GNK Dinamo Zagreb
Re: GNK Dinamo Zagreb
Pogledao sam mislim sve videe, uzitak ga je slusati.
- NeumjesanTip
- Kontakt:
Bukvalno nikad nisam slušao nekog s naših prostora ko ovako zna fudbal, ljepota.
1992, 2006, 2009, 2011, 2015
R.I.P. Mamba
R.I.P. Mamba
Jedva
Trebat ce puno toga popraviti ako misle neki rezultat u LP napraviti. Ovo danas je bilo dobro samo prvih pola sata.
Petkovic klasa iznad svih na terenu, ali covjece potrci barem 10m
Trebat ce puno toga popraviti ako misle neki rezultat u LP napraviti. Ovo danas je bilo dobro samo prvih pola sata.
Petkovic klasa iznad svih na terenu, ali covjece potrci barem 10m
Sarena utakmica, Cluj je dosta kvalitetna ekipa a opet sam imao dojam da bi Dinamo to rijesio bez problema da nije bilo crvenog kartona.
Sumnjam da ova ekipa moze bilo sta uraditi u LP, Mamic nije ta klasa trenera, i igracki kadar je dosta oslabljen jer su prodali nekoliko igraca a nijedno pravo pojacanje nisu doveli. Mozda Kastrati i mozda Tolic u nekoj perspektivi, po meni to nisu trenutno adekvatna pojacanja za Europu.
Sumnjam da ova ekipa moze bilo sta uraditi u LP, Mamic nije ta klasa trenera, i igracki kadar je dosta oslabljen jer su prodali nekoliko igraca a nijedno pravo pojacanje nisu doveli. Mozda Kastrati i mozda Tolic u nekoj perspektivi, po meni to nisu trenutno adekvatna pojacanja za Europu.
Lille prodao Gabriel Magalhãesa za velike pare pa sad hoce Gvardiola za sicu.
10 milijuna nude.
10 milijuna nude.
Bjelica je trebao biti trener koji ce voditi Dinamo godinama, ali izgleda da je bio preuspjesan, koliko god to smijesno zvucalo. Zoran je prosjecan trener za Dinamove prilike, Dinamo s njim i Bjelicom je ko nebo i zemlja, ni blizu ta razina cvrstine i odgovornosti u igri.
Olmo fali u ofanzivi, Moro u defanzivi, Petkovic nije spreman (vrijeme mu je da krene sportski zivjeti ukoliko zeli nesto napraviti na vecoj razini od ove), ostalo je uglavnom isto s tim da sigurno fali svjeze krvi. Najvise bih volio vidjeti pojacanje u veznom redu, desnoj krilnoj poziciji i desnom boku. Majer mi se kao igrac ne svidja i mislim da bi ga trebali prodati ako mogu nesto dobiti za njega, takodjer ne razumijem vracanje Gavranovica. Taj covjek je totalno neupotrebljiv, kao nekada ranije Beqiraj.
Olmo fali u ofanzivi, Moro u defanzivi, Petkovic nije spreman (vrijeme mu je da krene sportski zivjeti ukoliko zeli nesto napraviti na vecoj razini od ove), ostalo je uglavnom isto s tim da sigurno fali svjeze krvi. Najvise bih volio vidjeti pojacanje u veznom redu, desnoj krilnoj poziciji i desnom boku. Majer mi se kao igrac ne svidja i mislim da bi ga trebali prodati ako mogu nesto dobiti za njega, takodjer ne razumijem vracanje Gavranovica. Taj covjek je totalno neupotrebljiv, kao nekada ranije Beqiraj.
Kadzior otisao u Eibar za 2m.
Nevjerojatno.
Sramotno.
Nevjerojatno.
Sramotno.
Izgleda da Gvardiol ide u Leeds, nije bio u zapisniku veceras protiv Osijeka.
Spominje se cak 20m eura odstete
Spominje se cak 20m eura odstete
Glavati narkoman dosa prodat sve sta valja i spremit lovu u dzep.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Te price o masnim prodaja bi i popusio da se ne zna da pola iznosa (najmanje) ide njemu i nekim kamatarskim agencijama u dzep. Lik se obogatio na racun vrhunskih igraca a glupi narod jos uvik pusi price, o njemu kao vrhunskom menadzeru 
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Odbiju jaci klub jer nudi 10, prihvate Engleze jer nude 20. Recimo da prihvate, jos je to nagadjanje.
Ugradice se Glava najmanje 5 milijuna, poanta.
Umjesto da cuva kapitalca, Josko za dvije tri godine moze vrijediti i 30 milijuna.
Ugradice se Glava najmanje 5 milijuna, poanta.
Umjesto da cuva kapitalca, Josko za dvije tri godine moze vrijediti i 30 milijuna.
Haha, pa ajde ti preuzmi Hajduk i prodaji igrace za 20m i uzmi sebi 5. Eto, Mamic neznalica a glavni konkurent kapetana prodaje za 400.000 eura.
Nesumnjivo je vrhunski menadzer, takodje ne prodaje macka u vreci vec Dinamo ima fantasticnu skolu nogometa cemu svjedoce i odlicni rezultati juniora vec godinama, Dinamova skola je jedna od najcjenjenijih u Europi... ne moze se Dinamo porediti sa Hajdukom, oni kapitalce prodaju za sicu i opcenito rad Hajdukove struke je kriminalan, a nije da nemaju kvalitetne mlade igrace uostalom juniori Hajduka nisu nista slabiji od Dinamovih.
Hajduk nikada nece stvoriti jednog Eduarda ili Olma, dakle dovesti stranca juniora i prodati ga Arsenalu ili Red Bullu, oni to ne znaju uraditi.
Mamicev problem nije sto je dobar ili los menadzer, problem je sto voli da krade, na veliko i nelegalno.
Hajduk nikada nece stvoriti jednog Eduarda ili Olma, dakle dovesti stranca juniora i prodati ga Arsenalu ili Red Bullu, oni to ne znaju uraditi.
Mamicev problem nije sto je dobar ili los menadzer, problem je sto voli da krade, na veliko i nelegalno.
Dinamo i Hajduk su pocetkom 00-ih bili manje-vise na istom nivou, od one sezone kad je Dinamo igrao "ligu za bedake" krece uspon Dinama, a za to je zasluzan, koliko ga god netko volio ili ne, najvise Zdravko Mamic. Bilo je i prije talentiranih igraca, ali Dinamo nikad nije dobijao ponude od 10-15-20 milijuna za igrace s par seniorskih nastupa.
vRhUnSkI mEnAđEr
Ono kad u 2020. još postoje likovi koji puše te priče
Ono kad u 2020. još postoje likovi koji puše te priče
A jedan Zvonimir Boban ne puši.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.