Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
brate mene sramota na kojem sam ja forumu bio tri godinetimpramosavePla je napisao/la: ↑27 avg 2020, 07:49Izvinite na offu, samo da **** familiju Leonu i co. Jutro ne docekali svi oni koji su jedva cekali ovu vijest.
zamisli im jutra ispalo sarajevo a mec odgodjenNastrojeni je napisao/la: ↑27 avg 2020, 08:32Milimetrovi spermatozoidi u delirijumu, jel moguće kakvi bolesnici, "željovci"...
Da hoće tako biti, sve bih dao. Pun mi je kyr4c njihove negativnosti i "ljubavi". To jedva čeka da nešto kaže ili nešto bitno iznese iz kluba. Nadam se presudi u našu korist, pa da onda čitam šta pišu.
znao sam da cekaju samo poraz da izadju iz rupa ali ovoliki dusmanlukmamonelafo je napisao/la: ↑27 avg 2020, 08:39Da hoće tako biti, sve bih dao. Pun mi je kyr4c njihove negativnosti i "ljubavi". To jedva čeka da nešto kaže ili nešto bitno iznese iz kluba. Nadam se presudi u našu korist, pa da onda čitam šta pišu.![]()
Nikada mi neće biti jasni. Svaki put hoću da se posvađam sa njima pa skontam nema smisla, pa oni ne vole Želju, oni vole nešto drugo, oni se lože na administracije i slično. Ali isto tako je fascinantno kako mogu mrziti ono što su do prije 2 godine "voljeli"? Ne znam, tužni neki ljudi. Ja ću Želju voliti bez obzira ko sjedi u UO i NO, bez obzira na rezultate i pojedince. Ali bit će Željo još jači, ima da se istope od muke.KANA je napisao/la: ↑27 avg 2020, 08:46znao sam da cekaju samo poraz da izadju iz rupa ali ovoliki dusmanlukmamonelafo je napisao/la: ↑27 avg 2020, 08:39Da hoće tako biti, sve bih dao. Pun mi je kyr4c njihove negativnosti i "ljubavi". To jedva čeka da nešto kaže ili nešto bitno iznese iz kluba. Nadam se presudi u našu korist, pa da onda čitam šta pišu.![]()
zamisli da se nadas da ni pare za ucesce necemo dobiti
![]()
jednu stvar koju oni ne vole samo ne spominji Senada (nikad nista lose nisam za njega u zivotu napisao) znaci mozes ih vrijedjati ali njega ne spominji
bijedo bijedna ofirna jadna ,kontam evo ga napokon smo sve te podjele prebrodili idemo zajedno opet samo Zeljo a bijeda jedva docekala poraz da nastavi![]()
![]()
BeHighirly je napisao/la: ↑27 avg 2020, 09:34^To je nemoguci scenario u ovom trenutku, nazalost. Jedine 2 realne opcije su 3:0 / 0:3, htjeli mi to priznati, ili ne.
Ma bio je jedno vrijeme normalan forum.KANA je napisao/la: ↑27 avg 2020, 08:20brate mene sramota na kojem sam ja forumu bio tri godinetimpramosavePla je napisao/la: ↑27 avg 2020, 07:49Izvinite na offu, samo da **** familiju Leonu i co. Jutro ne docekali svi oni koji su jedva cekali ovu vijest.pa kakva je ono bijeda
onaj jadan se nada da nam ni pare nece dati za ucesce i EL
![]()
To potpisujem u potpunosti, bas jucer prepisah ta pravila sto je UEFA objavila.Bbake je napisao/la: ↑27 avg 2020, 09:40BeHighirly je napisao/la: ↑27 avg 2020, 09:34^To je nemoguci scenario u ovom trenutku, nazalost. Jedine 2 realne opcije su 3:0 / 0:3, htjeli mi to priznati, ili ne.
Hajde znaj šta je uefi na pameti. Realno, ako su im onakva pravila kako smo čitali da za utakmicu treba 13 negativnih, domaćin je krivac jer nije obezbijedio uslove ili odbio da igra, kako god.
Sa druge strane mj smo 'krivi' zbog virusa ali zato ima protokol koji je napisan, šta ako se ovakva situacija desi.
Eh sada, mi smo bitni koliko crno ispod nokata, tako da vjerujem u ishod od 3-0 za chifute. Naći če se već neki razlog iako nije po propozicijama napisanim za ovakve slučajeve.
Ko ih šiša.
Željezničar za život cijeli!
Trenutno korisnika/ca: drzgemboadislic, SamoDaKazeem i 67 gostiju.