Znam on da ja njega volimSamozdravlje je napisao/la: ↑26 avg 2020, 17:22MortemHz je napisao/la: ↑26 avg 2020, 17:15Pičiću udbaškiInijesta je napisao/la: ↑26 avg 2020, 17:08Koliko god zvucalo p.ickasto mi smo svoj cilj ostvarili tj prolaz prvog pretkola, skinuli smo pritisak sa grbace tako da veceras i da ispadnes ne gubis puno a ako prodjes dobijas mnogo, vjerujem da su svjesni ovoga i strucni stab i igraci, zato veceras odigrat jako, agresivno, cekat gresku protivnika pa iz tog ili iz nekog prekida zabiti, ako treba cekat i penale pa ih tu izbaciti![]()
Srce na teren!
Nemoj tako sefe, sve covjek objasnio![]()
PS. Rudnik mrkog uglja Banovici![]()
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-
HeraklitMracni
- Kontakt:
Najtuznije ce biti ako dobro odigramo a ispadnemo , ono bezbroj prilika al nece u gol a oni sa 25 metara uvale
MortemHz je napisao/la: ↑26 avg 2020, 17:15Pičiću udbaškiInijesta je napisao/la: ↑26 avg 2020, 17:08Koliko god zvucalo p.ickasto mi smo svoj cilj ostvarili tj prolaz prvog pretkola, skinuli smo pritisak sa grbace tako da veceras i da ispadnes ne gubis puno a ako prodjes dobijas mnogo, vjerujem da su svjesni ovoga i strucni stab i igraci, zato veceras odigrat jako, agresivno, cekat gresku protivnika pa iz tog ili iz nekog prekida zabiti, ako treba cekat i penale pa ih tu izbaciti![]()
Srce na teren!
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !
Kad ga Hare zavrne ljevicom za pobjedu s vrha 16erca
Jokera ce s respiratora na helium prekopcat
Jokera ce s respiratora na helium prekopcat
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- feniksptica
- Kontakt:
I da ima 300 kila Zbit ce ga Hare njima Hare pretilii Hare pretili..
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
-
Heisenberg1987
- Kontakt:
Hare ne moze zeni zabit kamo li njima
Now say my name.
"Heisenberg"
You're Goddamn right
"Heisenberg"
You're Goddamn right
Dobro vece Gdjo Handzic
Cim se vrati Hare zabit ce i vama
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
[/media][/media]
pustite im ovaj video prije utakmice
pustite im ovaj video prije utakmice
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
-
Pitaristok
- Kontakt:
Samo jedna poruka
Smiluj se Boze, pomozi mom klubu da prođe brest...
Smiluj se Boze, pomozi mom klubu da prođe brest...
-
nebeskasila
- Kontakt:
Sretnoo Sarajvo do pobjede.
Nije igrao Pape i delija Usref....Samozdravlje je napisao/la: ↑26 avg 2020, 17:10HeraklitMracni je napisao/la: ↑26 avg 2020, 16:40
Legendo de mi reci kako su Finci izbacili tvoju najjacu ekipu Sarajeva ? Hadjibegica Susica Musemica i kompaniju ako se ne varam 85/86 sezona , tad prvak Jugoslavije ispadne od Finaca ?
Cudna prica. Vidjeli se u narednom kolu. Poveli gore(cini mi se) i kontali razvalit cemo ih gore, pa nece biti 10 hiljda(sto je tad bila mizerija) na Kosevu. Dobise oni 2:1 i Kosevo bilo bas popunjeno, ja sa Juga gledao. ubili nas sa 2 kontre, pas im mater. Mislim da Susic nije igrao (?). Paja bio prva violina. KOJE JE TO RAZOCARENJE. Kakvi Kukesii, Zarije i QPalci. Mislim da je Kusisi igrao polufinale "Kupa Sampiona"
Sta cu ja biti razocaran u ekipu gdje se nadas golu Melunovica, ali onda nas skijasi dobise, kako su nas zajebawali komsije.
To bi @bordopoeta bolje opisao. Trebalo je vremena to preboljeti.![]()
![]()
Tačno tako na dvije kontre nas uzmu skijaši....
Nešto slično kao i Kukeši, bolji ali se jednostavno nije dalo...
FKS*Champion**2x Yu //84/85 , 66/67//
FKS*Champion; 5xB&H // 19/20 , 18/19 , 14/15 , 06/07 , 98/99 //
Cup winner BiH* 8x //24/25, 20/21 , 18/19 , 13/14 , 04/05 , 01/02 , 97/98 , 96/97 //
Super kup 1997
FKS*Champion; 5xB&H // 19/20 , 18/19 , 14/15 , 06/07 , 98/99 //
Cup winner BiH* 8x //24/25, 20/21 , 18/19 , 13/14 , 04/05 , 01/02 , 97/98 , 96/97 //
Super kup 1997
Kako bosnji ne dosadi podcjenjivati svoje a dizati druge, i to na danasnji dan, mogu reci historijska prilika se ukazala...
Da je od govana, Hare je nas... Jel tesko pozeliti da nas obraduje, kao onda protiv Radnika?
Ma kakvi, on je levat, on ne moze zabiti zeni, on ne moze ovo ne moze ono....
Nek ga ti mozes zabiti zenama....
Da je od govana, Hare je nas... Jel tesko pozeliti da nas obraduje, kao onda protiv Radnika?
upravo tako..zbog toga mi se često gadi ulaziti na ovaj forum...Zip je napisao/la: ↑26 avg 2020, 17:59Kako bosnji ne dosadi podcjenjivati svoje a dizati druge, i to na danasnji dan, mogu reci historijska prilika se ukazala...
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
Zip je napisao/la: ↑26 avg 2020, 17:59Kako bosnji ne dosadi podcjenjivati svoje a dizati druge, i to na danasnji dan, mogu reci historijska prilika se ukazala...
-
Pitaristok
- Kontakt:
Pesimista nigdje nije pozeljan, goni ga u pmZagor je napisao/la: ↑26 avg 2020, 18:04upravo tako..zbog toga mi se često gadi ulaziti na ovaj forum...Zip je napisao/la: ↑26 avg 2020, 17:59Kako bosnji ne dosadi podcjenjivati svoje a dizati druge, i to na danasnji dan, mogu reci historijska prilika se ukazala...
Pesimista je bolestan covjek, nicemu se ne nada a jos gore i ne trudi se da uspije, neg samo ceka i sere, pa jel.
-
Pitaristok
- Kontakt:
PS
Da melun igra veceras ja bih ga okivo u zvijezde i navijo za njega jer igra za moj klub i nado se do zadnje minute da cemo uspjeti
Da melun igra veceras ja bih ga okivo u zvijezde i navijo za njega jer igra za moj klub i nado se do zadnje minute da cemo uspjeti
I meni isto, al što je najgore kontaju da su smiješni.Zagor je napisao/la: ↑26 avg 2020, 18:04upravo tako..zbog toga mi se često gadi ulaziti na ovaj forum...Zip je napisao/la: ↑26 avg 2020, 17:59Kako bosnji ne dosadi podcjenjivati svoje a dizati druge, i to na danasnji dan, mogu reci historijska prilika se ukazala...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.