La Liga
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
Re: La Liga
Pero potpisuj Midzu pa da ovi komotno mogu klub ugasit 

“You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favorite football team.” - Eric Cantona
- NeumjesanTip
- Kontakt:
- LlullSergio
- Kontakt:
Pa nema smisla da se ides na sud svadjati sa Messijem. Vjerujem da ce prvo pokusati da ga nagovore da ipak ostane,a ako ne uspiju u tome red je ili da ga puste za nesto malo para ili skroz djabe. Pa i kod Ronalda je jos validna bila ona klauzula od milijardu pa se opet dogovorilo sa Perezom da se to spusti jer je ono Ronaldo i red je to uraditi.
Messi je dijete Barce, daleko najvec igrac u historiji, plus ima samo jednu jos godinu u ugovoru. Pa ni taj Barto nije valjda tolika budala da se ide sad nesto inatiti njemu i pocne ganjati po medijima, sudovima i sl.
Messi je dijete Barce, daleko najvec igrac u historiji, plus ima samo jednu jos godinu u ugovoru. Pa ni taj Barto nije valjda tolika budala da se ide sad nesto inatiti njemu i pocne ganjati po medijima, sudovima i sl.
- Romagnoli13
- Kontakt:
Doći će Naser iz Pariza sa ponudom koja se ne odbija. A tamo mu jaran Neymar. U Cityu ima Aguera. Ostali moraju čekati svoju priliku.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
- Nail for Real
- Kontakt:
Kako ti kazes, valja kupovati novi dres sljedece sezone

My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
- anonymousHD
- Kontakt:
-
- Moderator
- Kontakt:
U City ide brat Messi.
Ima kuću blizu Meazze, nedavno kupljena.Romagnoli13 je napisao/la: ↑25 avg 2020, 20:27Doći će Naser iz Pariza sa ponudom koja se ne odbija. A tamo mu jaran Neymar. U Cityu ima Aguera. Ostali moraju čekati svoju priliku.

Bio bi čisti sex da dođe, lijepo je sanjati.

"We need to suffer. And we need to fight."
- Romagnoli13
- Kontakt:
Captain4 je napisao/la: ↑25 avg 2020, 20:29Ima kuću blizu Meazze, nedavno kupljena.Romagnoli13 je napisao/la: ↑25 avg 2020, 20:27Doći će Naser iz Pariza sa ponudom koja se ne odbija. A tamo mu jaran Neymar. U Cityu ima Aguera. Ostali moraju čekati svoju priliku.![]()
Bio bi čisti sex da dođe, lijepo je sanjati.![]()
Kad Maldini i Elliot sve iznenade i kupe Messia.

'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Čuj nije Barto tolika budala.LlullSergio je napisao/la: ↑25 avg 2020, 20:26Pa nema smisla da se ides na sud svadjati sa Messijem. Vjerujem da ce prvo pokusati da ga nagovore da ipak ostane,a ako ne uspiju u tome red je ili da ga puste za nesto malo para ili skroz djabe. Pa i kod Ronalda je jos validna bila ona klauzula od milijardu pa se opet dogovorilo sa Perezom da se to spusti jer je ono Ronaldo i red je to uraditi.

Naravno da će spustiti, ali sumnjam da će ga pustiti besplatno.

Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
Već vidim kako većina prelazi za Inter navijati, a na Barsi ostaju Romario koji pljuje Pjanica kako šeta, Evander kako govori da je klub veći od bilo kojeg igrača i Rajaza, jer Buskec još igra tamo. 

- anonymousHD
- Kontakt:
Počelo je. Hajde Leo, dođi u pravi klub, gdje će da te cijene.
Jel se ovo anon u roku 5 minuta počeo pišati sam po sebi 

- Romagnoli13
- Kontakt:
Figo trollanonymousHD je napisao/la: ↑25 avg 2020, 20:32Počelo je. Hajde Leo, dođi u pravi klub, gdje će da te cijene.

Suarez clap clap emotikon na objavu puyola
Na kraju ce predsjednik otic
Na kraju ce predsjednik otic
- anonymousHD
- Kontakt:
PROGNOZA Messi
PSG 40%
City 40%
Barca 10%
Ostali 10%
PSG 40%
City 40%
Barca 10%
Ostali 10%
“You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favorite football team.” - Eric Cantona
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.