Ma nek imamo ove kone za rivala, neiscrpni izvor smijeha
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - općenito
Ma nek imamo ove kone za rivala, neiscrpni izvor smijeha
Hase je opalio loptu sa tridesetak metara, pa kad je lopta polomila prećku, Hase se okrenuo Željovcima i rekao: ‘Neću vam ja više ni dolazit’ na Grbavicu. Šutaću vam s Vratnika.
- svrakino1921
- Kontakt:
Pa daHerero je napisao/la: ↑26 avg 2020, 15:22Fudbaleri Željezničara sinoć su doputovali u Haifu, gdje bi sutra od 20 sati protiv Maccabija trebali igrati susret 1. kola kvalifikacija za UEFA Evropsku ligu.
Sa ekspedicijom Plavih u Izrael je stigao i Sejo Brajlović, poznati sarajevski ugostitelj, koji je, kako prenosi Faktor, u hotelu napravio show.
Brajlović je prije korona krize bio redovan gost na utakmicama Želje i reprezentacije BiH, a svugdje je sa njim “išla” i oprema, odnosno mesarski noževi. Ništa se nije promijenilo ni sa koronom.
Oprema je stigla i u Haifu, a Željin “nutricionista”, kako se Sejo voli predstavljati, sinoć je na večeri napravio show. “Razmahao se mačetom”, isjeckao komad mesa, te u Izraelu servirao specijalitet iz svoje kuhinje.
I dok se Brajlović “borio” sa komadom janjetine, Amar Osim, trener Želje kod generalnog sekretara Faruka Brkovića raspitivao se ima li supe…
Igrači i stručni štab bili su oduševljeni Brajlovićevom predstavom, a njegovu majstoriju podijelili su na društvenim mrežama.
Jel.moguce da jedan portal hvali ovaj seljački ispad? Fina gracka raja iz Foče![]()
![]()
Glupe bošnje, ajmo **** poderite palestince![]()
Tako je to
Kad je sa reprezentacijom onda nema klipova na drustvenim mrezama
Samo iz naseg VIP-a i iz Haife
Uzeli smo sto smo i zatekli
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
Da Željezničar nije morao u Izrael nikad se ne bi saznalo više od onog da Erić ima temperaturu.
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Jos sad prosipaju supljr ovi sto su ostali kao negativni samo da ne idu 15 20 dana u izolaciju. Nikad pameti doci.
Razlika je takva da su nasi twstirani i svi su negativnim SVI
O TOME I pisem. Evo sad ide prica ovi ovdje nisu pozitivni svi negativni ne valjaju testovi
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Erić izmislio koronu, ko se zarazi oni kažu Erić, kralju nemoj izlaziti iz izolacije.
Šta serete testirali su svi prije početka lige, karinu bi se **** testirali da se igra kod nas
Šta serete testirali su svi prije početka lige, karinu bi se **** testirali da se igra kod nas
Zadnja izmjena: lisander, dana/u 26 avg 2020, 20:09, ukupno mijenjano 1 put.
Za Juričića se još od utakmice sa Borcem pa navodne povrede zbijale šale da je korona.
Zasto Zrinjski krije da mu je igrac zarazen i da je zavrsio u bolnici?
-
ManciniLevatKlasican
- Kontakt:
Ne razumijem zasto se igraci krecu po gradu kao da korona ne postoji. Od frizerskih salona do nargila barova, niko maske ne nosi. Legendo igras europu, hiljade u pitanju a ti se zajebajes po gradu umjesto da se izolujes par sedmica.
I jos ne kontam zasto nije obavezno testiranje pred svaku domacu utakmicu. Odjednom u Zelji 11 pozitivnih a igraju prvenstvo ko da su svi zdravi. Nemoguce da su se za 3 4 dana svi zarazili, previse ofirno.
I jos ne kontam zasto nije obavezno testiranje pred svaku domacu utakmicu. Odjednom u Zelji 11 pozitivnih a igraju prvenstvo ko da su svi zdravi. Nemoguce da su se za 3 4 dana svi zarazili, previse ofirno.
Forzza Velez
Pa nidu. Igraju oni tako i pod temperaturom. Sta fali. Nece mu biti nista. Igrac im trazi izmjenu na poluvremenu jer je umoran. Al sta fali.
Onda kad moraju testirati pred evropu dozive ovo. Umjesto da su se zbog sebe testirali u veterinarskom oni isli najjeftiniju varijantu koja je nepouzdana.
Jasno je da im je cijeli tim rizican ali oni ce sad reci kako su pogresni testovi samo da im ovi glavni igraci ne idu u izolaciju da ne izgube fizicku spremu.
Od njih sve mozes ocekivati dok je brko na klupi i ja bih trazio isto testiranje svaki cetvrtak.
Onda kad moraju testirati pred evropu dozive ovo. Umjesto da su se zbog sebe testirali u veterinarskom oni isli najjeftiniju varijantu koja je nepouzdana.
Jasno je da im je cijeli tim rizican ali oni ce sad reci kako su pogresni testovi samo da im ovi glavni igraci ne idu u izolaciju da ne izgube fizicku spremu.
Od njih sve mozes ocekivati dok je brko na klupi i ja bih trazio isto testiranje svaki cetvrtak.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Od početka je tako. Sjećaš se da nisu ni poslali testove u savez a morali su da se prvenstvo nastavi, to je bio uslov. Nisam ni ja vjerovao svojim kad su pisali to prije desetak dana ali evo izgleda da je istina.ManciniLevatKlasican je napisao/la: ↑26 avg 2020, 19:18Ne razumijem zasto se igraci krecu po gradu kao da korona ne postoji. Od frizerskih salona do nargila barova, niko maske ne nosi. Legendo igras europu, hiljade u pitanju a ti se zajebajes po gradu umjesto da se izolujes par sedmica.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Brz oporavak igracima ali ovo je težak udarac za Zeljezničar.MortemHz je napisao/la: ↑26 avg 2020, 19:24Od početka je tako. Sjećaš se da nisu ni poslali testove u savez a morali su da se prvenstvo nastavi, to je bio uslov. Nisam ni ja vjerovao svojim kad su pisali to prije desetak dana ali evo izgleda da je istina.ManciniLevatKlasican je napisao/la: ↑26 avg 2020, 19:18Ne razumijem zasto se igraci krecu po gradu kao da korona ne postoji. Od frizerskih salona do nargila barova, niko maske ne nosi. Legendo igras europu, hiljade u pitanju a ti se zajebajes po gradu umjesto da se izolujes par sedmica.
Igraci su morali mirovati.
Ja evo 6 mjeseci nisam bio u gradu na kafi niti cu vise i ići.
Zbog roditelja ne želim rizikovati.
Zdravlje je na 1 mjestu.
Kaze juricic jutros dobro izgledao 

A kad smo pisali ovdje da ima coronu i da je igrao s koronom i da iducu nece igrati jer je pozitivan onda ide prica trbusni zid i ostale bajke. Trbusni ku.rac
Mitomani
A kad smo pisali ovdje da ima coronu i da je igrao s koronom i da iducu nece igrati jer je pozitivan onda ide prica trbusni zid i ostale bajke. Trbusni ku.rac
Mitomani
- Beduin
- Kontakt:
Ova situacija sa Zeljom povlaci mnoga pitanja o regularnosti i pouzdanosti testiranja prije odigravanja ligaskih utakmica. Ono najbolnije jeste cinjenica da niko nece to istraziti, provjeriti te kazniti krivce, ako ih ima.ManciniLevatKlasican je napisao/la: ↑26 avg 2020, 19:18Ne razumijem zasto se igraci krecu po gradu kao da korona ne postoji. Od frizerskih salona do nargila barova, niko maske ne nosi. Legendo igras europu, hiljade u pitanju a ti se zajebajes po gradu umjesto da se izolujes par sedmica.
U nasoj ligi je sve moguce, a javasluk dolazi na naplatu evo u Euro takmicenju.
Nista bolja situacija nije ni generalno u drzavi, samo me strah novih blokada i otkaza na poslu ljudima. U mikrostanici danas s ocem otisao, doktorica ne nosi masku, sestea samo preko usta, bas neozbiljno. Ispred hitne medicinari i doktori sjede bez maske, a pacijenti prolaze, pitaju...
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Kakva je to gamad hinjska, nevjerovatno! Fuj stoko pogana, perfidna! Preko mrtvih ako treba, samo ne bi li kako titulu uzeli!
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
-
ManciniLevatKlasican
- Kontakt:
Pisao je neki dan jedan vas navijac ko im je sve zarazen pa su se sprdali sa momkom. Smijesno ce biti ako ne budu morali u izolaciju.MortemHz je napisao/la: ↑26 avg 2020, 19:24Od početka je tako. Sjećaš se da nisu ni poslali testove u savez a morali su da se prvenstvo nastavi, to je bio uslov. Nisam ni ja vjerovao svojim kad su pisali to prije desetak dana ali evo izgleda da je istina.ManciniLevatKlasican je napisao/la: ↑26 avg 2020, 19:18Ne razumijem zasto se igraci krecu po gradu kao da korona ne postoji. Od frizerskih salona do nargila barova, niko maske ne nosi. Legendo igras europu, hiljade u pitanju a ti se zajebajes po gradu umjesto da se izolujes par sedmica.
Za sedmicu dana nek urade novo testiranje, da se vidi ima li novih pozitivnih pa onda negativni nek treniraju a ostali 14 dana nek se sakriju u misiju rupu. Zaraza virusom nas ceka sve prije ili kasnije, ali ovo sto su oni uradili je debilizam mrtvi, veci tesko da moze biti.
Forzza Velez
Izbaciti iz lige.
Jes se Zrinjski zayebo sto su odgodili tekmu
Jes se Zrinjski zayebo sto su odgodili tekmu
Zadnja izmjena: Zip, dana/u 26 avg 2020, 19:31, ukupno mijenjano 1 put.
- Kockoglavi
- Kontakt:
Smrdljiva ****. Fuj
Okupajte se **** vas čača peksinavi. Balegari.
Zadnja izmjena: Kamuflazn, dana/u 26 avg 2020, 19:49, ukupno mijenjano 1 put.
HUSREF MUSEMIC!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 1 gost.