Vode katastrofalnu politiku vec dugi niz godina, jedini koji ih je drzao u vrhu i sa trofejem svake sezone je Messi uz malu pomoc par igraca, dominacija u Spaniji sve ove godine je bila samo zahvaljujuci njemu, cak i ovako katastrofalni su umalo osvojili novu titulu jer je isporucio nestvarnih 20+ golova i 20+ asistencija. To sto su se izgradili na njegovom imenu dosta su i syebali, potrosio se golem novac a da ne pricam o sponzorskim ugovirima koji bez njega ne bi bili tako veliki.Zonked je napisao/la: ↑25 avg 2020, 21:11Nema sanse ne znam zasto puno ljudi to uopste i spominje Barca se izgradila kao klub i moze upasti u periode krize ali ne toliko da se vrate na taj nivo Evropa lige pogotovo u Spaniji jer i veoma losa Barca ce uvijek biti u top3 na tabeli nije to EPLjapa je napisao/la: ↑25 avg 2020, 20:51Ako Messi ode Barcelona se vraca tamo dje je i bila prije 2005e, borba za 4 mjesto u Spaniji i Evropa liga povremeno, unaprijed lajkam.
Predsjednik je satjeran u kut, mora napraviti tesku odluku, ostaviti Messija silom na tribinama godinu dana ili ga pustiti da ode i to besplatno, kako god donji je.
FC Barcelona
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
Ma kurca nesposobnosti, ajd ovi sto su tu moze se reci da su nesposobni, dovedes najboljeg igraca Liverpoola odjednom nesposoban.Romagnoli13 je napisao/la: ↑25 avg 2020, 21:16Pa ta igra u kojoj je svaka lopta morala njemu je do nesposbnosti ostatka ekipe. Nije samo njegova krivica.
Don't hate what you don't understand.
Nesposobni ili sputani? Kako da Kutinjo i Grizman igraju bez lopte? Kako da Rakitić igra nesto u vezi, kad mora stalno zatvarati rupe iza njegovih ledja? Kako iti jedan desni bek moze valjati u Barceloni, ako je desna strana zavaljena, jer Messi ne zeli igrati ni desno krilo, a ni centarfora? Da bi on igrao sta zeli, pet igraca se moralo prilagidjavati na terenu.Romagnoli13 je napisao/la: ↑25 avg 2020, 21:16Pa ta igra u kojoj je svaka lopta morala njemu je do nesposbnosti ostatka ekipe. Nije samo njegova krivica.
Radi cega svaki igraca koji dodje u Barcelonu postane flop?
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Fazon sa tom klauzulom je što je ona istekla u maju, ali Messi smatra da je i dalje može aktivirati budući da je sezona prolongirana i nije završena tad.
Kako god, strašno ružna situacija i način da se rastaneš od najveće legende u historiji kluba i najboljeg igrača kojeg je svijet vidio.
Koliko je situacija u klubu loša i odvratna najbolje pokazuje upravo ovo, da jedan Messi koji je čitav svoj život vezan za ovaj klub koji mu je pružio sve i kojem je on pružio sve, u gradu gdje su mu rođena djeca, gdje je faktički odrastao, kad odluči do sve to od yebe i napusti u poznim igračkim godinama.
Teško je registrovati šta se dešava pogotovo jer smo svi mi smatrali kako će jednog dana karijeru završiti upravo ovdje. Način i okolnosti u kojima napušta klub ostaće vječna mrlja u historiji Barcelone.
Dio mene još uvijek se nada čudu i ostanku ali svjestan sam da je ovo vjerovatno kraj.
Kako god, strašno ružna situacija i način da se rastaneš od najveće legende u historiji kluba i najboljeg igrača kojeg je svijet vidio.
Koliko je situacija u klubu loša i odvratna najbolje pokazuje upravo ovo, da jedan Messi koji je čitav svoj život vezan za ovaj klub koji mu je pružio sve i kojem je on pružio sve, u gradu gdje su mu rođena djeca, gdje je faktički odrastao, kad odluči do sve to od yebe i napusti u poznim igračkim godinama.

Teško je registrovati šta se dešava pogotovo jer smo svi mi smatrali kako će jednog dana karijeru završiti upravo ovdje. Način i okolnosti u kojima napušta klub ostaće vječna mrlja u historiji Barcelone.
Dio mene još uvijek se nada čudu i ostanku ali svjestan sam da je ovo vjerovatno kraj.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
- NukeR_G1970
- Kontakt:
Barsa vec 4-5 godina nema odbranu, jos od odlaska Maskerana, Dani Alvesa i ekipe i to im je najveci problem. Njima Selta bez problema spakuje 2-3 a kamoli Bajern...
joj boze, ne mogu ove patetike
ko zna možda ju je i završioBoixosNois1899 je napisao/la: ↑25 avg 2020, 21:22.
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Ne čitaj onda, ne tjera te niko.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Za sve je kriva ona tripleta iz 2015
Spodoba pacovska je ostala i nakon toga još 5 godina vladala Barcom, u međuvremenu je razyebo sve što se moglo razyebati , na kraju ce i Messija otjerati.
I u pravu je Xaviesta jednu stvar - jbm ja onu opoziciju ublehaša koja ne mogu meda Pacovu, znaju samo lajkuckati okolo i prosipati šuplje. Lik radi sa klubom šta hoce.

Spodoba pacovska je ostala i nakon toga još 5 godina vladala Barcom, u međuvremenu je razyebo sve što se moglo razyebati , na kraju ce i Messija otjerati.
I u pravu je Xaviesta jednu stvar - jbm ja onu opoziciju ublehaša koja ne mogu meda Pacovu, znaju samo lajkuckati okolo i prosipati šuplje. Lik radi sa klubom šta hoce.
-
- Moderator
- Kontakt:
To je to Hvala ti.
Katalonija će uvijek biti tvoj dom. Hvala ti za svu sreću koju si nam donio svojim nogometom. Imali smo sreće živjeti u društvu takvog igrača"
Katalonija će uvijek biti tvoj dom. Hvala ti za svu sreću koju si nam donio svojim nogometom. Imali smo sreće živjeti u društvu takvog igrača"
- NeumjesanTip
- Kontakt:
Ali imam osjećaj, Barto odlazi, Messi i Suarez ostaju. Kuman postaje samo marionete i biva otjeran radi losih rezultata na kraju sezone.
Sezona slicna ovoj, bez trofeja, Messi nabija statistiku i setka se po terenu. Samo još jedna godina izgubljena i novi flopovi tipa Pjanic i totalno uništeni Grizman.
Sezona slicna ovoj, bez trofeja, Messi nabija statistiku i setka se po terenu. Samo još jedna godina izgubljena i novi flopovi tipa Pjanic i totalno uništeni Grizman.
Zadnja izmjena: Evander, dana/u 25 avg 2020, 21:29, ukupno mijenjano 1 put.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
smrc smrc
- NeumjesanTip
- Kontakt:
Neka aplaudira materi zubatoj, rukomahačkoj...

1992, 2006, 2009, 2011, 2015
R.I.P. Mamba
R.I.P. Mamba
- StrikeWarzone
- Kontakt:
BBC tvrdi da Leo Messi neće napustiti Barcelonu! Oni navode kako mu se Josep Maria Bartomeu privatno javio te rekao da će odstupiti s mjesta predsjednika ako je to potrebno da Leo ostane član kluba s Camp Noua.
Iako su mnogi mediji prenijeli da je Argentinac siguran u svojoj namjeri odlaska, ovo bi mu moglo promijeniti mišljenje, a po mnogima, Leo je upravo ovo htio postići.
Navijači Barçe se nadaju da u ovome ima istine jer ovim potezom bi se ostvarila dvostruka dobit - Bartomeu bi otišao, a Messi ostao.
Iako su mnogi mediji prenijeli da je Argentinac siguran u svojoj namjeri odlaska, ovo bi mu moglo promijeniti mišljenje, a po mnogima, Leo je upravo ovo htio postići.
Navijači Barçe se nadaju da u ovome ima istine jer ovim potezom bi se ostvarila dvostruka dobit - Bartomeu bi otišao, a Messi ostao.
Htjeli su da te gase, yeb'o si im mater!
Ne znam spanski al pretpostavit cu da mu zeli tesku smrt svim najmilijim

" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.