Ti zivis u fantazmagoriji i mitu, pa kao na traci talasas i bulaznis. I to je monotono i cak tikvanski. S druge strane, ja sam realista, pa te i podbijam cinjenicama. Valja ti zivjeti s tim.
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - općenito
Nisam student na filozofskom, jel ovo uvreda neka ?
Cinjenica je da si opsjednut Ustasama, opusti se.
Tu leži Div, naš stid i sram, što bješe kriv, jer bješe sam. Taj soko siv, svog doma plam, i sad je živ, i Vođa nam.
Ustasama su opsjednute ustase. Sto bi jedan rekao - "Ne nosim jaja, ali znam sta je mucak".CroCop je napisao/la: ↑27 avg 2020, 16:28Nisam student na filozofskom, jel ovo uvreda neka ?![]()
Cinjenica je da si opsjednut Ustasama, opusti se.![]()
Budi mi poselamljen, ucenice.
eto toliko ti i vrijedi taj tvoj jadni zivot. Kao i klub.SudoHusika je napisao/la: ↑27 avg 2020, 16:09Steven11 je napisao/la: ↑27 avg 2020, 15:58Jedno je visa sila i dobit coronu, a drugo je zbog niskih pobuda to zataskat i pustit da se zaraze i drugi... To je zlocin, ratni zlocin.
Majku im ebem poganu svima iz Covid 1921 kluba i svim navijacima koji ih pravdaju, nebitno iz kojeg tabora.
Mrs u zatvor poganceri!
Sve će ti se samo kazati, klošaru, ko i kako krije zaražene. A i kod vas ih ima, životom se kunem. Samo polahko.
Daleko vam pogana kuce od nase.
Hase je opalio loptu sa tridesetak metara, pa kad je lopta polomila prećku, Hase se okrenuo Željovcima i rekao: ‘Neću vam ja više ni dolazit’ na Grbavicu. Šutaću vam s Vratnika.
ako tko ima dresove koje podsjećaju na cvijece to su vasi od sinocGiljotina je napisao/la: ↑27 avg 2020, 16:05Niko nije rusio grad jer je Siroki tek nedavno dobio status grada. To je tad bilo selo a sustinski je i danas. Ucmalo, zadrto, ustasizirano i akulturizirano selo. A odvajkada su se zrtve prinosile zarad boljitka, pa je vakat da se i to selo metafizickim prilikama u buducnosti i sravni, pa da se svijet ocisti od ustasica.
- Kockoglavi
- Kontakt:
Respiratora jeftino kod Fikreta ima, al samo plave boje
- svrakino1921
- Kontakt:
Dobijte ihnekoIzMostara je napisao/la: ↑27 avg 2020, 15:08Ne uvlaci se ti u supak. Jesi namazan, treba te pincetom iz tudih guzica vaditi. Ako i kad dobijamo bilo koga, dobijamo radi sebe, ne radi drugih.svrakino1921 je napisao/la: ↑27 avg 2020, 14:51ma hoce da nas zavadeManciniLevatKlasican je napisao/la: ↑27 avg 2020, 14:44
Zasto bi Sose i Dudic dizali glas za Zeljeznicar ili bilo koga osim Veleza?
samo ih vi u Mostaru mlatnite
Radi sebe
Samo ih dobijte
Uvijek ustase, cetnici, fasisti, lazni Mostarci, SDA....
I onda se moderatori pitaju sto je sila ljudi pobjegla s ovog foruma ukljucuji i nas 20ak iz SB. Eee jadni li ste cemerni i iskompleksirani
I onda se moderatori pitaju sto je sila ljudi pobjegla s ovog foruma ukljucuji i nas 20ak iz SB. Eee jadni li ste cemerni i iskompleksirani
SAMO ŠIROKI!
E vala se isekirasmo sto ste otisli, mjesecima ne spavamo sto nam niste tu...
Slazem se. Selam Ustaso !
Tu leži Div, naš stid i sram, što bješe kriv, jer bješe sam. Taj soko siv, svog doma plam, i sad je živ, i Vođa nam.
- MocMahale444
Ovi 5etari samo napadaju forumase
Gdi ce vam duša levati.
Gdi ce vam duša levati.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Selam Muhoni ...MocMahale444 je napisao/la: ↑27 avg 2020, 17:22Ovi 5etari samo napadaju forumase![]()
Gdi ce vam duša levati.
Je li se ovo plava boja na avataru preliva u zelenu?
Kako buraz...
Navijaci Borca,Zrinjskog,Sirokog,Zelje...svi redom otisli kad su vidjeli sta vi idioti radite od tema. Smajlic brigada...
SAMO ŠIROKI!
- MocMahale444
Alejkumu Selam.Vanja8 je napisao/la: ↑27 avg 2020, 17:25Selam Muhoni ...MocMahale444 je napisao/la: ↑27 avg 2020, 17:22Ovi 5etari samo napadaju forumase![]()
Gdi ce vam duša levati.
Kako buraz...
Zelena je merhametli boja a plava je kraljevska
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Golem je to potez. Očekujmo uskoro i da odu iz države, jer im smeta realnost, a to je da i u fudbalu vlada četnijada i ustašijada.
Ja konto Muhoni, ovo nesto politicko utapanje kluba u SDA...MocMahale444 je napisao/la: ↑27 avg 2020, 17:32Alejkumu Selam.Vanja8 je napisao/la: ↑27 avg 2020, 17:25Selam Muhoni ...MocMahale444 je napisao/la: ↑27 avg 2020, 17:22Ovi 5etari samo napadaju forumase![]()
Gdi ce vam duša levati.
Kako buraz...
Zelena je merhametli boja a plava je kraljevska![]()
- MocMahale444
Istrest ce ih negdje u putuEkspedicija FK Željezničar na sarajevski aerodrom slijeće večeras oko pola devet, a oni neće ulaziti u aerodromsku zgradu, nego će njihove isprave granična služba pregledati na pisti aerodroma. Oni prilikom dolaska neće prolaziti kroz zgradu aerodroma iz predostrožnosti. Prilikom njihovog dolaska biće prisutni i epidemiolozi koji će izvršiti pregled i utvrditi stanje u kojem se nalaze fudbaleri i članovi ekspedicije, te donijeti dalje odluke, rekla nam je portparolka Državne granične službe, Franka Vican.
Na naš upit da li će igrači morati ići u izolaciji konkretan odgovor nismo dobili, ali smo uspjeli saznati da će se prema njima odnositi kao i prema svim ostalim građanima, a na osnovu odluka donesenih u prethodnom periodu. To znači da izolacija može biti propisana za sve članove ekspedicije nakon čega bi se donijele odluke koliko bi to trajalo i da li bi se morali kontaktirati bliži kontakti svih članova.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Ma Muhoni, nema brige, ja samo upitah, gledam vidim nije neka zastava, nije ni smbol, pa samo cisto informativno, to ja...
Maksuz selam za buraza od mene...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.