Gazimo konobare sa ovim sastavom.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Re: FK Željezničar
Hvala Braconi i Robsi 
Evo nek nam @ExBlueone kaze je li moguce. Prebolio, nema simptome, ima nekoliko negativnih nalaza i sad odjednom opet pozitivan bez ikakvih simptoma. Danas 26.8., a on oko 5.-6.8. fasovao.

Evo nek nam @ExBlueone kaze je li moguce. Prebolio, nema simptome, ima nekoliko negativnih nalaza i sad odjednom opet pozitivan bez ikakvih simptoma. Danas 26.8., a on oko 5.-6.8. fasovao.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
- kolezeljovac
- Kontakt:
Bice zanimljivo ujutru... Mozda se tekma bude odigrala ali naredne sedmice na neutralnom terenu...
Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!
-
- Kontakt:
@ljoze kako ti dobro čuči ovo "interni moderator."
Elita.
Elita.
Željezničar za život cijeli!
- QUARTERBACK
- Kontakt:
pa moguce je da se opet zarazio, ne stekne tijelo imunitet jer je virus u pitanju, mozes se uvijek zarazit.. isto ko i gripa kad je u pitanjukolezeljovac je napisao/la: ↑26 avg 2020, 23:42I mene to zbunjuje kod Erica... Kako sad 2. put u mjesec dana ima koronu?
- kolezeljovac
- Kontakt:
Stari nam je posto fora, kantonalni miniStar!SudoHusika je napisao/la: ↑26 avg 2020, 23:49@ljoze kako ti dobro čuči ovo "interni moderator."
Elita.

Jos kad nabacim Veselog na avatar. NaJjAcI na forumu cu da budem.SudoHusika je napisao/la: ↑26 avg 2020, 23:49@ljoze kako ti dobro čuči ovo "interni moderator."
Elita.
-
- Kontakt:
Nemoj da te slava ponese. Ostani isti brate.LjoZee je napisao/la: ↑26 avg 2020, 23:50Jos kad nabacim Veselog na avatar. NaJjAcI na forumu cu da budem.SudoHusika je napisao/la: ↑26 avg 2020, 23:49@ljoze kako ti dobro čuči ovo "interni moderator."
Elita.

Željezničar za život cijeli!
stavis veselog odmah profulas od moderatorske na adminovu fotelju hahahahahahaLjoZee je napisao/la: ↑26 avg 2020, 23:50Jos kad nabacim Veselog na avatar. NaJjAcI na forumu cu da budem.SudoHusika je napisao/la: ↑26 avg 2020, 23:49@ljoze kako ti dobro čuči ovo "interni moderator."
Elita.
ljudi , mi ako imamo dovoljan broj igraca a izraleci nam ne daju da igramo utakmicu kako se to moze registrovati 3-0 u njihovu korist?
Jevreji su to , znate svi oko love ko su i sta su.Cisto sumnjam da ce se oni lako odreci novca , pogotovo jer su sigurni da ce nas dobiti.Lihvari su to.Treba cetvere oci otvoriti.Spremni su oni na sve i sa ovim testovima.jbg kad pogledas eric , mIletic, hagdarevic , juricic , iz svake linije po jedan.A eric , juricic , i Hajdarevic prebolili virus i negativni im testovi bili ovdje.
- kolezeljovac
- Kontakt:
Pa zato opet postujemo protokol uefe, znaci imas golmana + 12 igraca.... A oni ne zele da igraju utakmicu...
- MocMahale444
These tests look for the presence of antibodies, which are proteins made in response to infections. Antibodies are detected in the blood of people who are tested after infection; they show the body's efforts to fight off a specific infection.
The virus that causes COVID-19 is new, and what we know about it changes rapidly. This guidance will be updated as more information becomes available.
The virus that causes COVID-19 is new, and what we know about it changes rapidly. This guidance will be updated as more information becomes available.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Nije moguće tako brzo. Kod nekih ljudi može se deseti da imaju duže zadržavanje virusa u organizmu i umjesto 15 dana oni pokazuju pozitivan rezultat i nakon 20 pa čak i 30 dana i više. Ali nije moguće da neko bude pozitivan npr danas pa onda za 15 tak dana negativan pa opet za mjesec pozitivan. Onda je to ili do testa ili uzimanja uzorka i kontaminacije uzorka, ali nije moguće da neko tek tako više malo pozitivan pa onda negativan pa opet pozitivan. To jednostavno nije nešto što bi se moglo odnosno smjelo dešavati u praksi.QUARTERBACK je napisao/la: ↑26 avg 2020, 23:50pa moguce je da se opet zarazio, ne stekne tijelo imunitet jer je virus u pitanju, mozes se uvijek zarazit.. isto ko i gripa kad je u pitanjukolezeljovac je napisao/la: ↑26 avg 2020, 23:42I mene to zbunjuje kod Erica... Kako sad 2. put u mjesec dana ima koronu?
Postao tedka jednog predivnog podforuma.LjoZee je napisao/la: ↑26 avg 2020, 23:50Jos kad nabacim Veselog na avatar. NaJjAcI na forumu cu da budem.SudoHusika je napisao/la: ↑26 avg 2020, 23:49@ljoze kako ti dobro čuči ovo "interni moderator."
Elita.

Život je pun uspona i Padova je grad u Italiji.
Tebe cekamExBlueone je napisao/la: ↑26 avg 2020, 23:57Nije moguće tako brzo. Kod nekih ljudi može se deseti da imaju duže zadržavanje virusa u organizmu i umjesto 15 dana oni pokazuju pozitivan rezultat i nakon 20 pa čak i 30 dana i više. Ali nije moguće da neko bude pozitivan npr danas pa onda za 15 tak dana negativan pa opet za mjesec pozitivan. Onda je to ili do testa ili uzimanja uzorka i kontaminacije uzorka, ali nije moguće da neko tek tako više malo pozitivan pa onda negativan pa opet pozitivan. To jednostavno nije nešto što bi se moglo odnosno smjelo dešavati u praksi.

Znaci ako je Eric medju onima nesto nije ok.
-
- Kontakt:
Ako je Eric stvarno bolovao koronu onda postoji ogromna sansa da su stimali "testove". Inace koliko sam skontao taj PCR, ti moze pokazati da imas sta hoces samo je potrebno da se vrsi dovoljno ponavljanja tih procesa,odnosno kopiranja DNK materijala. Zapravo nikad nije bio ni planiran za bilo kakva testiranja ali eto u nedostatku neceg pouzdanijeg se koristi. Uglavnom ako si bolovao prije petnaest dana vjerovatno ti je ostalo toga u organizmu u nekim tragovima. Sto znaci da si pogodan za laziranje testa.
- kolezeljovac
- Kontakt:
Uprava treba svim silama potegnuti, treba i Osim, pa cak i Ivica ako ima kuvveta da nazove da se izvrsi pritisak da se tekma odigra da li sutra da li u narednih 5-10 dana... Da li u Haifi ili negdje u Europi ali da se igra....
Ma na odmoru sam u tuđoj zemlji ali pratim sva dešavanja u i oko kluba. Svako malo odem il' ovdje il' na zvaničnu.
Ako je bio pozitivan pa onda negativan pa sad opet pozitivan onda definitivno nešto nije ok il' s našim il' sa njihovim testovima.
Ako je bio pozitivan pa onda negativan pa sad opet pozitivan onda definitivno nešto nije ok il' s našim il' sa njihovim testovima.