A 'lika
Najsmjesniji postovi na forumu!
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Najsmjesniji postovi na forumu!
i ispod odgovor od UrbanaAde Ade je napisao/la:Upravo sam dobila poruku sa linkom http://****.com i pomislila sam glupost...(kao uvjek) ALI STRANICA JE STVARNO DOBRA SVE BESPLATNO I NIJE PREVARA... pogledaj i ti ako te zanimaju filmovi i muzika
Urban Se Vratio je napisao/la:Hebemti mater.![]()
Ultras ili casual?
Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA
Cartman je napisao/la:
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
- Sexmachineboy
- Kontakt:
Hahahaha..koji car hebote 

Ryan Giggs' wife Stacy Cooke has walked out on him and been given half of everything he's got. She now has 6 more premier league winners medals than Steven Gerrard.
- Arsenalisation
- Kontakt:
Na temi FIFA11:Maradonina prica ili tako nesto...

Postao/la tik-tak2 dana 13 dec 2010, 01:26
a zar je maradona trener napolija to nisam znao
“I hated every minute of training, but I said, ''Don't quit. Suffer now and live the rest of your life as a champion.''”-Muhammad Ali
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
♥ VICTORIA CONCORDIA CRESCIT ♥
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
- Sexmachineboy
- Kontakt:
Ma levat živi.. i mene je pravo nasmijaoArsenalisation je napisao/la:Na temi FIFA11:Maradonina prica ili tako nesto...Postao/la tik-tak2 dana 13 dec 2010, 01:26
a zar je maradona trener napolija to nisam znao![]()
![]()
Ryan Giggs' wife Stacy Cooke has walked out on him and been given half of everything he's got. She now has 6 more premier league winners medals than Steven Gerrard.
D1n0 je napisao/la:Jedina SUPER Barca-tekma ova godina je bila protiv Reala.
Ove protiv Zaragoza, Santander, Getafe... WHO CARES? I Hrvatski Dragoljevac bi pobijedili ove katastrofe-teams.
Jedva cekam 17 APRIL!
Big club, great history, Nottm Forest.
Nije to ništa,evo sa teme Miralem Pjanić(vjerovatno nakon pročitanog teksta sa teme koju si spomenuo):Arsenalisation je napisao/la:Na temi FIFA11:Maradonina prica ili tako nesto...Postao/la tik-tak2 dana 13 dec 2010, 01:26
![]()
tik-tak2 je napisao/la:mire preso u napoli za 23 000 000 eura,bio maradonina zelja
- Arsenalisation
- Kontakt:
hahahhahahahahahahahahahahahahahahara1981 je napisao/la:Nije to ništa,evo sa teme Miralem Pjanić(vjerovatno nakon pročitanog teksta sa teme koju si spomenuo):Arsenalisation je napisao/la:Na temi FIFA11:Maradonina prica ili tako nesto...Postao/la tik-tak2 dana 13 dec 2010, 01:26
tik-tak2 je napisao/la:mire preso u napoli za 23 000 000 eura,bio maradonina zelja
“I hated every minute of training, but I said, ''Don't quit. Suffer now and live the rest of your life as a champion.''”-Muhammad Ali
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
Stigao nastavak!
da ne spammam ovu temu bezzze, izvoL'te: http://sportsport.ba/forum/viewtopic.php?f=35&t=3833

da ne spammam ovu temu bezzze, izvoL'te: http://sportsport.ba/forum/viewtopic.php?f=35&t=3833
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Šta li on radi pa je ovako inspirisan .mandraX je napisao/la:Stigao nastavak!
![]()
![]()
Evo i na fejs je postavio 
koja legendaAnalitico je napisao/la: Za sada moze samo na glavushu kada pozeli....
Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
alfarouqaminu je napisao/la:barsa najbolja
Napisano na temi: Europa League 2010/2011alfarouqaminu je napisao/la:barsa isvaja ako svi budu zdravi pogotovo messi
Malo se zbunio "čovjek" čovjek od silnog spamanja...
100% sportski i krajnje opušten potpis
Kad smo več kod njega...
.....meni lično popravio ovaj dan 
Na temi Chikago gdje je Salt napisao par komentara o utakmici Toronto-Chikago u Torontu ,da bi ga aldaegeoegjeigi pitao da li gleda tekmu uzivo,u Toronto dakako iako je Salt več napisao 3,4 komentara o utakmici na forumu, a jesam li rekao da je tekma u Torontualfarouqaminu je napisao/la: Jel gledas tekmu uzivo???
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
zabrinuti hero je napisao/la:Teško se dolazi do informacija pa sam ovih par dana neprestano telefonirao da dodjem do pouzdanih informacija. Saznao sam:
1. skupština će biti 23.12. u četvrtak negdje u islamskom centru - koji je idiot tu zakaza![]()
![]()
![]()
2. stara uprava nema namjeru odstupiti, hoće samo da se navodno pojača sa par imena - koje li ublehe
3. navijači pripremaju svoje kandidate za upravni odbor i dobili su pristanak nekoliko jako bitnih ljudi (neću spominjati imena jer mi onda drže pridiku kako to da navijači razgovaraju...)
4. stara uprava će pokušati na formalnim stvarima osporiti delegate i spriječiti izbor novih ljudi koji bi njih smijenili, a onda će oni koje su navijači privolili odustati
5. ako se ostvari ovo pod 4 slijedi nam raspad
6. ako se dese promjene bit će teško ali ima nade...
Dragi moji rođeni pitanje je samo hoćete li pustiti da se samo par navijača bori sa spas kluba ili ćemo u većem broju iskazati svoju ljubav prema svom timu...
Ja ću u četvrtak očekivati vijesti iz Mostara sa velikim interesom.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
D1no napisao normalnu recenicu
D1n0 je napisao/la:Imam 18 godine, i ja sam davno zarvsio osnovnu. Nemas ti pojma.mandraX je napisao/la:pustite djete ljudi, sta vam je ... pa taj jos ni osnovnu nije zavrsio, ne isplati se raspravljat...
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
Ja naso dlaku u jajetu šta mu znači zarvsio 
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
-
bavarian_bk
- Kontakt:
I 18 , koga ili sta godinA Mislim da je ovako ispravno 
Trenutno korisnika/ca: bavariapivo i 14 gostiju.