FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Ma **** utakimcu samo neka se vrate, bolest je enigma teška, sportisti je i ne osjete, samo neka se vrate
MANIJACI JUG 1987
MI SMO ONI ŠTO NE DAJU NA SVOJE!
MI SMO ONI ŠTO NE DAJU NA SVOJE!
Trenutno nam je najbitnije da ih vratimo kuci kako umijemo i znamo i sto prije.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
-
- Kontakt:
jA SAM ČUO NEŠTO NEVJEROVATNO DOBRO. nAVDNO UEFA TRAŽI DA SE ODIGRA UTAKMICA JER IMAMO DOVOLJNO ZDRAVIH IGRAČA A iZRAELSKI MINISTAR ZDRAVSTVA NAS ODMAH TJERA IZ ZEMLJE TAKO DA POSTOJI MOGUČNOST DA SE REGISTRUJE 3 0 ZA NAS. kAŽEM I MENI JE NEVJEROVATNO
- kolezeljovac
- Kontakt:
De napisi izvor ili ko ti je to rekao...
Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!
[quote=Kometa post_id=7810575 time=1598467316 user_id=47815]
[quote=iguita post_id=7810524 time=1598466932 user_id=45946]
Ranije sam pisao i sad cu ponoviti, rastjeraj Amare te luftiguze iz ljekarskog tima kluba.Nemaju pojma , uhljebi , dijagnoze pogresne, terapije pogresne, igraci idu u hrvatsku po dijagnoze i terapije i jos puno toga.Protokoli o koroni nisu uspostavljeni .Dosta vas je vise.
[/quote]
Sta je trebao ljekarski tim izmisliti vakcinu
[/quote]
Karantin odrediti i provjeravati da li igraci to postuju , jos prije 25 dana kada su neki igraci bili pozitivni,Dat im terapije i odvojiti od ostatka ekipe.A ne lagati o nekim povredama a vecina raje znala samo sutila da lazu.U najkracem to .O povredama igraca i terapijam a pitaj igrace sto idu na razne druge adrese da se lijece.Eto to su trebali.Sad nam obija o glavu sve to
[quote=iguita post_id=7810524 time=1598466932 user_id=45946]
Ranije sam pisao i sad cu ponoviti, rastjeraj Amare te luftiguze iz ljekarskog tima kluba.Nemaju pojma , uhljebi , dijagnoze pogresne, terapije pogresne, igraci idu u hrvatsku po dijagnoze i terapije i jos puno toga.Protokoli o koroni nisu uspostavljeni .Dosta vas je vise.
[/quote]
Sta je trebao ljekarski tim izmisliti vakcinu
[/quote]
Karantin odrediti i provjeravati da li igraci to postuju , jos prije 25 dana kada su neki igraci bili pozitivni,Dat im terapije i odvojiti od ostatka ekipe.A ne lagati o nekim povredama a vecina raje znala samo sutila da lazu.U najkracem to .O povredama igraca i terapijam a pitaj igrace sto idu na razne druge adrese da se lijece.Eto to su trebali.Sad nam obija o glavu sve to
Ne mogu al dobar bi izvor trebao biti.
Sinan.
Mjau !
To je logično, mi imamo 16 zdravih, plus nekoliko igrača je prebolovalo COVID a kod Cionista pozitivno, pitam se bi li se oni u Bosni testirali
-
- Kontakt:
Sutra je odluka Uefe, da li će se igrati utakmica?
Zamisli odigramo, inat proradi raskucamo ih. free palestina cif.utiiiii
prijatelju, bajke su na drugom spratu.
nema šanse da uefa pomogne klubu iz BiH protiv kluba iz izraela i države izrael.
Ko ne voli Želju, jadna mu majka.
I ja sam **** Sakiru ali ti nemogu izvor rec moze mi Remza saznat.
-
- Kontakt:
Nek se odigra, taman izgubili 10:0.
Fakat žalosno šta se sve desi u par dana
Fakat žalosno šta se sve desi u par dana
Trenutno korisnika/ca: Nyema1921, Pablo11, zeljovolimte i 37 gostiju.