FK Sloboda Tuzla
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Provjeri malo bolje pa ces vidit ko je s.sabovic. @skojevska.
Forza Freedom
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.
-
- Kontakt:
A jbte grob, sad nam Sabovic dobar
-
- Kontakt:
Šta vi forumaši mislite, možel se izvuć dobar rezultat sutra ?
Sloboda je emocija ! 🔴⚫
Athletic Bilbao ⚪🔴
Athletic Bilbao ⚪🔴
Cisto sumnjam.WestSideTz je napisao/la: ↑28 avg 2020, 09:36Šta vi forumaši mislite, možel se izvuć dobar rezultat sutra ?
Sloboda ili ništa.
- Azmir Husić "anđeo sa neba" melek
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
veze ti s vezom nemas.
sta znaci grobar ?
unistio klub ?
ti ili si jako mlad ili si jako glup ili oboje.
Nije to najcrnje doba slobode. On je bolan svoje pare davao, na Giprom kredit dizao. Jedina mana mu je bila lose okruzenje. Camil Tuka,Sica,necak

Svoje pare davao pa halalio.
Grobar? Oooooooj negdje on cuo tu frazu i dusa mu je plasirati.

tz tz tz tz tz tz
Ako nasi budu grizli od prve minute mozda nesto i bude a ako budu cekali da prime gol pa tek onda da igraju nista od dobrog rezultata.
-
- Kontakt:
Sve je moguce, ali ako budu igrali kao protiv Zelje i Zrinjskog pickasto nema od tog nista.
-
- Kontakt:
A sve Kuko 'vaki, Kuko 'naki, Banovići ovo-ono, kad ne lazi vraže, Litvatrans umjesto TransturistaOvom prilikom želimo se zahvaliti na izvanrednoj saradnji FK Sloboda Tuzla i Litvatrans Banovići i zaželiti brojne uspjehe FK Slobodi Tuzla u narednom periodu, navode iz Litvatransa.

-
- Kontakt:
Interstar je vozio ekipu zadnjih nekoliko godina, koliko znam.
@slusalica ti si vjerovatno jedan od onih placenika i dupelizaca sto nisu placali ulaz za vrijeme ulaz za vrijeme ere sabovica.ne zelim da ulazim u diskusiju sa nekim ko nije upucen.kraj citata.ko je sabovic najbolje znaju izvarani radnici giproma,i prevareni stanari spo15maj.tako da nemoj lazno moralisati i stvarati laznu sliku o covjeku koji je lopov i prevarant.
Forza Freedom
SISTEM TE LAŽE ! !
SISTEM TE LAŽE ! !
Daj Boze.Nismo im bodove uzimali i kad smo bili jaciWestSideTz je napisao/la: ↑28 avg 2020, 09:36Šta vi forumaši mislite, možel se izvuć dobar rezultat sutra ?
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Da si svjestan koliko ne znaš, koliko si tanak, ne bi ti taj enter nikada udario.HPCompaq je napisao/la: ↑28 avg 2020, 11:22@slusalica ti si vjerovatno jedan od onih placenika i dupelizaca sto nisu placali ulaz za vrijeme ulaz za vrijeme ere sabovica.ne zelim da ulazim u diskusiju sa nekim ko nije upucen.kraj citata.ko je sabovic najbolje znaju izvarani radnici giproma,i prevareni stanari spo15maj.tako da nemoj lazno moralisati i stvarati laznu sliku o covjeku koji je lopov i prevarant.
tz tz tz tz tz tz
-
- Kontakt:
Sabovic je Slobodi ostavio ogromne dugove, ne racunajuci pozajmice njegove...uzevsi sve u obzir covjek je dugorocno bio los za Slobodu, nista bolji od ostalih..
Jbt led poceli smo gace skidat na presu. E moj Grado.
Jbt led poceli smo gace skidat na presu. E moj Grado.
"Gubitak identiteta placa se ropstvom i ponizenjem".
"Zrtvovat cemo mir za suverenu Bosnu".
"Velikim Bogom se kunemo,da robovi biti necemo".
"Zrtvovat cemo mir za suverenu Bosnu".
"Velikim Bogom se kunemo,da robovi biti necemo".
Ja jedinu nadu polažem da Široki nekad mora izgubit. Odnosno sam sebe pobijedit, jer mi ih ne možemo dobit, a u prosjeku su godinu stariji od nas.
Niko, niko, samo Sloboda
U prosjeku prve postave ili citavog tima, posto kod nas prva postava nije mlada a potencira se na mladoj ekipi.
Sloboda ili ništa.
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
Ma samo blize blize i bez faula ide to lagano
Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
sve se nadam uce kakva fljoka ili kakav šut saidov al kad protiv Zrinskog i onoliko njihovih promašenih šansi nismo izvukli makar bod ovdje ne očekujem ništa. Ali apsolutno ništa. Dakle mrka kapa 0:3
& $ ?
Ko je sinoc gledao AZ vs Plzen , moze vidjeti kako se igra dur sistem. Ljudi nisu imali spica i svi su gore pred golom i samo nabijaj sa centra u 16 mora se jedna odbiti u neku sansu. Po meni ovako i mi trebamo igrati uzmi 2 visoka igraca i samo nabijaja ne mozemo mi 2 pasa sastaviti da se nesto kombinuje
Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
- ASD
- Kontakt:
Gledam roster igrača iz 2010-2011-2012 godine. Pa kakvi su ono mladi talenti bili. Većinom karijere završili u ranim dvadesetim, a skupljali su mečeve za prvi tim. Nisu se mogli nametnuti ni u prvoj federalnoj.
Ovi današnji mladi igrači su La Masija za njih.
Mersed Malkić upisao 55 nastupa u Premijer Ligi i potpisao za Proleter. Alden Aljukić isto 20-ak nastupa za Slobodu pa isto otišao u drugu treću kantonalnu.
Juso Mandžić 10 nastupa za Slobodu, Haris Ribić išao u Čelik pa kasnije u Gradinu ali nije se probio, Davor Jurić, Hasan Suljić, Husein Hasić, Emir Avdić, Eldar Bektić, Sadik Hasanović, Emir Omerović.....
Može se reći da je klub puno napredovao u odnosu na taj period. Tada igrač izađe iz juniora i osim Slobode je mogao igrati samo u 2-3. kantonalnoj.
Danas i ovi prosječni juniori se mogu nametnuti u federalnoj ligi.
Ovi današnji mladi igrači su La Masija za njih.
Mersed Malkić upisao 55 nastupa u Premijer Ligi i potpisao za Proleter. Alden Aljukić isto 20-ak nastupa za Slobodu pa isto otišao u drugu treću kantonalnu.
Juso Mandžić 10 nastupa za Slobodu, Haris Ribić išao u Čelik pa kasnije u Gradinu ali nije se probio, Davor Jurić, Hasan Suljić, Husein Hasić, Emir Avdić, Eldar Bektić, Sadik Hasanović, Emir Omerović.....
Može se reći da je klub puno napredovao u odnosu na taj period. Tada igrač izađe iz juniora i osim Slobode je mogao igrati samo u 2-3. kantonalnoj.
Danas i ovi prosječni juniori se mogu nametnuti u federalnoj ligi.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.