čovjek zbog kojeg mi ovdje volimo kosarku... covjek koji se polako zaboravlja a to ne smije nikako da se desi... covjek po kojem sam dobio imeOTNYS_YNWA je napisao/la:Mirza, hvala ti !
Oni koji te se sjećaju znaju da si nezamjenljiv.
[youtube][/youtube]
Prošlih 9 godina nisam dozvolio da bude zaboravljeno sjećanje na tebe pa tako neću ni danas.
Hvala ti za 79. godinu, hvala ti za sve.
KK Bosna
Moderatori/ce: CashMan,nerminh74,ultrasstyle_tz
Re: KK Bosna
You are someone else I am still right here
Ismire odlazi!!!
Ismire odlazi!!!
Kindze je covjek koji se ne moze zaboraviti.
Ako veceras izgube to ce biti jos jedna u nizu uvreda....
Na dan kada nas je Kindje napustio ne smiju da izgube...
Nenad Markovic & Drazen Petrovic
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
Nikad nećemo zaboraviti košarkaša-čovjeka koga su svi voljeli pa i protivnici
mirza, varajic, radovanovic, pesic, hadzic, benacek, djogic, ... pod palicom mladog bokse, eeeee to su bila vremena i radi toga mi je tako drago da sam bio dovoljno star da mogu shvatiti velicinusvega onoga sto su oni napravili
hvala ti mirza
a hvala i drugima
hvala ti mirza
a hvala i drugima
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
Rezultat na poluvremenu, Mladost 44 -29 Bosna..
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
neno#4 je napisao/la:Rezultat na poluvremenu, Mladost 44 -29 Bosna..
kako igra bozo
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
Ne znamnerminh74 je napisao/la:neno#4 je napisao/la:Rezultat na poluvremenu, Mladost 44 -29 Bosna..![]()
kako igra bozo
26 razlike na 5 do kraja
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
-
vlada u sjeni
- Kontakt:
Večeras su odigrane preostale tri utakmice desetog kola košarkaške Lige 13 naše zemlje. U velikom derbiju Mladost je na svom parketu bila bolja od Bosne i tako pokazala da se radi o sjajnoj ekipi.
VEZANE VIJESTI
Više vijesti iz BiH:
Momčad Gorana Sladojevića predvođena Avdibegovićem, Miloševićem i ostalim igračima zaustavila je pobjednički niz Studenata koji je trajao sedam mečeva. Mladost je večeras u Mrkonjić Gradu bila bolja rezultatom 89:73 i ostala usamljena na vrhu tabele sa samo jednim porazom.
Majko moja šta smo dočekali "veliki derbi u Mrkonjić Gradu"i još da bude veća katastrofa Mladost nas uništila.
VEZANE VIJESTI
Više vijesti iz BiH:
Momčad Gorana Sladojevića predvođena Avdibegovićem, Miloševićem i ostalim igračima zaustavila je pobjednički niz Studenata koji je trajao sedam mečeva. Mladost je večeras u Mrkonjić Gradu bila bolja rezultatom 89:73 i ostala usamljena na vrhu tabele sa samo jednim porazom.
Majko moja šta smo dočekali "veliki derbi u Mrkonjić Gradu"i još da bude veća katastrofa Mladost nas uništila.
04. 09. 2011 - Alytus
Bosna i Hercegovina 92-80 Hrvatska
Henry Domercant > Chester Mason + Dontaye Draper + Stanko Barac + Bojan Bogdanovic + Damir Omerhodzic!!
Bosna i Hercegovina 92-80 Hrvatska
Henry Domercant > Chester Mason + Dontaye Draper + Stanko Barac + Bojan Bogdanovic + Damir Omerhodzic!!
mogu oni sve... strasno.neno#4 je napisao/la:Ako veceras izgube to ce biti jos jedna u nizu uvreda....
Ismire odlazi!!!
Ismire odlazi!!!
slazem se, hvala svima na lijepim sjecanjima. jedino me znao raso izbaciti iz cipela sa svojim slobodnim bacanjima u trenucima kada se tekma lomi, ali halal mu bilo.nerminh74 je napisao/la:mirza, varajic, radovanovic, pesic, hadzic, benacek, djogic, ... pod palicom mladog bokse, eeeee to su bila vremena i radi toga mi je tako drago da sam bio dovoljno star da mogu shvatiti velicinusvega onoga sto su oni napravili
hvala ti mirza
a hvala i drugima
ne moram navijati za f.k. sarajevo da bih mogao reci da sam sarajlija
Mislim da nema vise smisla pricati o igri i necemu slicnom...Ne iz razloga sto su porazeni u Mrkonjicu, nego iz razloga sto je bas situacija previse losa...Bozo ide za Njemacku, nek se snadje covjek ako moze, zasluzio je, svaku marku koju je dobio odradio je na pravi nacin...Nekada malo bolje nekada losije, ali uvijek je bila prisutna zelja i veliki motiv....
Sinoc Dejo ubaca Demica, Hota na minus 25 pet minuta pred kraj, da su ostali ovi malo stariji otislo bi to na plus 30..
Ali ovi momci su postigli kakve takve rezultate, i trebalo im je barem dati makar pola plata do sada...A ne po Brajlovicu da se hrane i poslije gladuju....
Tuzno i zalosno na sta je spala Bosna....
P.S. Zimic uopste nije isao gore a upisano mu 6 poena
...Buza dao 7 a upisali mu 5..Ernad dao 6, upisali mu 8...
Sinoc Dejo ubaca Demica, Hota na minus 25 pet minuta pred kraj, da su ostali ovi malo stariji otislo bi to na plus 30..
Ali ovi momci su postigli kakve takve rezultate, i trebalo im je barem dati makar pola plata do sada...A ne po Brajlovicu da se hrane i poslije gladuju....
Tuzno i zalosno na sta je spala Bosna....
P.S. Zimic uopste nije isao gore a upisano mu 6 poena
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
Tuzno je ne vidjeti ni jedan komentar ovdje poslije utakmice u subotu....
A jos je tuznije bilo ono gledati u subotu

A jos je tuznije bilo ono gledati u subotu
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
- FRANK RIBERY
- Kontakt:
Nazalost spali smo na to da se moramo radovati pobjedama nad Hercegovcem.I kad čovjek vidi jednu Igokeu ili Široki puno će vode proteći dok mi ponovo zaigramo u NLB ligi, a to se neće baš brzo desiti.Situaciju u Bosni najbolje opisuje pjesma Tome Zdravkovica - Dotako sam dno života.neno#4 je napisao/la:Tuzno je ne vidjeti ni jedan komentar ovdje poslije utakmice u subotu....
A jos je tuznije bilo ono gledati u subotu![]()
![]()
![]()
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".
Siroki vec god pametno posluje,ne trose vise nego sto bi bi trebalo,a i poluprivatni su klub tako da su oni jedna konstanta. Igokea je cisto privatni klub koji izmedju ostalog sluzi i u politicke svrhe i promociju jednog covjeka,jedne partije i jednog entiteta,vrlo pametno smisljeno.Kako se finansiraju opce poznato,samo je pitanje koliko ce trajati. Ako izuzmemo lopovluk i nestrucnost ljudi koji su vodili Bosnu,nemoguce je ne primjetiti macehinski odnos lokalne zajednice,o entitetskoj ili nekoj drugoj podrsci da ne govorimo, prema Bosni. Niko se nije ni pocesao kada je istjerana iz dvorane koja je i poznata po tom klubu,a ako se vratimo unazad i pred najvaznije utakmice sajam je imao prednost nad Bosnom,a da ne govorimo o komparaciji sa drugim klubovima iz okruzenja. Na kraju imamo sto imamo,po meni mozda je i bolje krenuti od dna ali pametno,da smo samo to ranije napravili....FRANK RIBERY je napisao/la:Nazalost spali smo na to da se moramo radovati pobjedama nad Hercegovcem.I kad čovjek vidi jednu Igokeu ili Široki puno će vode proteći dok mi ponovo zaigramo u NLB ligi, a to se neće baš brzo desiti.Situaciju u Bosni najbolje opisuje pjesma Tome Zdravkovica - Dotako sam dno života.neno#4 je napisao/la:Tuzno je ne vidjeti ni jedan komentar ovdje poslije utakmice u subotu....
A jos je tuznije bilo ono gledati u subotu![]()
![]()
![]()
Navrsava se 10 godina otkako Haris nije s nama...
Legendo, neka ti je vjecni rahmet.....
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
neno#4 je napisao/la:Navrsava se 10 godina otkako Haris nije s nama...
Ismire odlazi!!!
Ismire odlazi!!!
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Vječni rahmet legendi, a nama snaga da se veličina ne zaboravi.
Tesko, jer mi smo narod koji je zaboravio vec i Delibasica, a kamoli sta vise...OTNYS_YNWA je napisao/la:Vječni rahmet legendi, a nama snaga da se veličina ne zaboravi.
Ja danas ovdje na ss.ba nisam vidio tekst, da se eto malo obiljezi...
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
Trenutno korisnika/ca: Bordeaux433, VensanKasel i 26 gostiju.