FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Pa ja sam siguran da ce se avion srusiti kad krenu nazad
Ma klasicno zavaljivanje od strane cifu.ta. Moze ti reci da imas rak ko ce ba tamo po Aziji neka svoja prava traziti pogotovo od njih. Da se kako vratiti...
Zadnja izmjena: didnot, dana/u 26 avg 2020, 19:25, ukupno mijenjano 1 put.
Je l' onaj crnogorski avion na aerodromu tamo? Ako jeste, haj'te vi kuci, 'ebo fudbal.
Sorry na upadu
Ja vec odavno pisem da je ovo cirkus. Ovdje ce bit malverzacija pun ****. Ekipe se izbacuju radi korone iz natjecanja. Negdje pozitivni negdje negativni. Pisem o tom na PL pljuju svi redom a u svih isto moze biti.
Ja vec odavno pisem da je ovo cirkus. Ovdje ce bit malverzacija pun ****. Ekipe se izbacuju radi korone iz natjecanja. Negdje pozitivni negdje negativni. Pisem o tom na PL pljuju svi redom a u svih isto moze biti.
Apsolutno traziti novu utakmicu negdje na neutralnom terenu
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Vakat je za ostavke, ko god je bio zaduzen za organizaciju svega u vezi ekipe i kluba.
Život je pun uspona i Padova je grad u Italiji.
To bi bilo to. Sad se samo nekako dovući doma.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- avalPacidoroP
- Kontakt:
A gdje pratite to zvanično?
Cirkus **** li ti Wuhan Kinu pacove i sve Kineze koje smo mi kurceve srece 

Željezničar,Los Angeles Lakers,Mamba 8,24 Arsenal
Nazad i odmah kod Seja na pačetinu, da ih popravi
Jednom Željezničar, uvijek Željezničar!
Definitivno naci ko je odgovoran za ovo i drastivno ga kazniti,da li uprava,da li igraci,da li ljudi koji su nas testirali boli me ku.r.cina ali neko mora odgovarati za ovo !!!!!!!
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Sada je najbitnije skupiti se i što bolje spremiti za nastavak prvenstva. Tj 'ozdraviti' jer će ovde lešinari poput pitara i saveza uraditi sve da nas syebu.
Željezničar za život cijeli!
- PointBlank
- Kontakt:
Naravno, profesionalac si koji prima par hiljada maraka, od toga ti ovisi buducnost. Pazi se, cuvaj se maksimalno. Sto neko napisa, nargile, kafici, bogovi, sve se hodalo i handrilo.. i sad stani pani.
-
- Kontakt:
Apsolutno se slazem, pa **** ovu utakmicu ugrozena nam je i borba za titulu, svi ostavke **** ti upravu debilnu i organizaciju amatersku avi idite u kafane picka vam materina vise sta nam **** zivce dokle
i sad skontajte koliko u Sarajevu ima pozitivnih a da nije svjesno hahahha od 20 igraca 10 i to da se ne igra europa ne bi znali hahahhahaha **** ti amaterizam ccc kad smo bili kriza tamo 2006 koje vec 2008 ne mogu da se sjetim reko jbt titule daj da se sredi klub da bude profesionalan , halal i 3,4 godine dodje amar dvije titule nabrzaka pa ode pa opet ko greda period stabilizacije sad opet amara a stanje kluba ko 2000 g.
Normalno da trebaju, kao i svi ostali profesionalni sportisti na kugli zemaljskoj.