Naravno da sam za promjene, i da Suarez i Messi ne mogu skupa da igraju u 2021 jer mi nemamo svakako igrace koji ce pokrivat toliki prostor kad ne igraju odbranu, ali ovo nije trebao da bude nacin rastanka.Evander je napisao/la: ↑26 avg 2020, 14:02Kakve to veze ima? Pa upravo radi toga valjda i jesu pozeljne promjene, da se vise ne brukaju i ne igraju ogavan fudbal.leorey je napisao/la: ↑26 avg 2020, 13:41De bolan odvadi, ne mozes pobijediti vrbanjusu.
Od ekipa koje su bile ostali kao sto su Lyon, RB, Atalanta, ispali bi od svake ove sezone.
Gledali smo Lyon i PSG protiv Bayerna i mogli vidjet da Bayern uopste nije toliko jak koliko smo mi slabi bili, onakve golove ni na treningu ne primas.
Vi bi ste sve nesto mijenjali, ali sve da ostane isto. Igra Barce se nece promjeniti ako zamjenis stopera, ili zadnjeg veznog. Godinama se prica, mijenjaj iz korjena. Sta je korjen? Opet bi napad Messi-Suarez da gledas, a na klupi da marioneta neka nova bude?
P.S. Za koga ces navijati ako Messi ode i sastane se ta ekipa sa Barcelonom u LP, recimo vec u grupnoj fazi?
Covjece ikona kluba ce ti otici haman besplatno yebenim faxom, dok si treceg strijelca ekipe IKADA otjerao telefonskim razgovorom. Tebi je to mozda normalno, ali meni nije i da se radi o manjem klubu, a ne o jednoj Barceloni. De mi reci sta ce da misle ostali igraci nakon ovoga svega? Pa kad si se rijesio na takav nacin tih igraca, kako ce oni tek onda nogu da dobiju? Uprava jednostavno nema nikakvog stida, sto je pokazala i ova zadnja presica gdje je pacov lika zavalio da odgovara pitanja o Messiju na dan kad ti jedan dobar mladi igrac dolazi.
Naravno da cu navijati za Barcelonu, ali necu biti licemjer i rec da mi ne bi bilo drago gledati ga u City-u pod konacno top trenerom i vrhunskim sistemom, Engleska liga dobiti ce jos jedan novi nivo.
Takodjer, steta za yebenu Primeru, u samo par godina otisli su redom: Xavi, Iniesta, Neymar, Ronaldo a sad ce i Messi. Ogroman gubitak, nenadoknadiv u svakom smislu. Nekad su svi ti nabrojani igraci igrali u samo jednoj utakmici.