FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

lijevapolutka
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la lijevapolutka » 29 avg 2020, 15:42

hamzaTM87 je napisao/la:
29 avg 2020, 15:38
Ostale testirati za 10 dana, pa reći lagali testovi. Prošlo je 5 dana i još testiraju u random labaratoriji koju UEFA ne prizmaje.

Ako pošalju žalbu, biće veći cirkus od Šiljka i uplatnice
Nisi ovo dobro napisao. Haj ti u stozer po bolju pljuvacinu
moSa ljoŽe

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 29 avg 2020, 15:43

braco je napisao/la:
29 avg 2020, 15:26
delinjo je napisao/la:
29 avg 2020, 15:15
voltron30 je napisao/la:
29 avg 2020, 15:11
Turska je bukvalno kao svemirska crna rupa za nase igrace. Koga usisa taj se vise ne moze iscupati.
Nema smjesnije lige da se ne lazemo a da imaju toliko para,pa oni u evropi ne mogu dobiti ni neke prosjecne i ispodrprosjecne ekipe,smijesnu su fkt :D
A jbg Turci seru pare. Npr. u Dinamo Zagrebu koji redovno igra grupe europskih takmičenja, najveća godišnja plata je 850.000 eura tj. kapiten Ademi ima tu platu. A u jednom prosječnom turskom klubu poput Konyaspora najplaćeniji igrač Hurtado je prošle godine imao godišnju platu od 2 miliona eura. Zato svi naši tamo i lete da idu što razumijem ali ni meni nije nešto previše drago što baš idu u tursku ligu ali eto valjda i nju prate neki ino skauti.
To i kazem,preplacuju polovnjake bukvalno neke glupe crnce od kojih nemaju nikakve koristi,zato rezultatski kaskaju 100 godina za drugima...Citao sam nedavno izjavu Cocu kad je vodio Fener,ma kaze nema sanse da izbije iz Turskih igraca ono valjanje,zadrzavanje i temperament ma koliko pokusavao ....
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!

RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF

hamzaTM87
Kontakt:

Post Postao/la hamzaTM87 » 29 avg 2020, 15:45

Nebitni za sve, prvo kakve crne koristi bi Makabi imao u odgađanju utakmice? Favoriti su sigurno u kad su obje ekipe u punoj snazi, veći su favoriti kad je 6 igrača ostalo u Sa, a tek ogromni su favoriti kad bi nama branio junior i ne bi nikako zadnjeg veznog imali.

I oni se prepadnu takvog Želje i mole za odgodu?

Druga stvar, jako je glupo ikakvo vađenje jer nije situacija da su svi bili zdravi pa odjednom 11 igrača pozitivno iz apsolutno ničega. Korona je u Želji već preko mjesec dana (iako su o tome šutili) i sasvim je normalno da će biti pozitivnih igrača.

Za ponovljenu utakmicu da se svi kolektovno nogom u guzicu udaramo a ne žalbe slati
ZELJEZNICAR 1921!

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 29 avg 2020, 15:46

Ma vala kakva nam je drzava i kako sve fukcionise u njoj,ne bi me ni najmanje zacudilo da ovi nasi testovi kurcu ne valjaju :D
VOLIM ZELJEZNICAR!!

farrys
Kontakt:

Post Postao/la farrys » 29 avg 2020, 15:46

Ne znam jel Hamza lobotomac, ali bih i ja volio da se pred odlazak u Izrael odrade testovi u klinici Al-Tawil, koju UEFA priznaje. Lijepo zaredati po dva negativna za svakog iz te klinike i poslati gospodi.

Bezideja
Kontakt:

Post Postao/la Bezideja » 29 avg 2020, 15:46

hamzaTM87 je napisao/la:
29 avg 2020, 15:45
Nebitni za sve, prvo kakve crne koristi bi Makabi imao u odgađanju utakmice? Favoriti su sigurno u kad su obje ekipe u punoj snazi, veći su favoriti kad je 6 igrača ostalo u Sa, a tek ogromni su favoriti kad bi nama branio junior i ne bi nikako zadnjeg veznog imali.

I oni se prepadnu takvog Želje i mole za odgodu?

Druga stvar, jako je glupo ikakvo vađenje jer nije situacija da su svi bili zdravi pa odjednom 11 igrača pozitivno iz apsolutno ničega. Korona je u Želji već preko mjesec dana (iako su o tome šutili) i sasvim je normalno da će biti pozitivnih igrača.

Za ponovljenu utakmicu da se svi kolektovno nogom u guzicu udaramo a ne žalbe slati
Jeste se to u viber grupi dogovorili kod gazde storma i avlamija, aj priznaj
Jednom Željezničar, uvijek Željezničar!

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 29 avg 2020, 15:48

farrys je napisao/la:
29 avg 2020, 15:46
Ne znam jel Hamza lobotomac, ali bih i ja volio da se pred odlazak u Izrael odrade testovi u klinici Al-Tawil, koju UEFA priznaje. Lijepo zaredati po dva negativna za svakog iz te klinike i poslati gospodi.
Nije on lobotomac nego SDA bot i debilcina..

Kada bi ti pricao da je u ono vrijeme virusa kad je tek pocelo isti lik pisao da je Solak nesto najbolje sto nam se desilo,mozda bi bilo jasno kakav je debil u pitanju
VOLIM ZELJEZNICAR!!

Bezideja
Kontakt:

Post Postao/la Bezideja » 29 avg 2020, 15:50

delinjo je napisao/la:
29 avg 2020, 15:48
farrys je napisao/la:

Kada bi ti pricao da je u ono vrijeme virusa kad je tek pocelo isti lik pisao da je Solak nesto najbolje sto nam se desilo,mozda bi bilo jasno kakav je debil u pitanju
Hahah e jesi lud😂
Jednom Željezničar, uvijek Željezničar!

lijevapolutka
Kontakt:

Post Postao/la lijevapolutka » 29 avg 2020, 15:52

farrys je napisao/la:
A jel se priznaju Al-Tawilovi testovi. Znam u početku da im naša vlast nisu dali da testiraju
moSa ljoŽe

hamzaTM87
Kontakt:

Post Postao/la hamzaTM87 » 29 avg 2020, 15:54

lijevapolutka je napisao/la:
29 avg 2020, 15:52
farrys je napisao/la:
A jel se priznaju Al-Tawilovi testovi. Znam u početku da im naša vlast nisu dali da testiraju
Al Tawil samo uzima bris, veterinarski analizira kao i za veloku većinu ostalih privatnika. Oni su jedini određeni kod nas kroz ugovor UEFE i Synlab
ZELJEZNICAR 1921!

farrys
Kontakt:

Post Postao/la farrys » 29 avg 2020, 15:54

delinjo je napisao/la:
29 avg 2020, 15:48
farrys je napisao/la:

:urnebes: :urnebes: :urnebes:

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 29 avg 2020, 15:55

Šta je Hamza pogrešno rekao?

Slušam pojedince evo već danima o teorijama zavjere, kao eto Izraelci nekome nešto namještaju, ja ne znam jesu li ti ljudi svjesni šta pišu? Mislite da se Ministarstvo zdravstva konsultovalno sa Makabijem prije nego su donijeli odluku da otkažu utakmicu? Jesu al u qrcu. Kao da Makabi ne bi volio da su igrali sa nama isti dan i zabili nam pet komada, što bi bilo najrealnije obzirom u kakvom smo stanju bili.

Njihov test je pokazao pet pozitivnih igrača, čime su ugroženi svi koji su sa njima bili u kontaktu pa do prostorija u kojima su naši boravili i naravno da će država reagovati, kao i svaka normalna, a njihova je i više nego normalna.

Evo, i ja pitam zašto se igrači ne testiraju u UEFA certifikovanoj laboratoriji? I koga boli krasni qurac za ovo što objavljuju testove već dva dana?
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

braco
Kontakt:

Post Postao/la braco » 29 avg 2020, 15:56

:
farrys je napisao/la:
I šta ako odemo u Izrael i tamo u nekom njihovom laboratoriju takodjer priznatom od UEFE pokaže da ima pozitivnih? Njihovi dokazi protiv naših.

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 29 avg 2020, 15:57

Pa sta je problem,neciji testovi smrde,nasi ili njihovi ....i to je to ..
VOLIM ZELJEZNICAR!!

farrys
Kontakt:

Post Postao/la farrys » 29 avg 2020, 15:59

braco je napisao/la:
29 avg 2020, 15:56
:
farrys je napisao/la:
I šta ako odemo u Izrael i tamo u nekom njihovom laboratoriju takodjer priznatom od UEFE pokaže da ima pozitivnih? Njihovi dokazi protiv naših.
Pa makar imamo i mi dokaze da smo se u Sarajevu testirali od UEFA priznate laboratorije, a ovako nemamo ni to.

hamzaTM87
Kontakt:

Post Postao/la hamzaTM87 » 29 avg 2020, 15:59

braco je napisao/la:
:
farrys je napisao/la:
Problem je što je Željo imao 6 pozitivnih ovdje koji su sve vrijeme u kontaktu bili sa ostalima. Zar nisu svi igrači odmah trebali u izolaciju kao direktni kontakti i kako su uopšte smjeli putovati u Izrael?

Stvarno si mislio da će ih Izrael tek tako pustiti u državu zaražene, pogotovo što je njihova granica za BiH državljane zatvorena
ZELJEZNICAR 1921!

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 29 avg 2020, 16:01

braco je napisao/la:
Njihovo Ministarstvo ponovo donosi odluku, može se ponovo zabraniti utakmica, a mogu dozvoliti zdravima da odigraju utakmicu, i UEFA nema ništa sa tim. Ukoliko je ponovo zabrane, tek onda je UEFA na potezu.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 29 avg 2020, 16:01

farrys je napisao/la:
29 avg 2020, 15:59
braco je napisao/la:
:
farrys je napisao/la:
Pa makar imamo i mi dokaze da smo se u Sarajevu testirali od UEFA priznate laboratorije, a ovako nemamo ni to.
Ma pazi nismo mi njima toliko jak protivnik da bi oni nesto namjerno mutili,da je neko jaci od njih pa mozda ali ovako ja stvarno ne vidim sta im je u interesu da mute,posebno ovo kad smo osabljeni i kad bi nas uzeli bez problema vjerovatno....
VOLIM ZELJEZNICAR!!

UBIPITAR
Kontakt:

Post Postao/la UBIPITAR » 29 avg 2020, 16:02

Virtu4l je napisao/la:
29 avg 2020, 15:55
Šta je Hamza pogrešno rekao?

Slušam pojedince evo već danima o teorijama zavjere, kao eto Izraelci nekome nešto namještaju, ja ne znam jesu li ti ljudi svjesni šta pišu? Mislite da se Ministarstvo zdravstva konsultovalno sa Makabijem prije nego su donijeli odluku da otkažu utakmicu? Jesu al u qrcu. Kao da Makabi ne bi volio da su igrali sa nama isti dan i zabili nam pet komada, što bi bilo najrealnije obzirom u kakvom smo stanju bili.

Njihov test je pokazao pet pozitivnih igrača, čime su ugroženi svi koji su sa njima bili u kontaktu pa do prostorija u kojima su naši boravili i naravno da će država reagovati, kao i svaka normalna, a njihova je i više nego normalna.

Evo, i ja pitam zašto se igrači ne testiraju u UEFA certifikovanoj laboratoriji? I koga boli krasni qurac za ovo što objavljuju testove već dva dana?
Pa testirani smo na veterinarskom fakultetu prije polaska!
MIGRANTI iz METROPOLE!
Strah je neizlječiva bolest....

farrys
Kontakt:

Post Postao/la farrys » 29 avg 2020, 16:04

delinjo je napisao/la:
29 avg 2020, 16:01
farrys je napisao/la:
29 avg 2020, 15:59
braco je napisao/la:
:

Ma pazi nismo mi njima toliko jak protivnik da bi oni nesto namjerno mutili,da je neko jaci od njih pa mozda ali ovako ja stvarno ne vidim sta im je u interesu da mute,posebno ovo kad smo osabljeni i kad bi nas uzeli bez problema vjerovatno....
Pa ne znam kakvo rješenje imamo onda. Ovaj put smo imali sreće zbog rep. pauze pa smo dobili sljedeći termin. Sljedeći put ako u avionu bude zarazenih dobit cemo nogu i 3-0 za domacina. Valjda smo toga svi svjesni.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 17 gostiju.