Ma kako ce biti kad je jedna utakmica

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Ma kako ce biti kad je jedna utakmica
I ja brato navijam za fudbal i sve bh europske timove, sem veleza njih nema na europskoj mapibrandao je napisao/la: ↑26 avg 2020, 20:48Mogu svi,osim Zrinjskogakisarajevo92 je napisao/la: ↑26 avg 2020, 20:38ja navijam za svaki nas klub u Evropi, igrao makar Borac ili Sarajevo, svaka pobjeda samo moze pomoci i mom klubu zbog koeficijenta i zbog slike cjelokupne lige u Evropi![]()
Pa cak i Sloga iz Ljubuskog![]()
Viri iz njeg neka tuga i zavist. Sitni zub.OsmaDolazi je napisao/la: ↑26 avg 2020, 20:49Kada je naspram Dynama Sarajevo, svako izgleda kao Mladost.
Nije,ako bude nerijeseno idu produzetci,a onda penali.Naravno ako ostane nerijeseno
Treba TSS uvesti
Što nema logike....pa povlašten si....igras kuci jbt
kako misliš, pa nije bilo domaće utakmice. igra se jedna, ako bude x, produžeci, pa penali
onda TSS
Nadamo se svi da ce skupiti snage, traziti taj drugi pogodak i proci dalje, da se igrati sa ovim bjelrousima, nista posebno..., nije mi jasno kako su dali 6 astani
Siguran da bi se potajno 80% navijaca Zrinjskog obradovalo kad bi vidjelo Velez sljedece sezone u Evropi ❤Herero je napisao/la: ↑26 avg 2020, 20:50I ja brato navijam za fudbal i sve bh europske timove, sem veleza njih nema na europskoj mapibrandao je napisao/la: ↑26 avg 2020, 20:48Mogu svi,osim Zrinjskogakisarajevo92 je napisao/la: ↑26 avg 2020, 20:38ja navijam za svaki nas klub u Evropi, igrao makar Borac ili Sarajevo, svaka pobjeda samo moze pomoci i mom klubu zbog koeficijenta i zbog slike cjelokupne lige u Evropi![]()
Pa cak i Sloga iz Ljubuskog![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.