FC Barcelona

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,BoixosNois1899

Kakve će rezultate ekipa ostvariti u samoj završnici sezone?

Anketa je završila: 30 apr 2025, 14:51.

Osvajaju tripletu
7
37%
Osvajaju duplu krunu
9
47%
Osvajaju jedan trofej
2
11%
Neće osvojiti ništa
1
5%

Ukupno glasova: 19

leorey
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la leorey » 26 avg 2020, 13:41

Evander je napisao/la:
26 avg 2020, 13:24
Nista mi ne bi bilo draze nego da se u LP Barcelona sastane sa tom ekipom u koju ode, pa da vidimo ovu djecurlija, Messievu faniće, za koga bi navijali i sta bi pisali :kafa:
De bolan odvadi, ne mozes pobijediti vrbanjusu.

Od ekipa koje su bile ostali kao sto su Lyon, RB, Atalanta, ispali bi od svake ove sezone.

Gledali smo Lyon i PSG protiv Bayerna i mogli vidjet da Bayern uopste nije toliko jak koliko smo mi slabi bili, onakve golove ni na treningu ne primas.
27.10.2020

Mokes
Kontakt:

Post Postao/la Mokes » 26 avg 2020, 13:41

Donnie Darko je napisao/la:
26 avg 2020, 13:10
imam osjećaj da svaki dan uđem na neko novo evanderovo samouvjereno garantovanje nečega, tačnije do sad je bilo svaki dan, danas je svaki sat, puno toga samouvjereno garantuje za nekoga koga bukvalno niko ovdje ne shvata ozbiljno
2017 je bio uvjeren da Neymar ostaje, prošle da sigurno dolazi (zapravo da će sigurno otići iz PSG-a).
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★

London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015

ReX
Kontakt:

Post Postao/la ReX » 26 avg 2020, 13:43

Leo je bivsi, ko se nije naucio od Neymara 2017 ja neznam onda.. :) Najbitnije je sad da se dobije sto vise para, a eto izgleda dobit ce se i napadac. Svakako Lautaro i jesus su tu negdje kvalitetom. Moze i jedan i drugi biti hit, a biti i promasaj.

------Dembele – Griezmann - Fati
----------------Jesus

Pa kud puklo da puklo haha. :urnebes:
Zadnja izmjena: ReX, dana/u 26 avg 2020, 13:44, ukupno mijenjano 2 puta.
@igrajlopte 🐦

JoeBleck
Kontakt:

Post Postao/la JoeBleck » 26 avg 2020, 13:44

Sad je pravo vrijeme da se angazuje nestali bombareder Eriksen

messilla
Kontakt:

Post Postao/la messilla » 26 avg 2020, 13:45

Tipujem da ce Evander odvalit Donniela ko vola u kupusu. :kafa:
leorey je napisao/la:
26 avg 2020, 13:37
Ovoj upravi cak i odgovara odlazak Messija da popeglaju racune.
Da. Cak i da besplatno ode usteda je 70 miliona najmanje.
Zadnja izmjena: messilla, dana/u 26 avg 2020, 13:47, ukupno mijenjano 1 put.
Now the old king is dead! Long live the king!

2nd#Tripl3t

London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015

leorey
Kontakt:

Post Postao/la leorey » 26 avg 2020, 13:46

Riqui Puig je 'lajkao' tweet u kojem se navodi da se Josep Maria Bartomeu, kao i obično, skriva od svega (iz razloga što se nije pojavio na pressici prilikom predstavljanja Trincãa, iako je to bilo planirano i najavljeno).
Nastavlja se ruptura izmedju uprave i svakog igraca. :kafa:

Koliko lose su u nekim tekmama izgledali svi igraci, sad me ne bi cudilo da su sabotirali upravu svjesno.
27.10.2020

ReX
Kontakt:

Post Postao/la ReX » 26 avg 2020, 13:47

leorey je napisao/la:
26 avg 2020, 13:46
Riqui Puig je 'lajkao' tweet u kojem se navodi da se Josep Maria Bartomeu, kao i obično, skriva od svega (iz razloga što se nije pojavio na pressici prilikom predstavljanja Trincãa, iako je to bilo planirano i najavljeno).
Nastavlja se ruptura izmedju uprave i svakog igraca. :kafa:
Sta velis, idealan period da se vrati brazilac i preuzme desetku? :kafa: Yebo me svak ako to nece biti glavna tema kad se ovo 100% rijesi sa Messijem.
@igrajlopte 🐦

parangal
Kontakt:

Post Postao/la parangal » 26 avg 2020, 13:50

leorey je napisao/la:
Nema ništa od tog posla....kako stvari stoje a zbog toga se ćora i ne pojavljuje nigde Messi će otići potpuno džab džabe (iako se već piše da City nudi džentlmenskih 133 miliona)...

To je gotova stvar....Jastuk se rasparao i perje se razletelo i nema šanse da ga bilo ko više pokupi. Messi sada i da ostane jasno je da uz Barta leti i Koeman jer su zajedno napravili sranje. Ako se to desi onda Barsa postaje više nego neozbiljan klub a Messi preuzima na sebe teret koji mu uopšte ne treba....Kako god okreneš užasna šteta je naneta klubu i ne postojio šansa da se razreši bez ogromnog skandala i presedana koji ni buduća uprava da dodje odmah nakon toga ne bi mogla popraviti. Barsa se trenutno valja u blatu...

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 26 avg 2020, 13:50

parangal je napisao/la:
26 avg 2020, 13:31
Romariooo je napisao/la:
26 avg 2020, 13:28
Treba trazit od citija de brujnea u zamjenu za mesija bez ikakvih nadoplata, pa da vidimo bil pristali na to
ooooo drug moj pa gde si ti? A Eriksen? Nemoj tako....
Hihihi

Nije eriksen ko vodja,kapiten i najplaceniji igrac ispado tri godine iz lige prvaka hodajuci i gladeci bradu, primaoo osmicu i sl., niheveriksen nego goat

A najsmjesniji su ovi sto misle da nam trebaju godine da se uigramo i budemo ozbiljna ekipa bez messija, pa ljudi moji zar moze neozbiljnije od ovog sto gledamo godina odrona
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

leorey
Kontakt:

Post Postao/la leorey » 26 avg 2020, 13:53

parangal je napisao/la:
26 avg 2020, 13:50
leorey je napisao/la:
Nema ništa od tog posla....kako stvari stoje a zbog toga se ćora i ne pojavljuje nigde Messi će otići potpuno džab džabe (iako se već piše da City nudi džentlmenskih 133 miliona)...

To je gotova stvar....Jastuk se rasparao i perje se razletelo i nema šanse da ga bilo ko više pokupi. Messi sada i da ostane jasno je da uz Barta leti i Koeman jer su zajedno napravili sranje. Ako se to desi onda Barsa postaje više nego neozbiljan klub a Messi preuzima na sebe teret koji mu uopšte ne treba....Kako god okreneš užasna šteta je naneta klubu i ne postojio šansa da se razreši bez ogromnog skandala i presedana koji ni buduća uprava da dodje odmah nakon toga ne bi mogla popraviti. Barsa se trenutno valja u blatu...
Kad sam mislio da popeglaju racune, mislio sam na njegovu platu. Troseci pare nemilice i jos zbog Covida, uvalili su klub i u finansijske probleme, ali naravno niko o tome ni rijeci u medijima. Mnogo para ce ustediti sebi na njegovoj plati.

@Rex nema sanse da sad Neymar dodje, nista sa ovom upravom, rotura je prevelika, bar dok su jos oni na celu, kad bude smjena, onda je moguce da se vrati i preuzme kormilo od Messija, sto mu je uvijek i bila zelja, da tu ganja Balun.
27.10.2020

Tesnjak1991
Kontakt:

Post Postao/la Tesnjak1991 » 26 avg 2020, 13:54

Jest, Messi je bio i veznjak, i odbrana i golman, i napad. Kako da ne. Pa čovječe jel' ti imas barem kliker u toj svojoj glavi, pošto mozga nemaš ni grama.

Balevander je naporan, al' ti si nerealno dosadan i glup. Messi iz godine u godinu svoj dio isporučivao, gdje je ostatak ekipe. U šta li si ti ostario, a pameti ni gram. :urnebes:

Doduše, Eriksen je ipak bolji igrač od Messija, samo to niko drugi ne vidi sem glupka. :kralj:
Zadnja izmjena: Tesnjak1991, dana/u 26 avg 2020, 13:55, ukupno mijenjano 1 put.
Izmislili su hiljadu načina da vreme prođe, a ni jedan jedini da se zaustavi... Što se mene tiče, više i ne moraju da rade na tome. Ovo baš i nisu neka vremena za zaustavljanje.

Mes Que Un Club!

BuffonGigi
Kontakt:

Post Postao/la BuffonGigi » 26 avg 2020, 13:54

Bil uzeli Higuaina i Sarrija pod racun?

Ako ne odg onda kolk'a je cijena za kes?

Selam
Allegri mozda nema igru, ali zato ima uzasne rezultate ;)

parangal
Kontakt:

Post Postao/la parangal » 26 avg 2020, 13:55

Romariooo je napisao/la:
parangal je napisao/la:
Romariooo je napisao/la:
Treba trazit od citija de brujnea u zamjenu za mesija bez ikakvih nadoplata, pa da vidimo bil pristali na to
Hihihi

Nije eriksen ko vodja,kapiten i najplaceniji igrac ispado tri godine iz lige prvaka hodajuci i gladeci bradu, primaoo osmicu i sl., niheveriksen nego goat

A najsmjesniji su ovi sto misle da nam trebaju godine da se uigramo i budemo ozbiljna ekipa bez messija, pa ljudi moji zar moze neozbiljnije od ovog sto gledamo godina odrona
drug moj....verujem u tebe, verujem u Barsu....hegemonija se mora nastaviti ;)

šampioni
Kontakt:

Post Postao/la šampioni » 26 avg 2020, 13:56

Romariooo je napisao/la:
parangal je napisao/la:
Romariooo je napisao/la:
Hihihi

Romario pa sta ima veze sto je ispadao 3.god zaredom, pa nogomet je kolektivan sport. Nevjerovatno koliko si smješan po pitanju Messija

leorey
Kontakt:

Post Postao/la leorey » 26 avg 2020, 13:58

Mogu Evander i Romario govoriti sta hoce, ali je cinjenica da gubis 50-60 golova/asistencija po sezoni a ako ode i Suarez, onda i vise.

Ko ce to da zamijeni? Griezmann, Fati, Dembele, Coutinho? Nesto ne vjerujem. Sjetimo se Rejala kad je Ronaldo otisao, totalno su se raspali tu sezonu.

Treba traziti nekog igraca i pare od Citya, vjerovatno ce dzentlmenski i ponuditi.
27.10.2020

ReX
Kontakt:

Post Postao/la ReX » 26 avg 2020, 14:00

Nema tu sta dzentlmenski, Messi ima ugovor i tacka. Hocete ga, bujrum kesirajte. Jesus u dealu cak i nebi bila losa stvar.
@igrajlopte 🐦

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 26 avg 2020, 14:01

šampioni je napisao/la:
26 avg 2020, 13:56
Romariooo je napisao/la:
parangal je napisao/la:

Hihihi

Romario pa sta ima veze sto je ispadao 3.god zaredom, pa nogomet je kolektivan sport. Nevjerovatno koliko si smješan po pitanju Messija
Jest jest, kad pobjedjujemo ima veze, a kad gubimo nema veze

Koliko ste slijepci kad nevidite da su fc barcelona i leo messi najveca sprdnja u svijetu fudbala, i vi zalite za necim i zbrajate neke statistike
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 26 avg 2020, 14:02

leorey je napisao/la:
26 avg 2020, 13:41
Evander je napisao/la:
26 avg 2020, 13:24
Nista mi ne bi bilo draze nego da se u LP Barcelona sastane sa tom ekipom u koju ode, pa da vidimo ovu djecurlija, Messievu faniće, za koga bi navijali i sta bi pisali :kafa:
De bolan odvadi, ne mozes pobijediti vrbanjusu.

Od ekipa koje su bile ostali kao sto su Lyon, RB, Atalanta, ispali bi od svake ove sezone.

Gledali smo Lyon i PSG protiv Bayerna i mogli vidjet da Bayern uopste nije toliko jak koliko smo mi slabi bili, onakve golove ni na treningu ne primas.
Kakve to veze ima? Pa upravo radi toga valjda i jesu pozeljne promjene, da se vise ne brukaju i ne igraju ogavan fudbal.
Vi bi ste sve nesto mijenjali, ali sve da ostane isto. Igra Barce se nece promjeniti ako zamjenis stopera, ili zadnjeg veznog. Godinama se prica, mijenjaj iz korjena. Sta je korjen? Opet bi napad Messi-Suarez da gledas, a na klupi da marioneta neka nova bude?

P.S. Za koga ces navijati ako Messi ode i sastane se ta ekipa sa Barcelonom u LP, recimo vec u grupnoj fazi?
Zadnja izmjena: Evander, dana/u 26 avg 2020, 14:09, ukupno mijenjano 1 put.

šampioni
Kontakt:

Post Postao/la šampioni » 26 avg 2020, 14:07

Romariooo je napisao/la:
26 avg 2020, 14:01
šampioni je napisao/la:
26 avg 2020, 13:56
Romariooo je napisao/la:

Hihihi

Jest jest, kad pobjedjujemo ima veze, a kad gubimo nema veze

Koliko ste slijepci kad nevidite da su fc barcelona i leo messi najveca sprdnja u svijetu fudbala, i vi zalite za necim i zbrajate neke statistike

Ma ti si čudo, ja ti se divim. Nema rasprave s tobom, ti si moj nogometni idol!

pozz ti veliki maestro nogometa! :clap:

parangal
Kontakt:

Post Postao/la parangal » 26 avg 2020, 14:09

leorey je napisao/la:
26 avg 2020, 13:53

Kad sam mislio da popeglaju racune, mislio sam na njegovu platu. Troseci pare nemilice i jos zbog Covida, uvalili su klub i u finansijske probleme, ali naravno niko o tome ni rijeci u medijima. Mnogo para ce ustediti sebi na njegovoj plati.
Ma hebeš platu. ona je trenutno ćori najmanji problem i briga....ljudi u Barceloni još uvek ne veruju u stvari ne žele da veruju da se ovo zbilja dešava i onoga momenta kad (i ako) Messi zvanično objavi da je njegova odluka definitivna ćoravi Barto će imati ozbiljan problem izaći na ulicu...i ne samo on. Stalna borba za nezavisnost i Messi su trenutno moto (borba) i ikona (Messi) simboli prestonice Katalonije a neki odlazeći ćora se igra sa time I usudio se da dirne u to.....Moraće kao Lukašenko da nosi kalašnjikov uza se... :mrgreen:

Odgovori

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: jasmin10, MisterGuardiola i 7 gostiju.