Hvala na validnijim dokazima.

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Hvala na validnijim dokazima.
To je to. Realno bara-bara kvalitetom kao Sloboda iz naše lige
Disperadun je napisao/la: ↑26 avg 2020, 22:11Još jednom da naglasim. Dabogda zaglavili u lijepom Izraelu dugo vremena. Sreća imate nutricionistu sa sobom da vas hrani
Jesi l' siguran da i dalje ne planiramo protivnika za trece pretkolo? I ne bi se pise odvojeno. 21. vijek red je da se bude pismen na elementarnim stvarima
Vidi ovih vrapcicica nisu Evrope vidjeli decenijama nesto fol prcajuFSB je napisao/la: ↑26 avg 2020, 22:02Upravo to.killafrommanilla je napisao/la: ↑26 avg 2020, 21:54Za sve ostalo tu je Dragan Petrovic. Kako je ruzan osjecaj, jelde
I Dinamo Brest konja za trku ima!ElCartel11 je napisao/la: ↑20 avg 2020, 23:14A ko vam je kriv kad niste htjeli lijepo odgoditi utakmicu. Mi vas zamolili lijepo, vi necete, udure dolazi Dragan.
I mi konja za trku imamo!
Nije bas ko Sloboda, ali ko Tuzla City sa Nalicem i AzmiromBocaJuniors1905 je napisao/la: ↑26 avg 2020, 22:12To je to. Realno bara-bara kvalitetom kao Sloboda iz naše lige
Vama svaka ekipa protiv SArajeva losa za kur.ca. A da mi nismo mozda odigrali dobro takticki pa da se oni nisu ucinili ko Real Madrid ko sto se ocekivalo ?? ispali okej al nit smo imali srece za onaj prvi gol nit nas je sudija mazio..
Itekako sam siguran da ne idete u 3 pretkolo lp gdje se planirali protivnika. Zbog one djece sa vaseg pdfa sto provocira stalno tako mi je drago sto ste izgubilifeniksptica je napisao/la: ↑26 avg 2020, 22:14Jesi l' siguran da i dalje ne planiramo protivnika za trece pretkolo? I ne bi se pise odvojeno. 21. vijek red je da se bude pismen na elementarnim stvarima
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.