Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
The Israeli Ministry of Health demanded that the people of Zelzenichar do tests when they landed in the country, and tonight (Wednesday) more players were found sick. They currently cannot leave the hotel. This may lead to Maccabi Haifa receiving a technical victory and qualifying for the second round automatically.
U pravu si RođeniFSB je napisao/la: ↑26 avg 2020, 23:10Nismo kompleksaši nego ti karma sad na isti način vraća za Vrapčiće. Kako je nama bilo tada, sad je vama. Nemam ništa protiv vas, večeras sam podržavao FK Sarajevo. Ovo pišem čisto da vidiš da malverzacije sa sudijama ne treba slaviti i sa njima se ponositi.feniksptica je napisao/la: ↑26 avg 2020, 22:58Msilim da dok im neko nije napiso revod nisu imali pojma sta prica..
Haj sve kad te zajebaju navijaci zelje borca i zrinjskog, al dodje neko ko ne igra evropu i nece vjerovatno pa se osjeti velikim da zeza hahahah. kakvi kompleksi.
btw. Mogla bi Sabrina fasovat kaznu od UEFA-e zbog preoštrog i predirektnog govora pred medijima.
pa u nasoj ligi ako si dobar ne moze ti sudija nista..soim ako se preziva Bjelica i stojim iza toga. Ovo je evropa ipak **** treba ti svakakve srece. A ovo sam psio prije neke utakmice pojma nemam nebitno. Ni u snu nisam coekivao ovakvu gresku sudije.FSB je napisao/la: ↑26 avg 2020, 23:10Nismo kompleksaši nego ti karma sad na isti način vraća za Vrapčiće. Kako je nama bilo tada, sad je vama. Nemam ništa protiv vas, večeras sam podržavao FK Sarajevo. Ovo pišem čisto da vidiš da malverzacije sa sudijama ne treba slaviti i sa njima se ponositi.feniksptica je napisao/la: ↑26 avg 2020, 22:58Msilim da dok im neko nije napiso revod nisu imali pojma sta prica..
Haj sve kad te zajebaju navijaci zelje borca i zrinjskog, al dodje neko ko ne igra evropu i nece vjerovatno pa se osjeti velikim da zeza hahahah. kakvi kompleksi.
btw. Mogla bi Sabrina fasovat kaznu od UEFA-e zbog preoštrog i predirektnog govora pred medijima.
Mi smo svjesni da ćemo izgubiti, ako se uopšte bude igrala utakmica. I svjesni smo da će vas minimum 30 orgijati ovdje sa vašom braćom iz Tuzle, Mostara, Zenice. Mi kada igrama protiv Pofalićkog takva je situacija na temi, a kamoli sutra. Družićemo se nije belajSteven11 je napisao/la: ↑26 avg 2020, 23:18Strumpfovi, svanut ce sutra.. bit cete valjda na ovoj temi?
Velezovci, niko vam ne spori gledanje i komentarisanje ali degutantno je da vi fol prcate...Tema nije naravno autorski zasticena ali brate.. gdje cete vi? Jel realno?
Za ove ili ovog iz Celika - nemam nista ni reci osim osjecaja sazaljenja. Bit ce dobro za jedno 20 god aBd...S razlogom ste tu...
Ono fol Tuzla City ili sta vec - to je sve fake, oni nemaju navijaca niti u jednini, neko se zajebava.
Ostali - mrs iz BIH.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.