FC Barcelona
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
Nemoguce je biti i ne razocaran u Messija. Zna on opet vrlo dobro sta je njemu Barca znacila u zivotu. Zna da je Barca vise od pacova. Zna da ljubav i sve sto dobija od navijaca da nigdje u zivotu to nece dobiti. Ja nemogu njega prestati voliti kao igraca i reci da on vise nije GOAT, ali tesko opet shvatiti da on nece zavrsiti karijeru u Barceloni. Nadam se da ce se ovo nekako rijesiti ali sumnjam da sada ima nekog povratka. Mislim da je to to sto se tice njegove karijere u Barci, nazalost. Nije ni on bezgrijsan. Koliko je se igraca moralo pomaknuti, skloniti, prodati da bi Messi bio zadovoljan. Dovodili se treneri koji nece previse uzdrmati brod, koje nisu bendali dva procenta. Imali smo upravu zadnjih x godina katastrofalnu, ali samo zasto sto je tolerisala da "ludjaci prezumu ludnicu", to je da igraci pocnu da kolo vode a treneri da budu neke marionete. Tuzan dan svakako ali zivot ide dalje i guess.. Ali i ovo je hinjski od njega pomalo da kada mu se stane na nogu i kaze stani malo jarane, on ce dignut nos i kao otici. A mogao je otici i poslije blamaza par godina unazad. Ovo sa Suarezom je sigurno bila kap koja je prelila casu, a ako stvarno jeste onda je to bezobrazno do bola. I nije cudo sto bas Suarez replicira Puyolu tweet za Messija. Ma bjezi. Ko zna, mozda je ovo i najbolje.
Zadnja izmjena: ReX, dana/u 25 avg 2020, 21:04, ukupno mijenjano 1 put.
@igrajlopte 🐦
navodno fakat ima klauzulu u ugovoru da može da se ispari unutar heftu dana od kraja sezone!
wow!
wow!
Opcije su mu Inter i United u Europi. Niti jedna posložena ekipa nece uzeti potrošenog igraca makar se on zvao i Messi, dati mu ovlasti u ruke, poremetiti stvorenu atmosferu i dati platu kao 5 najboljih igraca sto imaju zajedno. Guardiola ga uzeti nece, za to bih smio ruku staviti na panj.
potrosen igrac rece
- Romagnoli13
- Kontakt:
Najsmiješniji su pokušaji da se Messi prikaže kao potrošen igrač. A zapravo je čovjek igrao u rasturenoj ekipi zadnje 3 sezone.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
U kojoj je on imao itekako svoje krivice. U Barceloni se ne smiji dovesti cistatica da Messi ne kaze svoje DA... Sve je to okej, ali nije ni on bezgrijesan.Romagnoli13 je napisao/la: ↑25 avg 2020, 21:08Najsmiješniji su pokušaji da se Messi prikaže kao potrošen igrač. A zapravo je čovjek igrao u rasturenoj ekipi zadnje 3 sezone.
Messi je zavrsio svoju karijeru u Barceloni jbt. Kako cudno zvuci.. Sta reci.
Zadnja izmjena: ReX, dana/u 25 avg 2020, 21:10, ukupno mijenjano 1 put.
@igrajlopte 🐦
Koliko jer Messi "potrošen" videće se narednih dana kad počnu da pljušte ponude i padne "Wall Street".... 

Zadnja izmjena: parangal, dana/u 25 avg 2020, 21:12, ukupno mijenjano 1 put.
Nema sanse ne znam zasto puno ljudi to uopste i spominje Barca se izgradila kao klub i moze upasti u periode krize ali ne toliko da se vrate na taj nivo Evropa lige pogotovo u Spaniji jer i veoma losa Barca ce uvijek biti u top3 na tabeli nije to EPLjapa je napisao/la: ↑25 avg 2020, 20:51Ako Messi ode Barcelona se vraca tamo dje je i bila prije 2005e, borba za 4 mjesto u Spaniji i Evropa liga povremeno, unaprijed lajkam.
Predsjednik je satjeran u kut, mora napraviti tesku odluku, ostaviti Messija silom na tribinama godinu dana ili ga pustiti da ode i to besplatno, kako god donji je.
“You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favorite football team.” - Eric Cantona
pa njima je sezona zavrsila 14.08 protiv bayerna cini mi se?
To je vec skoro 2 sedmice
Zadnja izmjena: soxx, dana/u 25 avg 2020, 21:11, ukupno mijenjano 1 put.
- NukeR_G1970
- Kontakt:
Potrosen igrac a prvi strelac i prvi asistent lige prosle sezone...
ma stipu paju, taj se rodio da omalovažavaZonked je napisao/la: ↑25 avg 2020, 21:11Nema sanse ne znam zasto puno ljudi to uopste i spominje Barca se izgradila kao klub i moze upasti u periode krize ali ne toliko da se vrate na taj nivo Evropa lige pogotovo u Spaniji jer i veoma losa Barca ce uvijek biti u top3 na tabeli nije to EPLjapa je napisao/la: ↑25 avg 2020, 20:51Ako Messi ode Barcelona se vraca tamo dje je i bila prije 2005e, borba za 4 mjesto u Spaniji i Evropa liga povremeno, unaprijed lajkam.
Predsjednik je satjeran u kut, mora napraviti tesku odluku, ostaviti Messija silom na tribinama godinu dana ili ga pustiti da ode i to besplatno, kako god donji je.

- Romagnoli13
- Kontakt:
I to ne trči, ne kreće se niti išta. A i prvi je u još mnogo segmenata u ligi. Zamisli tek onda da potrči i da nije potrošen.NukeR_G1970 je napisao/la: ↑25 avg 2020, 21:11Potrosen igrac a prvi strelac i prvi asistent lige prosle sezone...
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Zamisljam ga u Bayernu, oglas za čistačicu i Messi hoće da uplete prste 

ma svejedno šta i kako, ovo je baš zabavno. dajte nam što više kina u ovim šugavim vremenima ... fala lijepa!

Potrosen da bi drzao sve konce svlacionice i ekipe, da se svi ostali njemu podredjuju.
A on je sad samo stariji godinu dana. Ove sezone ce biti jos losiji i tromiji. Igra gdje svaka lopta njemu mora doci, niti je donijela sta dobro, niti ce donijeti.
Konačno je došao red da se uspostavi hijerarhija u svlacionici na pravi način.
Mogao je on nakon Bayerna odmah reci sta zeli, ali nije. Pokupio se onda kad mu je Kuman saoptio da je trener šef od sad i kad je klub rekao da ne zeli vise Suareza. Slučajno?
Zadnja izmjena: Evander, dana/u 25 avg 2020, 21:16, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Za Barcu je veliki plus ako Messi ode. Jes ds ce trebati neko vrijeme da se napravi ekipa i da sve krene ali ne moze ni on vise vladati
- Romagnoli13
- Kontakt:
Pa ta igra u kojoj je svaka lopta morala njemu je do nesposbnosti ostatka ekipe. Nije samo njegova krivica.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.