FC Barcelona
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
Pitanje je sad samo hocel Messi otici za dz ili ce ipak Citi morat isplatiti neku masnu cifru. Nadati se ako nista da ce biti ovo drugo. Ali opet svejedno je, kad znas ko ce opet raspolagat stim parama.
@igrajlopte 🐦
Šta je ovo jbt i fax procurio. 

Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
- BoixosNois1899
- Kontakt:
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
na kraju kad ode na posudbu godinu dana
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Nadodje kako je romariooo govorio, a vi romarija budalom proglasavalilet3 je napisao/la: ↑25 avg 2020, 23:14Cekamo citate rahmetli Sulejmana TihićaBoixosNois1899 je napisao/la: ↑25 avg 2020, 23:12Konačno dođe noć za koju je Romariooo živio sve ove godine i njega tad nema na forumu.![]()
ništa bez toga.
E balavurdijo balavurdijo
Mesibi sve oko kluba mi se zgadilo tako da vec duze slabo pratim desavanja, sad vidim po portalima, jako lijepa i ugodna vijest, to je bila neminovnost i trebalo je i prije, al ajd, kraj se jedne ere bio je neminovnost, previse je bilo sramocenja kluba, messi se osramotio u zadnjim sezonama, mora se lrobati nesto novo
Drago mi je ako je istina da mu je Kuman reko u lice ono sto ja pricam ovde godinama, i pizda umisljena i razmazena se naljutila i odlazi
I nek odlazi, nek mu je neko reko dosta vise jahanja po staroj slavi i izigravanja gazdecu klubu, a nema te nidje jarane kad je najbitnije
Kuman ce dovest ekipu u red, za dva tri mjeseca vidjet ce se preporod i koliko ce igra biti brza inljepsa bez mesija, valjda ce kakvih masnih para biti zavjos par pojacanja, ozivjet ce kumam i ove koji su otpisani, vrlo brzo ce biti jasno svima koliko je messi postao opterecenje po klub
Imao je sve predispozicije da bude najveci ikada, prvu polovicu karijere odradio brutalno, al s ove tri cetiri godine se pokakio i popisao po svemu, doveo je barcu na krov svijeta, ali i do samog dna i predmeta sprdnje, da je bogdo da nije tako, al tako je
Sto se mene tice, allahimanet i ne okreci se sine
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
Agusti Benedito (predsjednički kandidat): “Ovo jako nalikuje na Neymarov odlazak. Messijev odlazak ovom rukovodstvu donosi 300 milijuna €. Odbor samo traži načine kako da im financijski izvještaj ne prikaže gubitak.”
00:03 – Suarezov brat putem Twittera: “Ovo je postalo dobro i postat će još bolje”

27.10.2020

Ovo je onaj sto je obecao Kloppa dovest. Izgleda nije vidio dobroJordi Farré (predsjednički kandidat): "Sutra u 9 sati ću predstaviti svoj plan izglasavanja nepovjerenja Bartomeuu i upravi. Ne možemo dopustiti da ostanu ni minutu!"

27.10.2020
- Romagnoli13
- Kontakt:
Jbt napraviše od Barce sprdnjuleorey je napisao/la: ↑26 avg 2020, 00:06Agusti Benedito (predsjednički kandidat): “Ovo jako nalikuje na Neymarov odlazak. Messijev odlazak ovom rukovodstvu donosi 300 milijuna €. Odbor samo traži načine kako da im financijski izvještaj ne prikaže gubitak.”00:03 – Suarezov brat putem Twittera: “Ovo je postalo dobro i postat će još bolje”
![]()
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
samo totalna cistka, pa i po cijenu da messi ode iz kluba, sve za bolju buducnost!
Al nek su pseto suareza nabili nogom, koeman da nista drugo ne uradi na ovome mu hvala za sva vremena
da je covjek a ne smece sam bi otisao jer je 3 godine **** od igraca, ne bi cekao da ga otjeraju.Treba biti covjek pa kad vidis da si posto **** otici ali nije svako Iniesta i slicni, ovaj bi muzo klub do kraja karijere a igra ko amater, mrs.

Uvijek sam za to da ko ne zeli biti dijelom kluba, neka ide slobodno, makar bio i Messi, medjutim za ovo ce ipak morat neko odgovarati u upravi. Jednostavno, previse je losih poslova i rezultata da bi bilo drugacije.Romagnoli13 je napisao/la: ↑26 avg 2020, 00:11Jbt napraviše od Barce sprdnjuleorey je napisao/la: ↑26 avg 2020, 00:06Agusti Benedito (predsjednički kandidat): “Ovo jako nalikuje na Neymarov odlazak. Messijev odlazak ovom rukovodstvu donosi 300 milijuna €. Odbor samo traži načine kako da im financijski izvještaj ne prikaže gubitak.”00:03 – Suarezov brat putem Twittera: “Ovo je postalo dobro i postat će još bolje”
![]()
Ako Messi ode, treba Koemanu dati potpuno odrijesene ruke, nek proda koga god hoce i nek dovede sta hoce. Da se sastavi mladji tim konacno.
Igraci kao sto su Puig, Frenkie, Pjanic, Coutinho, Dembele, Griezmann (ako bude ikako zdrav) moraju dobiti sansu jer su klase.
27.10.2020
Hansi Flick bi znao šta da radi sa Messijem, vrlo dobro.
- AlfredNobel
- Kontakt:
Koliko bi mi bilo žao ako ode, u jednu ruku bi mi bilo i drago. Žao jer ne možeš zamisliti Barcu bez Messija nakon toliko godina, a drago jer se počeo previše kurciti i kreveljiti na svaku odluku. Otpisan mu haver, pa eto i on se naljutio. Također, ove priče da mu se ne sviđa Koemanov projekat i slično. Opet pokazuje i miješa se u odluke koje se njega ne tiču. Šta znam, možda je vrijeme i za rastanak, a i ja bih dobro razmislio prije nego li bih ga pustio džaba.
Ova odluka Koemana oko Suareza je pun pogodak. Treba Koemanu reći da ga nazove još jednom i nayebe se familije, burazera isto tako. Prava vnago razmažena.
Ova odluka Koemana oko Suareza je pun pogodak. Treba Koemanu reći da ga nazove još jednom i nayebe se familije, burazera isto tako. Prava vnago razmažena.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Za mene komentar ove večeri....čovek objasniosamo su pike i buskec nezamenljivi. pa ljudi oni su toliko spori da se jos nisu vratili iz Lisabona.

- JavierBosnia
- Kontakt:
Nek ode Messi, Pjanic dobija slobodnjake 

EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
Pa ustolicili se ljudi, pazi jer:
1. godinama tu, dakle legende kluba
2. sve uzeli vise puta (individualno i timski), zbog toga i manjak gladi za trofejima i dobijes qurcobolju
3. najbolja plata na svijetu ( da, bolja mnogo nego u City i PSG)
4. znaju da su losi i drze se zajedno, bukvalno se klan formirao, a znamo kako to vodi uvijek na kraju
RAC1 pise da nece pustit Messija ispod 220M. Ne vidim ko ce to da plati kad za godinu dana moze besplatno.
Nevezano, dovest normalna krila, stopera, beka i veznjaka i to je to.
Ne zaboraviti da je i Bayern mnogo star tim imao nedavno. Rez se morao napraviti. Rejal isto pravi i nastavit ce kad se rijesi Ramosa, Benzeme i Balea. To je tako, protiv vremena ne mozes.
1. godinama tu, dakle legende kluba
2. sve uzeli vise puta (individualno i timski), zbog toga i manjak gladi za trofejima i dobijes qurcobolju
3. najbolja plata na svijetu ( da, bolja mnogo nego u City i PSG)
4. znaju da su losi i drze se zajedno, bukvalno se klan formirao, a znamo kako to vodi uvijek na kraju
RAC1 pise da nece pustit Messija ispod 220M. Ne vidim ko ce to da plati kad za godinu dana moze besplatno.
Nevezano, dovest normalna krila, stopera, beka i veznjaka i to je to.
Ne zaboraviti da je i Bayern mnogo star tim imao nedavno. Rez se morao napraviti. Rejal isto pravi i nastavit ce kad se rijesi Ramosa, Benzeme i Balea. To je tako, protiv vremena ne mozes.
Samo da hoce pacov odstupit, neema veze ako to nista ne promijeni, samo ga mu facu ne gledamo vise.00:34 –Fernando Polo tvrdi da Bartomeu zaista odlazi i da će odluka biti objavljena “uskoro”.
27.10.2020
Nova desetka je spremna

Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.