FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
samo da se odigra , makar 8-0 izgubili
Nije tako baš. Ne radi se PCR već RT PCR metoda i ona je praktički nepogriješiva.DerekDuval je napisao/la: ↑26 avg 2020, 23:59Ako je Eric stvarno bolovao koronu onda postoji ogromna sansa da su stimali "testove". Inace koliko sam skontao taj PCR, ti moze pokazati da imas sta hoces samo je potrebno da se vrsi dovoljno ponavljanja tih procesa,odnosno kopiranja DNK materijala. Zapravo nikad nije bio ni planiran za bilo kakva testiranja ali eto u nedostatku neceg pouzdanijeg se koristi. Uglavnom ako si bolovao prije petnaest dana vjerovatno ti je ostalo toga u organizmu u nekim tragovima. Sto znaci da si pogodan za laziranje testa.
Ali naravno da se mogu štimati rezultati testa, mislim u smislu da upiše rezultat koji tebi odgovara, hipotetički to je moguće ali to je krivotvorenje nalaza a ne greška u testiranju.
Evo da se moze i hipoteticki igrati sutra, sta ocekivati a znas da ti brani junior Muftic. Na stoperu vjerovatno i drugi junior, Beca. Dva vezna u rosteru Jamak-Alispahic. Jedino da proradi neki inat jer smo igracki bas zestoko oslabljeni..
Mirno spavajte, utakmice nece biti
- kolezeljovac
- Kontakt:
Pa draze mi je da izgubimo 16:0 nego da ispadnemo a da i ne odigramo mec.... Jos ocigledno Cufte nesto mute....
Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!
Ja znam na primjeru u svojoj bližoj porodici da možeš biti pozitivan i nakon mjesec, ali nisi zarazan. Ostane virus u tragovima u nosu i prilikom uzimanja brisa se zakače te minimalne količine i pokazuje da si pozitivan.
A što se tiče utakmice, bojim se da se džaba nadate, ali to je normalno kad ludo voliš Želju.
A što se tiče utakmice, bojim se da se džaba nadate, ali to je normalno kad ludo voliš Želju.
- lijevapolutka
- Kontakt:
Kad spominjes Muftica, sjećam se utakmice sa Zvezdom. Skrba imao žute kartone, Viteskic se 2 dana prije povrijedio i onda se dadose u potragu za Pavlovicem. Jedva ga nasli negdje na moru i vratili ga u Sarajevo. Ostalo je legenda
moSa ljoŽe
To i govorimo ovdje, ali je sporan negativan test između dva pozitivna, a koji se pominje. Tu nešto nije ureduNemir14 je napisao/la: ↑27 avg 2020, 00:09Ja znam na primjeru u svojoj bližoj porodici da možeš biti pozitivan i nakon mjesec, ali nisi zarazan. Ostane virus u tragovima u nosu i prilikom uzimanja brisa se zakače te minimalne količine i pokazuje da si pozitivan.
Imamo opet za 2 formacije

Romb: Muftić, Šehić, Kosorić, Beća, Siniša - Jamak, Meša, Veseli, Štilić - Lendrić, Hajrić
4-2-3-1: Muftić, Šehić, Kosorić, Beća, Siniša - Jamak, Meša - Veseli, Štilić, Blažević - Lendrić
Najbitnije i da se odigra sutra (mada ne vjerujem u to) momcima se ništa ne može zamjerit. Bitno je da samo da se vrate u Sarajevo, pa ćemo vidjet šta kako dalje.

Najbolje Osim zna stanje ekipe i fizicki i psihicki trenutno. Nije lahko ni igracima jer jutros rano ih bude da ih testiraju pa ti bukvalno 4 igraca i trenera odvedu odjednom jer su pozitivni, a sve vrijeme bili igraci skupa pa ti otkazu trening i zatvore u hotel da ne smijes izaci. Ne znas ni kad ni kako ces kuci. Nije ni lahko tamo nasima psihicki.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
- kolezeljovac
- Kontakt:
Po pravilniku UEFE bas se ne nadamo dzaba! Ako bude posteno utakmica ce se odigrati da li sutra ili za par dana ali po pravilniku bi se trebala odigrati... Imas vise od 13 igraca i jedan od njih je golman koji su negativni... Dakle sto je do nas mi smo ucinili....Nemir14 je napisao/la: ↑27 avg 2020, 00:09Ja znam na primjeru u svojoj bližoj porodici da možeš biti pozitivan i nakon mjesec, ali nisi zarazan. Ostane virus u tragovima u nosu i prilikom uzimanja brisa se zakače te minimalne količine i pokazuje da si pozitivan.
- MocMahale444
Postoji mogućnost nepravilnog uzimanja brisa od strane medicinskog osoblja.ExBlueone je napisao/la: ↑27 avg 2020, 00:13To i govorimo ovdje, ali je sporan negativan test između dva pozitivna, a koji se pominje. Tu nešto nije ureduNemir14 je napisao/la: ↑27 avg 2020, 00:09Ja znam na primjeru u svojoj bližoj porodici da možeš biti pozitivan i nakon mjesec, ali nisi zarazan. Ostane virus u tragovima u nosu i prilikom uzimanja brisa se zakače te minimalne količine i pokazuje da si pozitivan.
A kako je sve lijepo izgledalo do utakmice sa Mladosti...kakvi smo mi pehovi, najveći na svijetu, odgovorno tvrdim!
-
- Kontakt:
Valja jutro dočekati.
Mada, izaći sa ovim sastavom je, u najmanju ruku, strašno. Pa šta treba, da djeci (Muftiću i Beći), unište i život i karijeru...
Mada, izaći sa ovim sastavom je, u najmanju ruku, strašno. Pa šta treba, da djeci (Muftiću i Beći), unište i život i karijeru...
Željezničar za život cijeli!
Upravo to, svakako smo utakmicu halalili.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- kolezeljovac
- Kontakt:
Ne slazem se.... Nek se onda bore da se tekma odlozi ali da se odigra!
Ama ko da se bori?kolezeljovac je napisao/la: ↑27 avg 2020, 00:19Nek se onda bore da se tekma odlozi ali da se odigra!
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
E onda ništa. Nismo imali sreće. Erić je bio u tih 5-10 % ukupno oboljelih kod kojih se virus u organizmu zadrži duže od uobičajenih 14 dana. U međuvremenu je urađen test koji je pokazao negativan rezultat, a moguće da je bio u pitanju nepravilno uzimanje uzoraka, on se nastavio družiti sa ostatkom tima, a onda je urađen ponovni test, ovaj zadnji koji je pokazao da je on ipak bio pozitivan cijelo vrijeme.Nemir14 je napisao/la: ↑27 avg 2020, 00:14Postoji mogućnost nepravilnog uzimanja brisa od strane medicinskog osoblja.ExBlueone je napisao/la: ↑27 avg 2020, 00:13To i govorimo ovdje, ali je sporan negativan test između dva pozitivna, a koji se pominje. Tu nešto nije ureduNemir14 je napisao/la: ↑27 avg 2020, 00:09Ja znam na primjeru u svojoj bližoj porodici da možeš biti pozitivan i nakon mjesec, ali nisi zarazan. Ostane virus u tragovima u nosu i prilikom uzimanja brisa se zakače te minimalne količine i pokazuje da si pozitivan.
Na kraju sve i nije toliko bitno. Bitno je da se svi živi i zdravi vrate kući pa ćemo ganjati već nešto, samo mekše vrata svi.
Kako se okrenu sve u 3-4 dana, do petka idila sad armagedon. Neko je pred tekmu s Mladosti napisao da ne valja da je sve ok i da treba kamen u cipeli da nas žulja, bogami ovo je stijena, a ne kamen

Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], Proximic i 9 gostiju.