Je li relano da poredis spremu LBJ-a, koji je zivotinja i Messia koji je povracao pored terena sa 30 godina? Messi nije radnik, nego umjetnik. On nema fizicku spremu za igrati jos dugo.BenjooJutub je napisao/la: ↑29 avg 2020, 16:56U današnjem fudbalu 35 godina nije isto kao 35 godina 2010 godine i ranije. Igrači se masovno opraštali sa 30, 31 godinom. U svim sportovimna je tako. Gledaj LBJ-a, 35. godina, hladno još 4 godine može igrati na ovom nivou. U budućnosti će pojedini igrači doživljavati svoj peak između 32-37 godine. Tako da Messi i sa 34 godine ima šta pokazati u Engleksoj.
FC Barcelona
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
Naprotiv, s obzirom kako trckara i rjesava tekme, igrat ce taj duze od Lebrona.
27.10.2020
Na Garciju su se prije svega naložili, jer je bio nakon dugo vremena veliki prospekt lamasije na stoperskoj poziciji. Pokušavaju nešto slično izvest kao sa Piqueom.LlullSergio je napisao/la: ↑29 avg 2020, 17:47Nigdje veze paket bez Jesusa ili Bernarda.
Kakav crni Angelino, i Alba i Firpo su za po klasu dvije bolji igraci. Bolje ga ne uzeti nikako i ne trositi pare na njegovu platu. Ni taj Garcia nije nesto aman, samo eto ako Umtiti ode dobro bi dosao kao novi stoper,a fakticki bi za djabe dosao. Zinchenko, Angelino i slicni ? Pa ne vidim svrhu takvih igraca, samo ce ti djabe trositi pare jer im moras kakvu takvu platu davati. Bolje gurnuti nekog iz Cantere.

[De Telegraaf] | Van De Beek was left out of Ajax squad to face Frankfurt due to development in possible transfer. Manchester United and FC Barcelona have both become very concrete for Donny Van De Beek in the last few days. A transfer seems very close.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Mislim da vecina ovdje vec zna da sam ja apsolutno za dolazak de Beeka. Medjutim, on u 4-2-3-1 bi igrao ofanzivnog veznog jelde? Well, ako je tu planiran Griezmann.. sta je poenta uopste dovoditi VdB? Jel on igra i na krilu mozda, defanzivnog veznog? U Ajaxu sam ga gledao svugdje, ali sta su njegove prave pozicija neznam. Takodjer spominje se cifra od 50m.. 
Dobar igrac, bice pravo dobar za United. I ako i tamo imas vec Bruna koji igra CAM, so yeah haha..

Well never mind meVan de Beek is NOT an option for Barcelona, according to club ****. @gerardromero @FabrizioRomano @rac1

@igrajlopte 🐦
Ne, igrao bi u pivota tj. u paru sa Frenkiejem ili Pjanićem. Mada mu definitivno više odgovara nešto ofanzivnija uloga.
Vidjećemo da li će možda krenuti po Wijnalduma. Radije bih i njega gledao nego Roberta.
Vidjećemo da li će možda krenuti po Wijnalduma. Radije bih i njega gledao nego Roberta.
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
-
- Moderator
- Kontakt:
Hahahaha
Niko ne prica o rezultatu 8-2.

Niko ne prica o rezultatu 8-2.

Niko ne prica ni o Semedu, Robertu, Busketcu, Pikeu, Dembeleu, Umtitiu...
Juce sam se zezao da je ovo mozda stimaljka i dogovor, da se skrene prica. Sad me ne bi cudilo da je to zaista tako.
Šta će se pričati potvrđeno da ostaju svi sem Umtitija. I to se znalo mnogo prije nego je krenula priča o Messiju. Ovi što otpisani su obaviješteni, ostali mogu otići u slučaju neke ponude.
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Jos vise razloga da se ne popusta ni 2 % pred Citijem i Messijem. Nemora postovati Bartomea, ali moze postovati svoje saigrace i novog trenera.Messi has informed Barça that he will not appear for the PCR tests at the start of the new season tomorrow. The Argentine maintains his decision not to continue at the club. [rac1]
It's a joint decision with his lawyers, who continue to maintain that Leo will leave on a free deal. [rac1]
Ruzno je ovo od njega, ali okej.

@igrajlopte 🐦
Ispod 250M ne treba pregovarat.ReX je napisao/la: ↑29 avg 2020, 19:15Jos vise razloga da se ne popusta ni 2 % pred Citijem i Messijem. Nemora postovati Bartomea, ali moze postovati svoje saigrace i novog trenera.Messi has informed Barça that he will not appear for the PCR tests at the start of the new season tomorrow. The Argentine maintains his decision not to continue at the club. [rac1]
It's a joint decision with his lawyers, who continue to maintain that Leo will leave on a free deal. [rac1]
Ruzno je ovo od njega, ali okej.![]()
27.10.2020
Očekivano je ovo. Barto je zauzeo čvrst stav i ovo je sad odgovor na sve. Piše Alfredo Martinez da je Messi i dalje otvoren za pregovore o odlasku na način koji bi svima odgovarao.
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
On ako ne dodje na ove testove i zapocne sezonu, nema sta pregovarati. Ovo ce ici na sud. Ha ya.. Ako hoce da se ispostuju pregovori, mora se pojaviti u klubu. Neymar je imao slicnu situaciju kada je htjeo ici ali je cak i igrao prijateljske utakmice u Barcinom dresu. Ovo je pravo ruzan potez od njega nema sta. On sada postupa kao da je slobodan igrac, sto njegovi advokati misle da jeste. A ima ugovor. Like wtf

Zadnja izmjena: ReX, dana/u 29 avg 2020, 19:27, ukupno mijenjano 1 put.
@igrajlopte 🐦
Pa upravo o tome je rijec. Niko sad ne dovodi u pitanje opravdanost njihovog ostanka i da li su zasluzili da i dalje bude tu.
Zdravo za gotovo se prihvatilo da vecina samo nastavi.
U moru patetike i ove djecurlije po twitteru naidem na ovaj komentar koji opisuje pa i moj osjecaj.

I don’t understand how his lawyers are advising him. First they tell him to skip the tests and then they want a friendly exit

Zadnja izmjena: ReX, dana/u 29 avg 2020, 19:31, ukupno mijenjano 1 put.
@igrajlopte 🐦
Fazon je sto on tu ne moze nista bez pacova. Ugovor je potpuno jasan. Ako te klub ne zeli prodati, ne mozes otici ako ne plati neko klauzulu. Vidjeno na primjeru Neymara prosle godine.
Igraci su sebi pretjerano sve dopustili. Messi sebi spasava guz.icu odlaskom u bolji klub, tj sistem, ali on se vara ako ce otici besplatno a da nista ne donese finansijski.
Zar oni stvarno misle da cemo mi pustit 4-5 igraca i da nista necemo zaradit? Mislim, imamo ludu upravu, ali nije niko toliko nenormalan.
27.10.2020
Ako Messi dodje u klub i na trening, to znaci da poousta. On to ne smije napraviti ni popustit sekunde pred upravom. Yebala vas romantika i sentimentalnost. On zeli otici i tako se to radi. Ruzno je al da je ova uprava normalna izasla bi mu ususret.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Za mjesec august, Messi ce od kluba uzeti 6 miliona eura. Ne odradi li profesionalno svoje zadatke, sve dok je vezan ugovorom i debelo placen za to, klub ga treba tuziti.
Ako nece doci na testiranje i na trening, onda nece doci ni po platu? Nece ali malo sutra.
Ako nece doci na testiranje i na trening, onda nece doci ni po platu? Nece ali malo sutra.
Zadnja izmjena: Evander, dana/u 29 avg 2020, 19:36, ukupno mijenjano 1 put.
Sta veli king Leo, ja sam slobodan igrac i nemam se sta vise pojavljati u klubu.
Ali ja sam otvoren za friendly rastanak.

S grohotom se smijem na ovo sve.

S grohotom se smijem na ovo sve.

Zadnja izmjena: ReX, dana/u 29 avg 2020, 19:45, ukupno mijenjano 1 put.
@igrajlopte 🐦
leo messi kao fudbaler i kao sportski karakter (jer ga ne poznajem privatno), susta suprotnost!
nema apsolutno nikakvu odliku kapitena i ponasa se krajnje neprofesionalno
nema apsolutno nikakvu odliku kapitena i ponasa se krajnje neprofesionalno
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.