FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Igramo odlično, šteta zbog glupog gola
Andrej Đokanović trenutno najvrijedniji eksponat Akademije
Andrej Đokanović trenutno najvrijedniji eksponat Akademije
,,Volim svoga šampiona kao oči svoje".
SAMO SARAJ'VO
SAMO SARAJ'VO
- PeppermintSA
- Kontakt:
Odlično igramo. Za klasu smo bolji od ovih
Djokanovic je maestralan
Djokanovic je maestralan
Ovo mozemo uzeti... ovi su zreli za poraza. Samo da nemamo vise malera.
Hase je opalio loptu sa tridesetak metara, pa kad je lopta polomila prećku, Hase se okrenuo Željovcima i rekao: ‘Neću vam ja više ni dolazit’ na Grbavicu. Šutaću vam s Vratnika.
- belosevic23
- Kontakt:
Djokanovic preorao prvo pol, bravo decko 

-
- Kontakt:
Vadi Salcina poginut cemo na onoj strani a ne znam sta vi gledate Rahmanovic ih ubija jest da je se oklizno puta ali je i asistirao
Fanimo Jukic, al odmah....
Jukic slab pravo, po meni krivac za prvi gol... Ostavio igraca na stranu samog, i glup go primamo...
Jukic slab pravo, po meni krivac za prvi gol... Ostavio igraca na stranu samog, i glup go primamo...
Odlična igra, momcima se nema šta prigovoriti. Nadam se da će se Vinko izgalamiti na Rahmanovića. 

-
- Kontakt:
Nesretan mlgu reci bezveze pogodak smo primili, onda kad smo poravnali bolja igra naseg tima, nadam se da cemo imati dovoljno snage za 45 , i postici taj pogodak, gdje bi nam sreci bio kraj .....
Hajde rajvosaaaaaaaa !!
Rahmane vuces previse loptu osutaj imas dobru ljevicu u pm...
Djokanovicu momcino svaka cast

Hajde rajvosaaaaaaaa !!

Rahmane vuces previse loptu osutaj imas dobru ljevicu u pm...

Djokanovicu momcino svaka cast

04.10.2009 !
Oni Oremusovi prodori su haos kad skontas da stoji krilo tamo vec....
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- forza_juve
- Kontakt:
Kazem ja da je dinamo .i. i da treba respekt ali nikako strah, ko su oni. Igramo lijepo i taj zadnji pas ili sut samo fali. Dva zuta tu treba biti oprezan. Nadam se prolazu vise nego ikada
❤️1946❤️
Na tronu može biti samo jedan
Na tronu može biti samo jedan
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Ovaj Dinamo je ku.rac od ekipe, moramo ovo proći.
Jukic mora vani, daj Fanima da se ispisa po njima
Jukic mora vani, daj Fanima da se ispisa po njima
ZZ
Rahmanovic grijesi ali je Tito za sve na terenu ovom veceras realno. Jel ko skonto Oremusa munju brzi od Fanima hahah
12. igrač kluba iz Titove 38b
- feniksptica
- Kontakt:
Sram te bilo ledesma..ti neki navijac a sta si piso posle gola, nek ga ej dao, vi neki jedva docekali.
Gdje je ona modna marka da pise protiv kondocionog..znaa covjek poso nije fudbal jedna il 2 utakmice..
Vinko ipak zna a sto do sad nije htio ostat ce tajna izgleda
Gdje je ona modna marka da pise protiv kondocionog..znaa covjek poso nije fudbal jedna il 2 utakmice..
Vinko ipak zna a sto do sad nije htio ostat ce tajna izgleda
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
-
- Kontakt:
Iskoristio bi priliku da se ponjamke u usta svima iz veleza. Hvala !
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
Jel Pidro više spreman da igra kao i prije...?
Ni meni Đani ne moriše na ovoj poziciji nekako mislim da bi bio bolji ako je ofanzivniji.
Ni meni Đani ne moriše na ovoj poziciji nekako mislim da bi bio bolji ako je ofanzivniji.
-
- Kontakt:
Dajte momci Rahman.nije ni na pola svojih mogućnosti. Sreća pa je iscaprkao onu asistenciju, u suprotnom bio bi za ocjenu 0. Toliko viska poteza i nerezonskih poteta nije napravio cijelu proslu sezonu kao danas. I na Hodzicu se vidi da je fudbalski odgajan na nasim terenima; uklizati bez razloga dusa draga.
Tatar je vrh uz 2 centralna vezna, Oremus i Andrej. Jukic je također ok odigrao za sad. Uglavnom bolji smo samo treba krunisati prolaskom. Po meni ako se Rahman ne dozove, ubaciti Fanima umjesto njega a Tatara u sredinu gurnuti.
Tatar je vrh uz 2 centralna vezna, Oremus i Andrej. Jukic je također ok odigrao za sad. Uglavnom bolji smo samo treba krunisati prolaskom. Po meni ako se Rahman ne dozove, ubaciti Fanima umjesto njega a Tatara u sredinu gurnuti.
Tandem zadanjih veznih izdominirao veceras. Moram i Hodzica pohvaliti, zasto druze svaku ovako ne igras
- betrezengorbachev
- Kontakt:
Ljudi nam ošutali nisu kako treba, zašto uvijek moramo reći šteta za onaj gol... Jbg, prepadnemo se uvijek, ali poslije 10-15 min., dosta, dosta bolje. Kontrolišemo igru, imali smo par vrlo dobrih prilika.. Oremuš igra sjajnu tekmu, popravlja sve što se može popraviti, samo ovaj žuti sad mu nije trebao, ali hajde, nećemo zamjeriti...
Djecak koji raste zavolio te tad! ⭐⭐⭐⭐⭐
Nakon izvjesnog vremena može se reći da se ovaj Oremuš uveliko hodžićizira i postao jedan od onih kojih se trebamo plašiti kad je s loptom i kad nije s njom. Strašno je kakav se igrač najavljivao, a kakav je on ustvari. I počinje jako iritirati.
A Rahmanović je izborio dva-tri prekršaja, koja je poslije i upropastio.
A Rahmanović je izborio dva-tri prekršaja, koja je poslije i upropastio.

Tako je, uništio ih je par puta prodorom, totalno budu dezorijentisani.
Imamo i sreće što je Hodzic uradio jedinu stvar koju zna, a to je prizemni centarsut.
Djokanovic kad krene da iznosi loptu u punom trku i to iz naše polovine zaliči na Luku Modrica bgm.
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!