Jedan i to onaj koji se najvise spominje je od njegovog brata sin pa se ti skontaj!!!!Sloboda nije Tuzlanska nego stranacka,Kad treba dat pare Tuzli nije kantonalna a kad treba postavit upravu.....onda je kantonalna.Cija stranka je na vlasti u kantonu ti vladaju Slobodom.Ne furam politiku i gadi mi se ali SDA koji je postavio Saliha(onda je ovaj presao u bratsku strsnku kod Avaza) na celo Slobode je ista stranka zbog koje je Tuzla opstina a ne grad jos uvijek!!!!!deset je napisao/la:Ono na čemu ja zamijeram Salihu je to što je dozvolio da raznorazni menadžeri dovode propale igrače ,dok našu djecu koja su u nižim selekcijama(a od kojih možemo samo zaraditi) pokazivala najbolje rezultate jednostavno šalju da propadnu ne vodeći uopšte računa o njima.Mnogo dobrih stvari je uradio i nesmijemo mu zaboraviti,jer u to vrijeme Sloboda je trebala da propadne.Mislim da je on dobar čovjek,ali milje mu nije dobar i polijepo ga je oblatio.Siguran sam da će Salih nastaviti podržavati naš klub i dalje ,kao i da će Sadiković dovesti Slobodu na vrh ali samo da mu se niko ne miješa u rad.
Pisao sam vec o tome a ponovit cu Opstina ne daje pare vise klubu na ruke jer se sve pokrade nego im placa vodu,struju,grijanje,stadion(to je gradski stadion)......