Pusti sta dusmani pisu. Moguce je da je bio kontakt bez simptoma i da je navece dobio nalaz i rjesenje o izolaciji. Moguce je i da se zajebano za dan ili dva. Poenta je da je bio u izolaciju, prebolovao koronu i opet pozitivan pa negativan isti dan.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- plavousrcu
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
- MocMahale444
Volio bih sto prije @ExBlueone da dodje. On barata oko ovih virusa. Od ponedjeljka do danas Juricic i Miletic su dva puta negativni i jednom pozitivni.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
- kolezeljovac
- Kontakt:
Tražiti neutralan teren za tekmu sa Maccabijem!
Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!
- avalPacidoroP
- Kontakt:
I eto šta sad..
Možda njihovi testovi nisu dobri ili ti ga muljaju, možda naši nisu dobri što je vrlo vjerovatno poznavajući sve u ovom našem blatu, i hajde sad pusti ih da treniraju a možda neki od njih je stvarno zaražen..
Ovo je fakat smiješno.
Kako god, ja se nadam da je već ovo završilo u pravim rukama, pa nek go.vna iz UEFE odluče kako će i šta će..
Možda njihovi testovi nisu dobri ili ti ga muljaju, možda naši nisu dobri što je vrlo vjerovatno poznavajući sve u ovom našem blatu, i hajde sad pusti ih da treniraju a možda neki od njih je stvarno zaražen..
Ovo je fakat smiješno.
Kako god, ja se nadam da je već ovo završilo u pravim rukama, pa nek go.vna iz UEFE odluče kako će i šta će..
- plavousrcu
- Kontakt:
A sta ako neko bude pozitivan na nasim a u Izraelu bio negativan. Zarazio se, postoji mogucnost kao i da su nasi testovi losi. Vidi kod Zeca, pozitivan, izolacija, negativan, trening, pozitivan i opet negativan. **** lud zbunjenog.avalPacidoroP je napisao/la: ↑28 avg 2020, 16:48I eto šta sad..
Ovo je fakat smiješno.
Kod nas su ovi testovi upitni, ali ljudi su se kod nas testirali na 2 različita certificirana mjesta i oba puta su negativni, a tamo su pozitivni. Svaki taj test se mora uzeti u obzir podjednako i ponovo ih treba u ponedjeljak testirati, ali svaki negativan nalaz slati UEFI i biti uporan u svemu ovome.
- kolezeljovac
- Kontakt:
Ljoze reagiraj na story i pitaj da li je klub vec poslao nalaze uefi?
Nek nam se dobro napuse ovi zabrinuti bordo bijeli divovi.
Lagano 3-0 za nas.Drugo kolo nositelji lagan protivnik prolaz u 3 nazalost ispadamo.
Slovanu je u prvom mahu samo fizioterapeut bio zarazen i znamo kako se ta prica zavrsila. Jedina razlika je to sto imamo "vremena" za naknadni termin zbog reprezentativne pauze. Ali pehovi nas izgleda hoce, pa nesto ne vjerujem ni da ce nam to pomoci.kolezeljovac je napisao/la: ↑28 avg 2020, 16:37Koji ti dio nije jasan da smo imali 13+ negativnih igraca u Izraelu i da smo po protokolu mogli igrati tekmu???
Da je bilo negativnih 12 ili manje onda bi bilo 3-0
-
superiore1921
- Kontakt:
Gdje im je pecat i potpis na ovim izraelskim testovima
- mamonelafo
- Kontakt:
Sad još jače uz naše momke. Šta se sve radi protiv nas, podržavam i one što meda ne mogu na terenu. Neka poderu ovu ligu a u EL dokle doguramo! Volim re Željo!
FK ŽELJEZNIČAR! MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!
Jači od ratova, režima i partija!
Jači od ratova, režima i partija!
-
SudoHusika
- Kontakt:
- kolezeljovac
- Kontakt:
Ako nista imamo napadace i odbranu kompletnu 
Yebo lud zbunjenog ovdje 
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★