Serie A - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
- muha milanez
- Kontakt:
Re: Serie A
FORZA MILAN :DD
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
- sarajlija89
- Kontakt:
Jel znas onaj gol Juventusu iz slobodnjaka kad je Diego zabio...iz nemoguceg ugla,nemoguc pad lopte..pod kojim stepenom je ono bilo
niko ziv ne zna....
Jel mozes to naci ako znas na sta mislim...a ja cu pogledat usput taj period 84-91 vezan za Napoli i veliku 4
Jel mozes to naci ako znas na sta mislim...a ja cu pogledat usput taj period 84-91 vezan za Napoli i veliku 4
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
@Magica svaka cast za poznavanje Serie A.. pravo si nam "pojacanje" na ovoj temi..
a Adirano nije opao psihicki, vec covjek shvatio poentu zivota.. dokazao je svima daj e majstor, zaradio koliko hoce para i sada igra fudbala da ubije dosadnu
sta mu vise treba 
a Adirano nije opao psihicki, vec covjek shvatio poentu zivota.. dokazao je svima daj e majstor, zaradio koliko hoce para i sada igra fudbala da ubije dosadnu
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia
- sarajlija89
- Kontakt:

Evo za Juventus..od 84 do 91...4-2 u pobjedama u Napulju koliko sam izbrojao..e sad ti skontaj koji je tu period i jel se sve racuna pod erom maradona..tj. do kada je on bio
Da pokusam i za ove ostale naci...
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
Verovatno mislis na ovo.sarajlija89 je napisao/la:Jel znas onaj gol Juventusu iz slobodnjaka kad je Diego zabio...iz nemoguceg ugla,nemoguc pad lopte..pod kojim stepenom je ono bilo![]()
niko ziv ne zna....
[youtube][/youtube]
Inace Maradona je posle S.Mihajlovica dao najvise golova iz slobodnjaka u Serie A, a igrao je upola manje sezona.
Takodje, njegov hattrick protiv Lazia u debitantskoj sezoni u Italiji je izuzetno postignuce (jos su samo Platini i Krasic dali hattrickove u 1im sezonama u Calciu od svih stranaca nenapadaca - Zico, Gullit, Liedholm to nisu uspeli, recimo). Taj hattrick se sastoji od "olimpijskog gola"sa kornera, loba van 16m i 1 obicnog. 1 gol je dao rukom, ali je ponisten.
[youtube][/youtube]
A najjaci gol dat lob udarcem ikada je dao protiv Hellas Verone, tada prvaka Italije.
[youtube][/youtube]
I naravno, zasto su na ortopediji imali najvise posla tih godina.
[youtube][/youtube]
- sarajlija89
- Kontakt:

Eto i inter..1 poraz
I taj je gol....samo iz drugog ugla je jos bolji...nevjerovatan gol....
Joj diega..nemoguc je bio

Losa ti je ova statistika, nepregledno.sarajlija89 je napisao/la:
Evo za Juventus..od 84 do 91...4-2 u pobjedama u Napulju koliko sam izbrojao..e sad ti skontaj koji je tu period i jel se sve racuna pod erom maradona..tj. do kada je on bio
Da pokusam i za ove ostale naci...![]()
Bilo kako bilo, koliko ja znam: Napoli nije izgubio kuci od Juvea u Kupu Uefe, prvenstvu Italije i Super kupu Italije. Stavise, naneo im je neke teske poraze, 5-1 1990. u Super Kupu ili 3-5 u Torinu u prvenstvu.
Evo ti tih momenata:
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Ali kad skace L`Avvocato, neprocenjivo.
- sarajlija89
- Kontakt:
To je samo prvenstvena statistika,nije losa..hos i ostalu
ta je samo za serie A...
Diego je dosao u Napoli u leto 1984.sarajlija89 je napisao/la:
Eto i inter..1 poraz![]()
ako sam ispravno period racunao....
I taj je gol....samo iz drugog ugla je jos bolji...nevjerovatan gol....
Joj diega..nemoguc je bio
http://en.wikipedia.org/wiki/Diego_Maradona
OK. Tek sad sam je provalio.sarajlija89 je napisao/la:To je samo prvenstvena statistika,nije losa..hos i ostalu![]()
ta je samo za serie A...
Samo 1 poraz kod kuce od Juvea u prvenstvima, (i to 1989.) 2-4. Priznajem gresku
[youtube][/youtube]
- sarajlija89
- Kontakt:
Napoli je 4. klub po broju navijaca u Italiji??? cak i ispred Rome...odmah iza velike trojke...
Haj Magica ziv bio daj onu pjesmu o Maradoni....sigurno znas...isla je kao najavna spica u nejgovoj emisiji koju si sigurno gledao..prejak show bio....prejaki gosti i sve to
Da je ne trazim sam..nezz kako se zove..al odavno je hocu skinuti...
Ole ole ole oleee...Diegooo..Diegooo
A i Zola je majstor svog zanata bio...nema tu sta
Haj Magica ziv bio daj onu pjesmu o Maradoni....sigurno znas...isla je kao najavna spica u nejgovoj emisiji koju si sigurno gledao..prejak show bio....prejaki gosti i sve to
To je legendarna stvar koju izvodi Rodrigo, a zove se "La mano de Dios" - "Bozja ruka". Evo je kad je peva sam Maradona, u filmu koji je Kusturica snimio:sarajlija89 je napisao/la:Napoli je 4. klub po broju navijaca u Italiji??? cak i ispred Rome...odmah iza velike trojke...
Ole ole ole oleee...Diegooo..Diegooo![]()
![]()
[youtube][/youtube]
A koliko navijaci Napolija vole Maradonu:
[youtube][/youtube]
- tony-mortale
- Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
- Kontakt:
e što je dolazio dolazio je, ako ne plati porez, a čini mi se da su miloni u pitanju njega nema na čizmi u budućnosti, nisam baš prati šta je bilo, al čini mi se da su mu zadnji put oduzeli čak i nakit i satove zbog nekog duga prema državi koji je ostao neplaćen.
magica očekujem od tebe detalje
, neda mi se guglati oni su me bundesligaši smorili nemože se s njima normalno nikako 
magica očekujem od tebe detalje
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.
Uzeli su mu mindjuse, ali ih je Miccoli otkupio na javnoj aukciji i vratio Diegu.tony-mortale je napisao/la:e što je dolazio dolazio je, ako ne plati porez, a čini mi se da su miloni u pitanju njega nema na čizmi u budućnosti, nisam baš prati šta je bilo, al čini mi se da su mu zadnji put oduzeli čak i nakit i satove zbog nekog duga prema državi koji je ostao neplaćen.
magica očekujem od tebe detalje, neda mi se guglati oni su me bundesligaši smorili nemože se s njima normalno nikako
Jbga, znaju ljudi kako se troluje pa nam to vazda pokazuju.
- JuveSissoko
- Kontakt:
ova gore pjesma, Maradona sto pjeva u klubu nekom, pjesma i to sto on pjeva mi je tako jako, da sam prije skoro 2 mjeseca ovaj klip cijel dan slusao dok sam bio na netu, gotiva cista 
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.
tony-mortale je napisao/la:e što je dolazio dolazio je, ako ne plati porez, a čini mi se da su miloni u pitanju njega nema na čizmi u budućnosti, nisam baš prati šta je bilo, al čini mi se da su mu zadnji put oduzeli čak i nakit i satove zbog nekog duga prema državi koji je ostao neplaćen.
magica očekujem od tebe detalje, neda mi se guglati oni su me bundesligaši smorili nemože se s njima normalno nikako
ja sam s njima prestao diskutovati jos od prve utakmice Bayern-Fiorentina, nemoguce je voditi zdravu raspravu, jbg
"Smatram hrabrijeg onog koje prevlada svoje želje, nego onoga koji pobijedi svoje neprijatelje; jer najteža bitka je nad sobom samim." - Aristotel
- JuveSissoko
- Kontakt:
njima je Inter slab klub, jbga Werder pobijedi 3 ekipu Intera pa dokazase svoju "jacinu", 
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.
- sarajlija89
- Kontakt:
Ma pjesma je vrh..ne mozes bit ravnodusan nikako...neopisiv osjecajJuveSissoko je napisao/la:ova gore pjesma, Maradona sto pjeva u klubu nekom, pjesma i to sto on pjeva mi je tako jako, da sam prije skoro 2 mjeseca ovaj klip cijel dan slusao dok sam bio na netu, gotiva cista

Jos kad vidis ovaj docek u Napulju...ma sta ti je...nisam prije to istrazivao i gledao,znao sam samo za mentalitet Napolitanaca..al sad mi je potpuno jasno zasto je Napoli tako poseban....njihov mentalitet i sve ono sto je Diego bio i predstavljao je sudbinski povezano....jednostavno nerazdvojiva cijelina
U tom vremenu su sigurno svi voljeli Napoli....ne mozes bit ravnodusan na ovo
Juce su na SkyItalia pustili docek igracima u Djenovi. Napolitanci su dosli i sacekali bus sa svojim igracima kod Marassija. Costacurta koji je bio u studiju je rekao: Io sono milanista, ma "annamurato a Napoli".sarajlija89 je napisao/la:
Jos kad vidis ovaj docek u Napulju...ma sta ti je...nisam prije to istrazivao i gledao,znao sam samo za mentalitet Napolitanaca..al sad mi je potpuno jasno zasto je Napoli tako poseban....njihov mentalitet i sve ono sto je Diego bio i predstavljao je sudbinski povezano....jednostavno nerazdvojiva cijelinai tako je moralo bit...on je simbol Napolija..bandiera sto talijani kazu
U tom vremenu su sigurno svi voljeli Napoli....ne mozes bit ravnodusan na ovo
Prosle godine su izgubili u Udinama, ali ih je sacekalo 5 hiljada navijaca na aerodromu. Postoje price da igraci Napolija nikada ne placaju racune po buticima i restoranima - sve je na racun kuce. Niko nema Napoli, to sto imas ti!
- Interista di cuore
- Kontakt:
Magica fkt je uzitak citat postove nekog ko toliko toga zna i toliko toga pamti u vezi calcia...svaka ti cast 
I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.
Chi per l'Inter vive, non muore mai...
Chi per l'Inter vive, non muore mai...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.