A kakav si ti insan pa kažeš da ne bi ni izašao na teren? Zar je neki poraz u fudbalskoj utakmici vrijedan gubitka hrabrosti, identiteta, nacionalne svijesti?
Ja mentaliteta, Bože me sačuvaj.
A kakav si ti insan pa kažeš da ne bi ni izašao na teren? Zar je neki poraz u fudbalskoj utakmici vrijedan gubitka hrabrosti, identiteta, nacionalne svijesti?
Cuj cenera, pa nisu se oni izgradili ko Real Madrid.Jesu favoriti al nema sanse da fasujemo vise od par komadaSudoHusika je napisao/la: ↑26 avg 2020, 11:04Čuj zavisi. Kakav je to brate **** mentalitet? Ponosno i uzdignute glave pa makar 10 fasovali. Čuj ne bi ni izašao na teren... Svašta majke mi.
Dobro hajdeSudoHusika je napisao/la: ↑26 avg 2020, 11:07A kakav si ti insan pa kažeš da ne bi ni izašao na teren? Zar je neki poraz u fudbalskoj utakmici vrijedan gubitka hrabrosti, identiteta, nacionalne svijesti?
Ja mentaliteta, Bože me sačuvaj.
Pa i kod tvog vrhovnog vođe je sikirom cijepao janje u VIP loži. Što se tada nisi bunio?
jer da bi se ti pitao sto a nije ti smetao kad ti je praskastom hadziji sa satarom po zapadu serijat nad janjadi uvodio
Sta se pravis pametan to su svi osudili, a bolje pitanje je zasto je ovaj opet tu i sa ovom upravom ?SudoHusika je napisao/la: ↑26 avg 2020, 11:13Pa i kod tvog vrhovnog vođe je sikirom cijepao janje u VIP loži. Što se tada nisi bunio?
ahahahahha
Haifa je osrednji tim u kojoj jedan igrac ima platu od koje se sve zaostale u nasem klubu mogu odplatiti, toliko o njima.Giba87 je napisao/la: ↑26 avg 2020, 11:19Ma mi dok god od vakih ekipa govorimo daj Boze da primimo samo 5 daj Boze da se ne obrukamo itd itd ne treba nista ni ocekivati u evropi onda svejedno koga god da izvucemo kad se bojimo osrednjih liga tipa izraelske i i osrednjeg kluba u toj istoj ligi.Kako bi govorilo onda kada bi nam dosao klub iz liga 5 puno uređeni klub nego sto je Haifa al dobro.
SRCE NA TEREN!!!
Brajlovic je sponzor kluba i jedan od rijetkih koji bi trebali biti sa ekipom.Brajlovicu je svejedno koje predsjednik kluba koje trener on je uvijek spreman pomoci.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 32 gosta.