To je to, daleko ozbiljnija formacija i koristis igrane na pnim pozicijama na kojim mogu dati najvise (iako nemamo ozbiljnog napadaca, nazalost).
Tomasevic i Beganovic su idealno na full back poziciji.
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
To je to, daleko ozbiljnija formacija i koristis igrane na pnim pozicijama na kojim mogu dati najvise (iako nemamo ozbiljnog napadaca, nazalost).
Ljudi ba na klupi imamo trenera koji nije trenirao ni ekipu u kantonalnoj ligi, kamoli gdje drugo. Ako Grado ikada odigra nesto osim 4-2-3-1, smak svijeta ce nastupiti. Nasu formaciju i igru znaju svi unaprijed, samo je pitanje ko ce igrati na neprirodnoj poziciji, jedino s tim moze iznenaditi
Zamisli tek da jesu psiholoski jaci, ako su ovakvi sad kako ti kazes.Bosnausrcu9 je napisao/la: ↑29 avg 2020, 14:13Čini mi se da šir. nije psihološki najjači, zato ih treba pritisnut, i ne očajavat ako se primi go.
Igraj igraj Slobodo šampione lealeeee![]()
Jagodic je nesto ono pokusavao.
protiv veleža 2 0 za pola sata, na kraju spašavali bod, i jedva ga spasili, protiv radnika vodili i isto spašavali bod... a i protiv sloge i olimpika zamalo da x budeBeduin je napisao/la: ↑29 avg 2020, 14:18Zamisli tek da jesu psiholoski jaci, ako su ovakvi sad kako ti kazes.Bosnausrcu9 je napisao/la: ↑29 avg 2020, 14:13Čini mi se da šir. nije psihološki najjači, zato ih treba pritisnut, i ne očajavat ako se primi go.
![]()
Jeste Jagodić na jednoj prijateljskoj mislim protiv zrinjskog, pa su skontali da nam igrači nisu nikada igrali u formaciji sa 3 stopera i da ne znaju pa odustali. Tada u timu bio Ignjatovic.
sta smo mi spasavaliBosnausrcu9 je napisao/la: ↑29 avg 2020, 15:11protiv veleža 2 0 za pola sata, na kraju spašavali bod, i jedva ga spasili, protiv radnika vodili i isto spašavali bod... a i protiv sloge i olimpika zamalo da x budeBeduin je napisao/la: ↑29 avg 2020, 14:18Zamisli tek da jesu psiholoski jaci, ako su ovakvi sad kako ti kazes.Bosnausrcu9 je napisao/la: ↑29 avg 2020, 14:13Čini mi se da šir. nije psihološki najjači, zato ih treba pritisnut, i ne očajavat ako se primi go.
![]()
Je li Vlado ozbiljan trener? A Slavko? Kakve igrace su oni imali ili u kakvoj situaciji vodili klub?ultrasstyle_tz je napisao/la: ↑29 avg 2020, 16:30a stvarno pitanje: da li bi bilo koji ozbiljan trener, koji drzi do sebe i svog imidza, preuzeo ovu ekipu , bez pojacanja koje uprava ocigledno ne zeli da dovede?
ko bi ozbiljan ulozio svoju reputaciju u ove igrace, uz to jos kad dodas i da postoje struje koje sastavljaju ekipu ili uticu na to ko mora igrati ? Boris Pavic jako tesko.
Slazem se ako je to cijena promjene **** ga, svakako smo blizi pusioni nego bilo kakvom rezultatu. Umjesto da se prilagodis onome sto imas i od tog napravis nesto, kod nas mora klasika ic, jos imamo trenera kod kojeg moze sve, pa i zadnji vezni na krilo..Pashoni je napisao/la: ↑29 avg 2020, 16:23Ma i da izgube danas ako je to nacin da Grado ode,može. Volio bi vidjeti Borisa Pavica na klupi, a na Spahu cemo se nacekati ih.. Ma ne kod nas ti je bitno igradi 4 2 3 1 nema veze sto ce lijevo krilo igrati beka ili ofanzivni vezni,ofanzivni na zadnjeg veznog,krilo na špica itd..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.