Dobar je ba Maći Gomez. Iza njega Pjanic, a ispred njih Kuman uz aut liniju. Perverzija.

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,BoixosNois1899
Dobar je ba Maći Gomez. Iza njega Pjanic, a ispred njih Kuman uz aut liniju. Perverzija.
Valencija doslovno rasprodaje citavu ekipu, vjerovatno žele da obnove neko interesovanje Barce za Gomeza od prije par godina, zato ova prica.
meni se maxi čini baš kao transfer koji bi ova uprava uradila
koliko si siguran od 1 do 10
Pep je već 4 sezone u City-ju. Ne vjerujem da će ostati 10tak godina.xaviesta je napisao/la: ↑26 avg 2020, 15:26Ne znam koji su njegovi ali ja mislim da je Pep takav fanatik da nece mijenjati nesto sto gradi godinama za dvije godine Messija zbog kojeg mora prevrnuti kompletnu ekipu.
Gdje sa De Bruyneom, hocel Messi na desetku ili na krilo, koga zavaliti da pokriva rupe koje Messi ostavlja.
Ali opet sta ja znam, mozda Messi pristane na novu/staru ulogu, kako kad smo uzeli zadnju tripletu.
Kako bolan isti qrc, vidiš li da dovode svoje trenere i igrace
Naravno da ne smije.FCBLAUGRANA1987 je napisao/la: ↑26 avg 2020, 16:18Cuj igrac ne smije biti veci od kluba, u neku ruku ne ali i da, ako imas igraca veceg od kluba onda znaci da imas igracinu,
Ako Messi vec hoce da ide, gdje da potpisemo da ga zamijeni za Neyu ili Mbappea?let3 je napisao/la: ↑26 avg 2020, 16:24Kako bolan isti qrc, vidiš li da dovode svoje trenere i igrace![]()
Barto je mnogo bolestan lik...može da dođe do teže katastrofe u klubu jer covjek je nekontrolisan, a ima još uvijek veliku moć , ali njegova moć je u završnoj fazi pada... i on može kao grogiran bokser da uradi neki potpuno nenormalan potez jer iza sebe još uvijek ima moć legitimnog predsjednika kluba, može da ponudi Messija u zamjenu za Neymara i slicne ludosti. Taj čovjek je spreman na sve , ići do kraja , jer je ogrezao u želji za vlašću.
Prije par godinaLeo Messi prije nekoliko godina: "Ljudi jako dobro znaju da ja nikada neću napustiti Barcelonu. Ako ikada odem, to će biti jer su me otjerali, a ne zbog toga što sam ja tako odlučio. Tako da, ostanite smireni, ja sam uvijek govorio da je Barcelona moj dom."
Promašio si poentu posta.leorey je napisao/la: ↑26 avg 2020, 16:26Ako Messi vec hoce da ide, gdje da potpisemo da ga zamijeni za Neyu ili Mbappea?let3 je napisao/la: ↑26 avg 2020, 16:24Kako bolan isti qrc, vidiš li da dovode svoje trenere i igrace![]()
Barto je mnogo bolestan lik...može da dođe do teže katastrofe u klubu jer covjek je nekontrolisan, a ima još uvijek veliku moć , ali njegova moć je u završnoj fazi pada... i on može kao grogiran bokser da uradi neki potpuno nenormalan potez jer iza sebe još uvijek ima moć legitimnog predsjednika kluba, može da ponudi Messija u zamjenu za Neymara i slicne ludosti. Taj čovjek je spreman na sve , ići do kraja , jer je ogrezao u želji za vlašću.![]()
@FCBlaugrana, ne brini se sto se tice transfera, svi ce oni hladno htjet doci kad im debili nude astronomske plate.
Šta vi ljudi pričate, nevjerovatno..FCBLAUGRANA1987 je napisao/la: ↑26 avg 2020, 16:18E sad ce nam q dolaziti Suarez, Neymar, Coutinho, De Jong, Pjanic, Villa, Ibrahimovic, Henry, svi su oni zbog Messija dolazili, sretno nam u buducnosti,
Cuj igrac ne smije biti veci od kluba, u neku ruku ne ali i da, ako imas igraca veceg od kluba onda znaci da imas igracinu,
Najsmjesniji su oni sto govore da barcelona pati zbog messija u ekipi i vrijeme je za promjene a messi osvojio 50% svih titula u svojih 15 godina karijere kao stonje barcelona bez njega u svoji 100 godina postojanja i laf barcelona ne moze sa njim da izdrzi sljedece 2-3 godine, jos treba dodati da je prosla sezona prva sezona nakon duuugo vremena bez ihednog trofeja,
Jeste treba promjeniti ekipu ali ne i najveceg, stvarno steta da se ne oprosti u barceloni na neki fin nacin...
A bez njega sretno nam u lovu na trofeje sa Grizmanom i Dembeleom...
Da, da, iskreno glupo je i pisati da je messi veci od kluba ili da je klub veci od messija, to su dva drugacija pojma i ne mozes porediti... messi je dosta zaradio od barcelone a isto tako barcelona on njega (rezultatski i financijski)AlfredNobel je napisao/la: ↑26 avg 2020, 16:45Šta vi ljudi pričate, nevjerovatno..FCBLAUGRANA1987 je napisao/la: ↑26 avg 2020, 16:18E sad ce nam q dolaziti Suarez, Neymar, Coutinho, De Jong, Pjanic, Villa, Ibrahimovic, Henry, svi su oni zbog Messija dolazili, sretno nam u buducnosti,
Cuj igrac ne smije biti veci od kluba, u neku ruku ne ali i da, ako imas igraca veceg od kluba onda znaci da imas igracinu,
Najsmjesniji su oni sto govore da barcelona pati zbog messija u ekipi i vrijeme je za promjene a messi osvojio 50% svih titula u svojih 15 godina karijere kao stonje barcelona bez njega u svoji 100 godina postojanja i laf barcelona ne moze sa njim da izdrzi sljedece 2-3 godine, jos treba dodati da je prosla sezona prva sezona nakon duuugo vremena bez ihednog trofeja,
Jeste treba promjeniti ekipu ali ne i najveceg, stvarno steta da se ne oprosti u barceloni na neki fin nacin...
A bez njega sretno nam u lovu na trofeje sa Grizmanom i Dembeleom...
Nece propasti, borit ce se barcelona za trofeje i utakmice ce se i dalhe cekati kao i prije (pravi navijaci),ali ne uspjesno osvajati kao s njim, budemo vidjeli...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.