hahahahahahahahahaha
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
kao da mu hoce reci
Eee dijete moje drago, kad vas sutra izraelci nag*ze

"Ali, kad dođeš u Zenicu, ne da ti se ne igra, više ti se ni ne živi" : ivica osim za jutarnje novine
-
- Kontakt:
Testirani su jutros. Nadam se najboljim vijestima 

“Ultra culture is a way of life, a subculture, that goes far beyond the match day.
Punks were punk, and ultras are ultra.“
NEW PRIMITIVES ALL OVER BAŠČARŠIJA
NO NZS. NO CPS.
NO NZS. NO CPS.
- avalPacidoroP
- Kontakt:
Realno, male su šanse za ti. Ali baš male.
Nadam se čudu.
-
- Kontakt:
To bi se odrazilo na kompletan nastavak sezone, s kakvim bi kadrom otisli na Pecaru, ne smijem ni pomisliti 

“Ultra culture is a way of life, a subculture, that goes far beyond the match day.
NO NZS. NO CPS.
NO NZS. NO CPS.
- avalPacidoroP
- Kontakt:
Pa u izolaciji bi bili bar narednih 15-20 dana, dok bi se uveli u trening, sigurno na sve njih ne bi mogli računati narednih mjesec i po.
A tu nije samo Pecara, to je 4-5 kola.
A tu nije samo Pecara, to je 4-5 kola.
**** ga vise mesar i wannabe Nusret
nasa noc traje danima
https://youtu.be/ufLtq-0Ue1g
https://youtu.be/ufLtq-0Ue1g
- manijakKladusa
- Kontakt:
Al kako Zec objavljuje vazda slike neke na instagramu tamo vamo, ako je pozitivan i u izolcaiji
Ja cu biti sijed, ja cu biti star, al voljet cu i tad Zeljezncar.
-
- Kontakt:
Zec je uradio test ponovo u ponedjeljak navečer te dobio negativan rezultat u utorak ujutro. Ovo je show s ovim testovima...manijakKladusa je napisao/la: ↑26 avg 2020, 09:19Al kako Zec objavljuje vazda slike neke na instagramu tamo vamo, ako je pozitivan i u izolcaiji
Željezničar za život cijeli!
- manijakKladusa
- Kontakt:
Drago mi za njega da je negativan,hvala Bogu. Al samo to sa testovima je nigdje veze. A je li se prikljucuje on ekipi kad se vrate u SASudoHusika je napisao/la: ↑26 avg 2020, 09:29Zec je uradio test ponovo u ponedjeljak navečer te dobio negativan rezultat u utorak ujutro. Ovo je show s ovim testovima...manijakKladusa je napisao/la: ↑26 avg 2020, 09:19Al kako Zec objavljuje vazda slike neke na instagramu tamo vamo, ako je pozitivan i u izolcaiji
-
- Kontakt:
Ko će znati buraz, mada on je i uredno trenirao s ekipom do ovog testiranja.manijakKladusa je napisao/la: ↑26 avg 2020, 09:36Drago mi za njega da je negativan,hvala Bogu. Al samo to sa testovima je nigdje veze. A je li se prikljucuje on ekipi kad se vrate u SASudoHusika je napisao/la: ↑26 avg 2020, 09:29Zec je uradio test ponovo u ponedjeljak navečer te dobio negativan rezultat u utorak ujutro. Ovo je show s ovim testovima...manijakKladusa je napisao/la: ↑26 avg 2020, 09:19Al kako Zec objavljuje vazda slike neke na instagramu tamo vamo, ako je pozitivan i u izolcaiji
- manijakKladusa
- Kontakt:
Sutra se moram testirati. Nakon ovog show-a sa testovima, pravo me prpa bgte. Izpada mozes biti pozitivan iako se osjecas extraSudoHusika je napisao/la: ↑26 avg 2020, 09:37Ko će znati buraz, mada on je i uredno trenirao s ekipom do ovog testiranja.manijakKladusa je napisao/la: ↑26 avg 2020, 09:36Drago mi za njega da je negativan,hvala Bogu. Al samo to sa testovima je nigdje veze. A je li se prikljucuje on ekipi kad se vrate u SASudoHusika je napisao/la: ↑26 avg 2020, 09:29
Zec je uradio test ponovo u ponedjeljak navečer te dobio negativan rezultat u utorak ujutro. Ovo je show s ovim testovima...

Otišli bi sa najjačim, jer se sa Širokim igra 12.9. dovoljno vremena za prirepmiti, a i izolacija bi do tada završila.BeHighirly je napisao/la: ↑26 avg 2020, 08:32To bi se odrazilo na kompletan nastavak sezone, s kakvim bi kadrom otisli na Pecaru, ne smijem ni pomisliti![]()
Btw. Šerbečić je zaražen kod pitara, kako oni prikriše nije mi jasno ...

- dubioza144
- Kontakt:
Daj sta negativno danas
Ali duboko u srcu, u središtu naše Grbavice osim ratnog plamena, tinjala je jedna iskra, iskra koja je tiho šaputala pjesmu ljubavi i znala da će doći neko drugo vrijeme!
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
-
- Kontakt:
Admir74 je napisao/la: ↑26 avg 2020, 09:47Otišli bi sa najjačim, jer se sa Širokim igra 12.9. dovoljno vremena za prirepmiti, a i izolacija bi do tada završila.BeHighirly je napisao/la: ↑26 avg 2020, 08:32To bi se odrazilo na kompletan nastavak sezone, s kakvim bi kadrom otisli na Pecaru, ne smijem ni pomisliti![]()
Btw. Šerbečić je zaražen kod pitara, kako oni prikriše nije mi jasno ...![]()
A buraz, ne testiraš ga sa ostatkom ekipe, dan prije testiranja kažeš da je povrijeđen i ćao. A imaju i sreće, npr. Bjelorusija uopšte ne priznaje nešto covid-19 tako da i nisu tražili dodatna testiranja po ulasku u zemlju.
dosta nam je pozitive

Ma **** kone i ostale. Najmanji je problem skontati koga odjednom nema vani, ko se ne slika i ostale gluposti. Ko nase **** sto nisu sposobni, a znaju da postoji ljudi oko kluba koji od jutros aminuju da bude jos neko pozitivan pa da krenu sa udarima i napadimaAdmir74 je napisao/la: ↑26 avg 2020, 09:47Otišli bi sa najjačim, jer se sa Širokim igra 12.9. dovoljno vremena za prirepmiti, a i izolacija bi do tada završila.BeHighirly je napisao/la: ↑26 avg 2020, 08:32To bi se odrazilo na kompletan nastavak sezone, s kakvim bi kadrom otisli na Pecaru, ne smijem ni pomisliti![]()
Btw. Šerbečić je zaražen kod pitara, kako oni prikriše nije mi jasno ...![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.