bombaysaphire je napisao/la: ↑26 avg 2020, 12:12Janjetina je poznata inače kao super hrana za sportiste , pogotovo prije treninga je preporučuju ...
Trebalo bi to reci najboljem igracu na svijetu
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
bombaysaphire je napisao/la: ↑26 avg 2020, 12:12Janjetina je poznata inače kao super hrana za sportiste , pogotovo prije treninga je preporučuju ...
Ko su ti ljudi?Machak je napisao/la: ↑26 avg 2020, 12:06Kako nisam pa svi su osudili i to pogotovo nakon onakove utakmice.
Za nase dobro ova uprava mora da ide, moraju da konacno dođu ljudi koji znaju da vode klub iz mnogo razloga.
ma nema niko nista protiv mesa
Tako je, a na carapama ti krompir i jedes biftekSudoHusika je napisao/la: ↑26 avg 2020, 12:06Bezideja je napisao/la: ↑26 avg 2020, 12:02Ti si emitenti forumas, svaki dan jedes biftek ine vrijedas druge sto ne jedu. Jeden veliki gospodin eminentni.SudoHusika je napisao/la: ↑26 avg 2020, 11:52Kad Nusret Benzemi gura some nožem u stau, to je jet set i to je cool. A kada iskreni prijatelj kluba rascijepa svojim noževima u sred izraela janje, to je papanluk. Uredno, higijenski zadovoljavajuće. Sejo onako pojavom ima taj "seljački" šmek, ali je generalno gospodin čovjek. A najviše ga pljuju ovi sto bifteke samo na reklamama vide. Klasicna ona sarajevska "ta će papak."
Samo da je popljuvati.
A ti si **** obična.
Tvoje ime na forumu je postalo sinonim za ku.r.ac.
U pravu si , ovo je sigurno bilo prije neke važne utakmice , to ti i pišem da je preporučuju prije utakmice , pogotovo važne.irfo je napisao/la: ↑26 avg 2020, 12:15bombaysaphire je napisao/la: ↑26 avg 2020, 12:12Janjetina je poznata inače kao super hrana za sportiste , pogotovo prije treninga je preporučuju ...
Trebalo bi to reci najboljem igracu na svijetu
Jedino me to i ljuti jer sam ja doručkovao salamu i paštetu, oni zaporke.
ti si jos dobar ja usrane pahuljice i bananu zbog mamurluka
LjoZee je napisao/la: ↑26 avg 2020, 12:29Igraci moraju promijeniti ishranu iz korijena. Nista njima gore nece biti od ovog sto se tice njih jer ovo oni jedu stalno. Blazevic haman svake sedmice stavi story iz restorana Brajlovic i jede sve ovo. Ali, ne mozes ti fudbalerima u Bosni narediti da se zdravije hrane ako oni sami nece.
Jos i curu svoju povede
Dok cekamo rezultate mora se razglabat o necemu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.