Koga spasavas?

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Haj ti majstore dobro pregledaj naše postove i nađi makar jedan u kojem se nešto loše piše o FKS. To što s vremena na vrijeme, opravdano, nabodemo likove koji se ovdje sami provaljuju, to je potpuno po zasluzi.Steven11 je napisao/la: ↑26 avg 2020, 23:51Izvinite vi sa jakim mentalitetom, puni samopouzdanja, stameni i cvrsti, i naravno velikim i gradskim klubom... Moze li nase izvinjenje? Karma je ovo sto nam se desilo veceras za sve nepravde prema stamenom, cvrstom, sigurnom, samopouzdanom, velikom, gradskom Velezu...Baader je napisao/la: ↑26 avg 2020, 23:35Utripovali da šta god napišeš, a nije 100% onako kako bi oni htjeli, da je protiv njih. Tanak mentalitet, slabost, nesigurnost, daleko od veličine u odnosu na ostale "seljačke" klubove.mozak je napisao/la: ↑26 avg 2020, 23:32Neznam sto mislite da su velezovci protiv sarajeva.
Svi redom pisu da su veceras navijali za sarajevo.
Nasa jedina misao je da sudija itekako moze prelomiti utakmicu. Veceras je to osjetilo sarajevo.
Nesto se nesjecam kada se fk sarajevo zalilo na sudjenje u bh premijer ligi.
Valjda ce ovo biti odgovor na vase teze o sudijama.
Necu zavrsit ovaj post s onim sto mi je na umu da napisem. Zivi vi bili.
Ubrzo će vam opet Dragan Petrović presuditi, ne bojte seBaader je napisao/la: ↑26 avg 2020, 23:50Kvalitetnom sarkazmu ne fali ništa, dapače, poželjan je. Uostalom, kako drugačije reagovati kad su samo par dana ranije na našu priču o suđenju u BIH pojedinici reagovali sa "može nam se". Kad si takav tutkum da tako rezonuješ stvari, eo može se i nekom drugom onda.
Znam. Može vam se, yebiga.tm01hzne je napisao/la: ↑26 avg 2020, 23:55Ubrzo će vam opet Dragan Petrović presuditi, ne bojte seBaader je napisao/la: ↑26 avg 2020, 23:50Kvalitetnom sarkazmu ne fali ništa, dapače, poželjan je. Uostalom, kako drugačije reagovati kad su samo par dana ranije na našu priču o suđenju u BIH pojedinici reagovali sa "može nam se". Kad si takav tutkum da tako rezonuješ stvari, eo može se i nekom drugom onda.![]()
Pa ti gledaj profesionalnu hrvatsku ligu, ali navijaj iskljucivo za Dinamo, i raduj se kako prolaze i kako je to pokazatelj profesionalnosti...
Ma nemoj tako, ružno je to
Imamo tri postave, jednu za prvenstvo, jednu za Evropu i jednu za Velež... bahahahahahaha
Raonffa je napisao/la: ↑26 avg 2020, 22:29Ma dobro, poništen je čist gol, ali to su stvari koje unaprijed moraš procesuirati, da su moguće i da su realne. Znaš kako naši klubovi i reprezentacija prolaze kada je u pitanju sudijski kriterij i ovo nije sada nešto neočekivano.Alen Škoro je napisao/la: ↑26 avg 2020, 22:21Tako je druze. Amaterizmu kad dodas lose sudjenje dobijes ovo. Ova dva gola jednostavno ne smijes primiti u ovakvim utakmicama.
Ali ni ova samokriticnost ne umanjuje cinjenicu da su sudije direktno uticale na rezultat.
Steta, velika steta.
Bez da me neko pogrešno shvati, ja večeras na svakom portalu čitam "pokradeno Sarajevo" u naslovu, a nisam vidio još nijedan naslov gdje piše da Sarajevo nije iskoristilo katastrofalnu partiju Dinama ili ako hoćete nisu iskoristili to što su bolja ekipa od Bresta, također nigdje ne pročitah da je Sarajevo primilo dva smiješna gola itd.
Hoću reći čim je nama fokus na sudijama, nema od toga ništa, da su igrači Sarajeva bili više koncentrisani večeras bilo kakva sudijska greška nije morala uticati na rezultat.
Možda sada ovo izgleda previše kritično, oštro, ali to je moje mišljenje i to bih rekao da je večeras na terenu bio i moj Željo.
Ajmo realno
feniksptica je napisao/la: ↑26 avg 2020, 23:58Je l litex i dalje igra fudbal il su skroz propali..pitam za jarana nesto ovamo ?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.