FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Re: FK Željezničar
Dybala je 45 dana bio pozitivan bez simptoma
- invincible1921
- Kontakt:
Iskreno ja sam skeptican...ako cemo cekati oporavak igraca morati ce proci 15 dana.. nece nas cekati niko
=\_1921_/=
ma kakvo cekanje 15 dana, Eric bio pozitivan jos prije 2 3 sedmice, pa negativan u Sarajevu, pa tamo opet pozitivan, kladim se kad sleti da ce biti negativan, i on i Juricic i Hajdarevic, to su stari koronasi i ne znam otkud da su opet pozitivni, isto tako Zec juce po gradu hoda jer je u utorak navece bio negativan nakon sto je ujutro bio pozitivaninvincible1921 je napisao/la: ↑27 avg 2020, 10:40Iskreno ja sam skeptican...ako cemo cekati oporavak igraca morati ce proci 15 dana.. nece nas cekati niko
FKŽ !
Pa svakako sad ide reprezentativna pauza, ne mozemo valjda ni igrati tad.invincible1921 je napisao/la: ↑27 avg 2020, 10:40Iskreno ja sam skeptican...ako cemo cekati oporavak igraca morati ce proci 15 dana.. nece nas cekati niko
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Cim se vrate u Sarajevo i obave testiranje, svi ce biti negativni !
Hajde Uefa 0:3.
Hajde Uefa 0:3.

Mjau !
Mozda i jeste glupo sto se islo po ovim prijateljskim utakmicama i slicno. Cak sta vise ja mislim da bi klub trebao narediti igracima da moraju smanjiti izlaske neko vrijeme.
Ovo je katastrofa sta se desilo. Nemam sta reci.
Nismo zasluzili nista drugo osim da nas dernu 3-0. Prosto nevjerovatno. 11 igraca!! Ncncnc
Nismo zasluzili nista drugo osim da nas dernu 3-0. Prosto nevjerovatno. 11 igraca!! Ncncnc
@igrajlopte 🐦
Pisete kao da znate tacno mjesto gdje su se zarazili 
Kazem opet milion nacina je bilo da pokupe viruse sto izmedju sebe sto bilo gdje jer po tom pitanju bukti situacija u drzavi, a posebno u gradu.

Kazem opet milion nacina je bilo da pokupe viruse sto izmedju sebe sto bilo gdje jer po tom pitanju bukti situacija u drzavi, a posebno u gradu.
- avalPacidoroP
- Kontakt:
Da je crna gora u pitanju, možda bih i vjerovao u 0:3.. Ali sa onim go.vnima što pola svijeta drže ta opcija nije realna..
Nadati se promjeni termina, pa kad god to bude, u kojem god sastavu igrali.
A ja ruku u vatru smijem staviti da će bar pola od ovih 11"zaraženih" na retestiranju u Sarajevu biti negativno.
Nadati se promjeni termina, pa kad god to bude, u kojem god sastavu igrali.
A ja ruku u vatru smijem staviti da će bar pola od ovih 11"zaraženih" na retestiranju u Sarajevu biti negativno.
- mamonelafo
- Kontakt:
Oni bi svi glumili "poštene duše" nauštrb Želje... eto, to "oni" žele... svaki put se frapiram šta "oni" žele Želji... ili ti ga "crknite sa ljubavlju, vaši Željovci"...
FK ŽELJEZNIČAR! MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!
Jači od ratova, režima i partija!
Jači od ratova, režima i partija!
naravno totalno sranje, barem što se tiče trenutka. ali barem ćemo ovako lakapo postati imuni što nije loše za ostatak sezone
nego kako se sad misle vratiti? autom? pozitivne neće pustiti ni u jedan avion!
nego kako se sad misle vratiti? autom? pozitivne neće pustiti ni u jedan avion!
Cuj te gospodina od 22.40

Ja nez kakav bolid moras biti da pišes zasluzili smo da nas dernu 3 0 PO CEMU SMO ZASLUZILI ovo se moze desiti svakome.A ako se uefa pridrzava svog protokola koji je izdat prije 20 dana nije to nocas izmisljeno nego prije 20 dana u najmanju ruku trebali bi igrati na neutralnom terenu cak i da nama dadnu 0 3 po tim pravilima ne bi bilo protivzakonito.
JAČI OD RATOVA REŽIMA I PARTIJA
-1921-
-1921-
- avalPacidoroP
- Kontakt:
Joj mogu mislit face onim u CAS-u kad mi dođe plava koverta i piše FK Željezničar 

Kako god bude samo nek se sto prije vrate kuci. Lakse je kad znamo da su ovdje, a ne tamo zatvoreni u hotelu.
Odakle sad da Sarajevo kao potencijalnog protivnika ima Slovan-a koji je izbacen u prvom pretkolu zbog Covida?
Jednom Željezničar, uvijek Željezničar!
-
- Kontakt:
Upravo su zbog tih utakmica usli furiozno u pocetak sezone, dobro su se raspucali i pozitivnu atmosferu prebacili i u takmicarske.ReX je napisao/la: ↑27 avg 2020, 10:46Mozda i jeste glupo sto se islo po ovim prijateljskim utakmicama i slicno. Cak sta vise ja mislim da bi klub trebao narediti igracima da moraju smanjiti izlaske neko vrijeme.
10 igraca je zarazeno, te 1 clan strucnog staba. Po cemu su zasluzili, ne shvatam? Virus ne bira, kao sto neko iznad napisa, situacija u drzavi i gradu je alarmantna, stoga ovi rezultati ne iznenadjuju toliko.
@bezideja, zbog toga sto je Slovan igrao kvalifikacije LP, potencijalni protivnik su im i Velsani, s kojima su vec igrali.
“Ultra culture is a way of life, a subculture, that goes far beyond the match day.
Punks were punk, and ultras are ultra.“
NEW PRIMITIVES ALL OVER BAŠČARŠIJA
NO NZS. NO CPS.
Punks were punk, and ultras are ultra.“
NEW PRIMITIVES ALL OVER BAŠČARŠIJA
NO NZS. NO CPS.
Trebas biti pitar ili hadzijin pusikurac. Navijac Zelje to nece ni u snu napisati.Giba87 je napisao/la: ↑27 avg 2020, 11:03Ja nez kakav bolid moras biti da pišes zasluzili smo da nas dernu 3 0 PO CEMU SMO ZASLUZILI ovo se moze desiti svakome.A ako se uefa pridrzava svog protokola koji je izdat prije 20 dana nije to nocas izmisljeno nego prije 20 dana u najmanju ruku trebali bi igrati na neutralnom terenu cak i da nama dadnu 0 3 po tim pravilima ne bi bilo protivzakonito.
-
- Kontakt:
Nije zaključen slučaj jer su se žalili CAS-u. I oni i Kosovari.
Željezničar za život cijeli!
Jebote koliko su pitari ispred nas. Mi kad tjeramo upravu i trenera, bas ono krkanski uprava napoljeee, mars amaree. A oni gospoda, koriste hesteg pa fino, kulturno ko sav moderan svijet #EmirOUT