FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
A sto Kosovare namah izbacise a nama za isto dadoshe odgod ... ?
'Jesil spreman da prihvatis da je BiH zadnja rupa na svirali, nedonosce, ludnica otvorenog tipa, moneta za potkusirivanje prolazis sigurno. Ako smatras drugacije ima forum pa se prijavi tamo' by BobRock
Oni valjda nisu imali dovoljan broj zdravih igrača za razliku od nas koji smo mogli odigrati utakmicu.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Jer nisu imali dovoljno igraca za zapisnik
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
I što nije bilo vremena da se odgađa jer drugo pretkolo LP se igralo 7 dana poslije prvog, kao i prvo pretkolo EL poslije tih predkvalifikacija
Druga stvar, ovdje se brka Makabi i Izralesko ministarstvo. Možda je i Makabi imao veliku želju da odigra utakmicu (sigurno da jesu jer smo mi bili desetkovani) ali ovi su donijeli odluku da nema igranja. Kao i ministarstvo zdravstva u RS u martu pa su Zvijezda 09 ili Rudar Prijedor u drugoj ligi mogli nasaditi na glavu, ali su ispaštali
Druga stvar, ovdje se brka Makabi i Izralesko ministarstvo. Možda je i Makabi imao veliku želju da odigra utakmicu (sigurno da jesu jer smo mi bili desetkovani) ali ovi su donijeli odluku da nema igranja. Kao i ministarstvo zdravstva u RS u martu pa su Zvijezda 09 ili Rudar Prijedor u drugoj ligi mogli nasaditi na glavu, ali su ispaštali
ZELJEZNICAR 1921!
- avalPacidoroP
- Kontakt:
Bravo za Zeca.
Ovo je cirkus neviđeni.
Ovo je cirkus neviđeni.
-
SudoHusika
- Kontakt:
Neka si Ermine, svaka ti čast. Tu si sve vrijeme i pomažeš i klubu, i mladima i svima.
A kompletna veterina je jedna smijurija. U 17:00 svi negativni da bi se u 19:00 predomislili. Nevjerovatno šta nam rade.
Poziv na totalnu mobilizaciju i finalno ujedinjenje svih Željovaca. Druge nam nema.
A kompletna veterina je jedna smijurija. U 17:00 svi negativni da bi se u 19:00 predomislili. Nevjerovatno šta nam rade.
Poziv na totalnu mobilizaciju i finalno ujedinjenje svih Željovaca. Druge nam nema.
Željezničar za život cijeli!
- Romagnoli13
- Kontakt:
Ermin majstor. Ovo je dokaz i za sve ljude van Želje i fudbala da se vlasti sprdaju s nama već mjesecima.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Da li je klub bio duzan obavjestiti savez da je Ermin zarazen?
-
BeHighirly
- Kontakt:
Bravo Zeko 
“Ultra culture is a way of life, a subculture, that goes far beyond the match day.
Punks were punk, and ultras are ultra.“
NEW PRIMITIVES ALL OVER BAŠČARŠIJA
NO NZS. NO CPS.
Punks were punk, and ultras are ultra.“
NEW PRIMITIVES ALL OVER BAŠČARŠIJA
NO NZS. NO CPS.
Pa sad, rečeno je da se zaražen igrač računa kao povrijeđen igrač, tako da sa te strane kada gledaš ne bih rekao da se moraju obavijestiti. Mada glupo je razmišljati da je Zec bio u izolaciji, da je radio ove silne testove a da to niko nije znao.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
-
SudoHusika
- Kontakt:
Ne treba, prijaviš povredu i doviđenja. Čovjek je uredno 14 dana proveo izolovan u pizdićima, vratio se, dobio 2 negativna pcr testa i priključio se treninzima. Isto je urađeno i sa Erićem. Kroz 2 sedmice i Juričić i Ikić su više puta testirani (nalaz negativan) do tog ponedjeljka pred put, te su bili distancirani od ekipe.
Ovo je čista mućka!!!!
-
SudoHusika
- Kontakt:
Strašno me zanima šta brat @exBlueone misli o ovom Erminovom slučaju.
I valjda zato što, za razliku od njih, mi imamo vremena odigrati naknadno to prvo pretkolo, zbog reprezentativne pauze.
ako se sad ne oglase iz kluba u vezi ove kradje s testovima, e onda ne znem stvarno
FKŽ !
Jedina opcija koja nije moguća je 0:3 za nas kao što to pojedini pišu ovih dana. A najvjerovatnija opcija je 3-0 za Maccabi. Ne možeš ti objasniti Bosnjama da igraju protiv Izraelskog tima. Slovan je ispao a ništa goru situaciju od nas nisu imali, stoga me ništa ne bi iznenadilo da registruju 3-0.
Da se ne lazemo, Ermin je igrao protiv Bosne nekad pocetkom augusta. Treba i to provjeriti, mozda se tad zarazio pa da i doktori znaju vremenaki okvir.
Najbitnije da su svi zdravo i da nema komplikacija po njihovo zdravlje.
Najbitnije da su svi zdravo i da nema komplikacija po njihovo zdravlje.
-
SudoHusika
- Kontakt:
Zar nije u ponedjeljak test za sviju?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 32 gosta.