FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Samo dvije mogucnosti.Prva , nakon pauze na neutralnom terenu tekma gdje bi se obje ekipe testirale. Druga 3 0 za nas. Ovdje je sve jasno ko dan.
Nasi hairli kad dodju veceras odmah sutra epidemiolog da uzme cijeli tim pod svoje.Sve sto kaze bez cekanja sprovesti uz rigorozne kontrole.Pa da se vise ekipa rijesi ovog virusa.
Nasi hairli kad dodju veceras odmah sutra epidemiolog da uzme cijeli tim pod svoje.Sve sto kaze bez cekanja sprovesti uz rigorozne kontrole.Pa da se vise ekipa rijesi ovog virusa.
Postoje li naznake kako se virus uvukao u tim...noćni klubovi, svadbe i sl?
Jel' moguce da se to nije malo profesionalnije odradilo jer znas kakve su rigorozne mjere...bar mi Amar baca na tog nekog autoriteta.
Sto rece gore neko, 88 timova danas igra i bas Željo "pozitivan".
U svakom slucaju velika steta. Moram priznati da sam se bio radovao utakmici...kao neko ko uvijek prati i navija za sve nase timove u Europi.
Jel' moguce da se to nije malo profesionalnije odradilo jer znas kakve su rigorozne mjere...bar mi Amar baca na tog nekog autoriteta.
U svakom slucaju velika steta. Moram priznati da sam se bio radovao utakmici...kao neko ko uvijek prati i navija za sve nase timove u Europi.
Stalno su se testirali kod nas, i pred put je bilo 5 pozitivnih koji nisu otišli u Izrael, pa ti razmisli kakvi su testovi kad su im ovih 5 novih promakli.hurem je napisao/la: ↑27 avg 2020, 13:08Postoje li naznake kako se virus uvukao u tim...noćni klubovi, svadbe i sl?
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Evo u Marseillu 8. igrač zaražen, već su odgodili utakmicu prvog kola francuskog šampionata, možda će i drugog također. Pored Marseilla trenutno zaraženih igrača ima u Nimesu, Montpellieru, Lensu, Nici, Angersu, Monacu i Brestu.
Ja vjerujem da su ovo ekipe koje su maximalno ozbiljne organizacije jer je ipak riječ o ligi petice, pogotovo neki velikani poput Monaca, Marseilla ili Nice. Sigurno da imaju karantine, izolacije, redovno testiranja pichke materine za svoje igrače i opet imaju dosta zaraženih.
Pitanje je onda je li' moguće se uopšte od ovog qrca odbranit čak i u idealnim uslovima ili je sve samo stvar sreće pa ako te potrefi potrefi. Pogotovo kad uzmeš u obzir testove koji su ko da igraš ruski rulet hoćeš li biti pozitivan ili negativan.
Dakle ako u svijetskim klubovima se dešavaju ovakva sranja, kako očekivati u usranoj Bosni da se naši zaštite. Ovo se sad desilo nama, a do kraja prvenstva će se dešavat i u ostalim bh. klubovima.
Ja vjerujem da su ovo ekipe koje su maximalno ozbiljne organizacije jer je ipak riječ o ligi petice, pogotovo neki velikani poput Monaca, Marseilla ili Nice. Sigurno da imaju karantine, izolacije, redovno testiranja pichke materine za svoje igrače i opet imaju dosta zaraženih.
Pitanje je onda je li' moguće se uopšte od ovog qrca odbranit čak i u idealnim uslovima ili je sve samo stvar sreće pa ako te potrefi potrefi. Pogotovo kad uzmeš u obzir testove koji su ko da igraš ruski rulet hoćeš li biti pozitivan ili negativan.
Dakle ako u svijetskim klubovima se dešavaju ovakva sranja, kako očekivati u usranoj Bosni da se naši zaštite. Ovo se sad desilo nama, a do kraja prvenstva će se dešavat i u ostalim bh. klubovima.
-
- Kontakt:
Ako ćemo o detaljima, činjenica je da je nagli porast zaraženih u BiH prouzrokovan migracijama iz susjednih zemalja - Srbije, Sandžaka pogotovo i Hrvatske. I onda tu imaš nekih igrača koji su konstantno bili na tim relacijama. Gotovo je nemoguće utvrditi tačno mjesto zaraze. Rodbina u komšiluku, kafić, cucla, supermarket...
Željezničar za život cijeli!
Ne mora značiti da je do testova, možda virus još uvijek tada, laički rečeno, nije napao organizam pa ovih šest nije bilo pozitivno do jučer. Možda bi danas imao još nekog pozitivnog kada bi ponovo testirao.Virtu4l je napisao/la: ↑27 avg 2020, 13:11Stalno su se testirali kod nas, i pred put je bilo 5 pozitivnih koji nisu otišli u Izrael, pa ti razmisli kakvi su testovi kad su im ovih 5 novih promakli.hurem je napisao/la: ↑27 avg 2020, 13:08Postoje li naznake kako se virus uvukao u tim...noćni klubovi, svadbe i sl?
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
-
- Kontakt:
Nepobitna činjenica je ta da smo mi za danas imali najmanje 16 spremnih igrača za održavanje utakmice. Uzimajući u obzir i naše i chifutshke testove.
Željezničar za život cijeli!
https://www.dailymail.co.uk/sport/footb ... eturn.htmlbraco je napisao/la: ↑27 avg 2020, 13:14Evo u Marseillu 8. igrač zaražen, već su odgodili utakmicu prvog kola francuskog šampionata, možda će i drugog također. Pored Marseilla trenutno zaraženih igrača ima u Nimesu, Montpellieru, Lensu, Nici, Angersu, Monacu i Brestu.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Petari su igrali juce u zemlji ciji predsjedenik jedini u evropi ne prizna da corona postoji, tako da testovi iz nase klinike nisi su provjeravani niti je u Brestu bilo ko pitao za njih,niti trazio nova testiranja.Nemoguce iz istog grada mi 11 pozitivnih oni nula.Smijesno.
Braconi pa to samo dusmanima nije jasnobraco je napisao/la: ↑27 avg 2020, 13:14Evo u Marseillu 8. igrač zaražen, već su odgodili utakmicu prvog kola francuskog šampionata, možda će i drugog također. Pored Marseilla trenutno zaraženih igrača ima u Nimesu, Montpellieru, Lensu, Nici, Angersu, Monacu i Brestu.

- manijakKladusa
- Kontakt:
Evo ga novi termin izmedju 10. i 12. septembra
Ja cu biti sijed, ja cu biti star, al voljet cu i tad Zeljezncar.
Eto vidiš i Čelzi pokosila korona ovih dana, a da se nama ne desi. Jednostavno je nemoguće kontrolisati to. Ako hoćeš da ti se igrači ne zaraze onda bi po nekim pametnjakovićima jedino logično bilo da ih držiš u karantinu do pronalaska vakcine jer drugačije je teško smanjit rizik od korone. Jednostavno fudbaleri su ljudska bića i oni isto žele se ženom, djecom ili prijateljima otići negdje na godišnji ili izaći na piće, hranu itd. Samim tim se izlažu koroni ali eto trebaju sjedit u kući da im ne bi neki stručnjak sa foruma psovo mrtve što si fudbaleri ponekad daju oduška.Virtu4l je napisao/la: ↑27 avg 2020, 13:20https://www.dailymail.co.uk/sport/footb ... eturn.htmlbraco je napisao/la: ↑27 avg 2020, 13:14Evo u Marseillu 8. igrač zaražen, već su odgodili utakmicu prvog kola francuskog šampionata, možda će i drugog također. Pored Marseilla trenutno zaraženih igrača ima u Nimesu, Montpellieru, Lensu, Nici, Angersu, Monacu i Brestu.
Super. Taman se završava izolacija 

- manijakKladusa
- Kontakt:
To je tacno tako, ja sam je fasovao i prelezao, ne mozes se cuvati od toga 100%. Jednostavno moras paziti, a puno toga je i u bozijim rukama kad se o ovom virusu pricabraco je napisao/la: ↑27 avg 2020, 13:30Eto vidiš i Čelzi pokosila korona ovih dana, a da se nama ne desi. Jednostavno je nemoguće kontrolisati to. Ako hoćeš da ti se igrači ne zaraze onda bi po nekim pametnjakovićima jedino logično bilo da ih držiš u karantinu do pronalaska vakcine jer drugačije je teško smanjit rizik od korone. Jednostavno fudbaleri su ljudska bića i oni isto žele se ženom, djecom ili prijateljima otići negdje na godišnji ili izaći na piće, hranu itd. Samim tim se izlažu koroni ali eto trebaju sjedit u kući da im ne bi neki stručnjak sa foruma psovo mrtve što si fudbaleri ponekad daju oduška.Virtu4l je napisao/la: ↑27 avg 2020, 13:20https://www.dailymail.co.uk/sport/footb ... eturn.htmlbraco je napisao/la: ↑27 avg 2020, 13:14Evo u Marseillu 8. igrač zaražen, već su odgodili utakmicu prvog kola francuskog šampionata, možda će i drugog također. Pored Marseilla trenutno zaraženih igrača ima u Nimesu, Montpellieru, Lensu, Nici, Angersu, Monacu i Brestu.
Ja cu biti sijed, ja cu biti star, al voljet cu i tad Zeljezncar.
Dobili igraci 2 dana slobodno pred sezonu i Eric isao kod svojih u Srbiju, i on je izgleda donio odatle virushurem je napisao/la: ↑27 avg 2020, 13:08Postoje li naznake kako se virus uvukao u tim...noćni klubovi, svadbe i sl?
FKŽ !
-
- Kontakt:
Konacno bar iole lijepe vijesti

Sretan put danas nasim momcima, da se oporave u najbrzem mogucem roku, i da proradi inat. Do tada bi trebali biti spremni i ostali igraci, sto znaci da cemo u duel kontra Haife uci 100% spremni

“Ultra culture is a way of life, a subculture, that goes far beyond the match day.
Punks were punk, and ultras are ultra.“
NEW PRIMITIVES ALL OVER BAŠČARŠIJA
NO NZS. NO CPS.
NO NZS. NO CPS.
- kolezeljovac
- Kontakt:
Gdje ste to procitali?BeHighirly je napisao/la: ↑27 avg 2020, 13:34Konacno bar iole lijepe vijesti![]()
Sretan put danas nasim momcima, da se oporave u najbrzem mogucem roku, i da proradi inat. Do tada bi trebali biti spremni i ostali igraci, sto znaci da cemo u duel kontra Haife uci 100% spremni![]()
Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!
Koliko znam javljeno je na mail članovima skupštine 12. septembar. Valjda će sve biti ok do tada.
-
- Kontakt:
kolezeljovac je napisao/la: ↑27 avg 2020, 13:40Gdje ste to procitali?BeHighirly je napisao/la: ↑27 avg 2020, 13:34Konacno bar iole lijepe vijesti![]()
Sretan put danas nasim momcima, da se oporave u najbrzem mogucem roku, i da proradi inat. Do tada bi trebali biti spremni i ostali igraci, sto znaci da cemo u duel kontra Haife uci 100% spremni![]()
Sjajne vijesti za navijače Željezničara stižu iz Izraela. Bit će određen novi termin za odigravanje susreta prvog pretkola Evropske lige između Plavih i Maccabija u Haifi!
Kako je za @****.ba nezvanično potvrđeno iz Izraela, predstavnici Maccabija dali su pristanak da se odredi novi datum za susret koji se trebao desiti večeras, ali je odgođen zbog slučajeva zaraze korona virusom u taboru Željezničara.
Novi termin meča između ove dvije ekipe trebao bi biti 10. ili 12. septembra.

“Ultra culture is a way of life, a subculture, that goes far beyond the match day.
NO NZS. NO CPS.
NO NZS. NO CPS.
Trenutno korisnika/ca: avalPacidoroP, bojamora, Laudrup, nedimmmm1337, samoFKS i 19 gostiju.