Star je on već za toga, možda turska liga da mu bude vrhunac, Štilić je bio pametan pa je pobjegao iz ove lige sa 18-19 godinafeniksptica je napisao/la: ↑26 avg 2020, 22:36@BocaJunors1905 nisam ga direktno usporedio nego u smislu da su galvni u timu i da nose svoje timove. Rahmanovic ima slifa da napravi karijeru mozda slicnu Semirovoj samo sto on ima najludju glavu ja mislim u cijeloj ligi i zato je tu gdje jest.
BH klubovi u UEFA takmičenjima 2020/21
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Re: BH klubovi u UEFA takmičenjima 2020/21
MANIJACI JUG 1987
MI SMO ONI ŠTO NE DAJU NA SVOJE!
MI SMO ONI ŠTO NE DAJU NA SVOJE!

Direktoriceeeeee nije bio ofsajd!

Zadnja izmjena: ReX, dana/u 26 avg 2020, 22:43, ukupno mijenjano 1 put.
@igrajlopte 🐦
To baci u vodu odma cim se igra evropa sve ide jovo nanovo odma su šampioni koji su osvojili ligu.delinjo je napisao/la: ↑26 avg 2020, 22:41Ne znam brate,sa 2 malo bolja igraca bi glat Sarajevo proslo,takav sam utisak imao ,ko vam je kriv za to vjerovatno najbolje vi znate...
Tabela ne laze nikad,nisu oni bez razloga 8 u prvenstvu
- feniksptica
- Kontakt:
Sta da je Srajevo imalo FAtosa u napadu i HAdzica na sredini ne bi nam sviro ofsajd i sviro bi penal ?? Kriticno smo mi prema sebi, sami smo rekli da su golovi glupo primljeni, al kad te covjek pokrade pola sata prije kraja haj ti igra normalno, lahko je ovdje prdit. Da je zeljo pokro bilo bi da je cijeli svijet protiv njih
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
-
- Kontakt:
Jao pichke , napiši fino yebem ti familiju , je li te to strah bana ?
Tekashi brat , meziš ih opasno večeras

Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Poruka svijet preko portala ss.ba i vijetnamskih sportskih.ba.

Željezničar za život cijeli!
-
- Kontakt:
Nista suda nije kriv. Napravio gresku, slucajno ili namjerno, nije ni vazno. Ali kad si ti bolji ne moze te sudija sprijeciti da rasturis ovakve amatere kao sto je ovaj dinamo. Ovi bi u nasoj ligi borili varirali izmedju 8-og i 10-tog mjesta.
Kriv je hadzija jer je pokrao pare koje je trebao dati za pojacanja, tj dao ih je svom rodjaku sa sela-musiji.
Zar stvarno misle da ce sta postici sa ovim slanjem ovog ofsajda UEFI?Naravno da bi volio da nesto poduzmu po pitanju toga,ali bojim se da ce ih samo odyebat.Nemaju taj kredibilitet da UEFA poduzme nesto.U najboljem slucaju ce sudiju suspendovati
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
- Kontakt:
iskreno zaboli me q kako su stečene, presmiješno je navijati za djl.Chapman1886 je napisao/la: ↑26 avg 2020, 22:40A sisojine pare na haramini stečene su im dobreBosnausrcu9 je napisao/la: ↑26 avg 2020, 22:37elvirbaljic je napisao/la: ↑26 avg 2020, 22:32
Ufatili se opstinske, kantonalne sise, sto necete opstat, mozete tako milion godina. Ali polako, Celik je isto tako mislio, ali kad sisa malo presusi onda sisaj moka damu.![]()
![]()
![]()
ne ne ne i ne, ne vjerujem. od svih mogućih načina da me zajebeš ti koristiš baš SISU. Jel to iz podsvijesti tvoje što svi zajedno sisate azinu sisu?
"navijate" za privatno preduzeće aza kamikaza djl i nešto pričaš.![]()
evo nek se šta gazdi desi, ode ssh u tri lijepe da ne kažem rutave pm

Direktorica Sarajeva: Danas šaljemo poruku svijetu ispred svih malih zemalja
Svijet uzvraca:

@igrajlopte 🐦
- svrakino1921
- Kontakt:
Gdje ti pada na pamet bas Zeljofeniksptica je napisao/la: ↑26 avg 2020, 22:43Sta da je Srajevo imalo FAtosa u napadu i HAdzica na sredini ne bi nam sviro ofsajd i sviro bi penal ?? Kriticno smo mi prema sebi, sami smo rekli da su golovi glupo primljeni, al kad te covjek pokrade pola sata prije kraja haj ti igra normalno, lahko je ovdje prdit. Da je zeljo pokro bilo bi da je cijeli svijet protiv njih

Slazem se sa tobom tobe,i ja to mislimTheIvicnjak je napisao/la: ↑26 avg 2020, 22:44Nista suda nije kriv. Napravio gresku, slucajno ili namjerno, nije ni vazno. Ali kad si ti bolji ne moze te sudija sprijeciti da rasturis ovakve amatere kao sto je ovaj dinamo. Ovi bi u nasoj ligi borili varirali izmedju 8-og i 10-tog mjesta.
Kriv je hadzija jer je pokrao pare koje je trebao dati za pojacanja, tj dao ih je svom rodjaku sa sela-musiji.

GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
Ovo je provala da valja. Vico je nagovorio.
Hahahahahhahahahahhahahhahahahah
Ne vjerujem šta rade.
Hahahahahhahahahahhahahhahahahah
Ne vjerujem šta rade.

Željezničar za život cijeli!
.
Zadnja izmjena: FSB, dana/u 19 sep 2020, 09:56, ukupno mijenjano 1 put.
Normalno da ce nas odyebat, al' nek se zna.
Svakako je podignuto optuzbi protiv ovog sudije milijarda mozda ga budemo koštali posla i to je pobjeda.

Jeftin pokusaj da kupi navijace
Ja bi svjetlo zvao mrakom da te nije @Tili....
-
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.