Jbg kako je tako je..vidjet cemoFKMLADOSTDK je napisao/la: ↑21 avg 2020, 21:39Ma prijatelju, nemaš se radi čega izvinjavati. Odigrali ste loše, najlošije do sada, ali ovakvu igru više nećete ponoviti, ubijeđen sam u to. Pa nije vas ništa htjelo, sredina, pasovi, šutevi, a naša odbrana se za divno čudo pokazala kao neprohodna. Sretno vama protiv Macabija, a i u nastavku PL.
FK Mladost DK
Re: FK Mladost DK
ŽELJEZNIČAR 1921
- ASD
- Kontakt:
Dedić je seljački igrač koji igra na neku silu. I ona šansa u koju je ušao u prvom je na seljački način, lopta se odbila kilometar u prijemu.
A Hiroš je odigrao odličnu utakmicu. Sigurnost na lopti je značila jako puno ostalim momcima.
-
TheIvicnjak
- Kontakt:
Zeljo im je pruzio solidan otpor. Ali ne mogu oni zaustaviti nase Akademce.miky_hz je napisao/la: ↑21 avg 2020, 21:37Samo da ostane zabiljezeno,prije 5 dana covjek napisao.TheIvicnjak je napisao/la: ↑15 avg 2020, 23:13Realno mladost ima puno bolju ekipu od zeljescara i ako sudije dozvole, ocekujem pobjedu od najmanje 2 gola razlike![]()
- FKMLADOSTDK
- Kontakt:
A još uvijek Veladžića nismo ubacili : )TheIvicnjak je napisao/la: ↑21 avg 2020, 23:00Zeljo im je pruzio solidan otpor. Ali ne mogu oni zaustaviti nase Akademce.miky_hz je napisao/la: ↑21 avg 2020, 21:37Samo da ostane zabiljezeno,prije 5 dana covjek napisao.TheIvicnjak je napisao/la: ↑15 avg 2020, 23:13Realno mladost ima puno bolju ekipu od zeljescara i ako sudije dozvole, ocekujem pobjedu od najmanje 2 gola razlike![]()
Mladost prezire posljedice, i u tome je njezina snaga.
Hajmo-Hajde-Svi-u-Napad.
Hajmo-Hajde-Svi-u-Napad.
-
TheIvicnjak
- Kontakt:
Sa njim cete se boriti za evropuFKMLADOSTDK je napisao/la: ↑21 avg 2020, 23:44A još uvijek Veladžića nismo ubacili : )TheIvicnjak je napisao/la: ↑21 avg 2020, 23:00Zeljo im je pruzio solidan otpor. Ali ne mogu oni zaustaviti nase Akademce.
- hordasDoboj
- Kontakt:
Sta je sa Veladzicem, nisam vidio da je igrao do sad?FKMLADOSTDK je napisao/la: ↑21 avg 2020, 23:44A još uvijek Veladžića nismo ubacili : )TheIvicnjak je napisao/la: ↑21 avg 2020, 23:00Zeljo im je pruzio solidan otpor. Ali ne mogu oni zaustaviti nase Akademce.
Cestitke na pobjedi
Nikad neću zaboraviti riječi kapitena Biogradlića: “Upamtite, Sarajevo može biti prvak države, a može i ispasti iz lige, ali Želju uvijek treba pobijediti, jer ta nam je pobjeda najvažnija” - sjeća se Čerkić.
-
ajdohordas
- Kontakt:
Čestitke na pobjedi, kažem ja poslije tekme protiv nas, uz malo spreme fizičke može se čak i do sredine tabele.
Ova djeca su željna lopte i dokazivanja.
Ova djeca su željna lopte i dokazivanja.
Zaboravih uletiti na temu poslije utakmice, svaka vam čast na zaslužena tri boda na Grbavici.
Pisao sam na našoj temi, na stranu naši promašaji, nismo zaslužili u petak ništa više od poraza. Vaši u odbrani su se bacali na glavu za svaku loptu, Hadžić terorisao našu odbranu, još jednom iskrene čestitke.
Pisao sam na našoj temi, na stranu naši promašaji, nismo zaslužili u petak ništa više od poraza. Vaši u odbrani su se bacali na glavu za svaku loptu, Hadžić terorisao našu odbranu, još jednom iskrene čestitke.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- FKMLADOSTDK
- Kontakt:
Hvala plavi.Raonffa je napisao/la: ↑23 avg 2020, 18:01Zaboravih uletiti na temu poslije utakmice, svaka vam čast na zaslužena tri boda na Grbavici.
Ova pobjeda nam nevjerovatno puno znači radi bodova i samopouzdanja ekipe, a ne radi protivnika i priča da se uvijek protiv vas naložimo i sl. Isto bi bilo i da je protivnik bio bilo ko drugi, tri boda nas ostavljaju u utrci i daju nadu. Vi ste skroz loše odigrali, bez obzira na šanse, ali znaš i sam da se to mora par puta desiti kroz prvenstvo.
Sretno protiv Makabija, u ovoj tekmi smo uz vas, a sretno i u nastavku prvenstva.
Hajmo-Hajde-Svi-u-Napad.
Hajmo-Hajde-Svi-u-Napad.
Golman Filip Dujmović (21 god.) starter za Spartak Suboticu koji je 4. mjesto u Superligi Srbije nakon 5 kola. Inače je na posudbi i vraća se u Mladost na polusezoni.
-
budimo_realni
- Kontakt:
Zna li iko išta o ovom novom treneru?? Nadam se da je to opet neki AS iz rukava Mušije i da će pogoditi s njim. Velika većina trenera koji rade u Skandinaviji vole raditi sa mladim igračima, a izgleda da je i ovaj takav.
Pa kakav je ovo potez? Srbijanac, anonimus!?
Musija kao da hoce da ugasi klub sto prije?
Trener iz srbije + bh klub = propast.
Musija kao da hoce da ugasi klub sto prije?
Trener iz srbije + bh klub = propast.
Ne znam sto nije zadrzao Beganovica, pobjediti Zelju i remizirati sa Sarajevom i nije bas lak posao
,,Volim svoga šampiona kao oči svoje".
SAMO SARAJ'VO
SAMO SARAJ'VO
- FKMLADOSTDK
- Kontakt:
Beganović je tu, dio je Mladosti i svakako ostaje u klubu kao pomoćni trener, a za ovog novog, vidjet ćemo kako će se pokazati.
Sumnjam da je doveden tek onako.
Hajmo-Hajde-Svi-u-Napad.
Hajmo-Hajde-Svi-u-Napad.
- L' Imperator
- Kontakt:
Evo mene opet. Čini se da je Mensuru, ipak, stalo do kluba.
Zanimljiv izbor novog trenera, očekivao sam Nermina Bašića.
Nadam se da će ovaj biti pun pogodak kao i Adnan Zildžović kad je došao (kao anonimus) i od ekipe koja je bila na dnu napravio tim kojem je za bod izmakla evropa.
Čestitke na pobjedi protiv Želje i sretno protiv Olimpika! Sad treba potvrditi tu pobjedu iz Sarajeva što neće biti nimalo lako.
Zanimljiv izbor novog trenera, očekivao sam Nermina Bašića.
Nadam se da će ovaj biti pun pogodak kao i Adnan Zildžović kad je došao (kao anonimus) i od ekipe koja je bila na dnu napravio tim kojem je za bod izmakla evropa.
Čestitke na pobjedi protiv Želje i sretno protiv Olimpika! Sad treba potvrditi tu pobjedu iz Sarajeva što neće biti nimalo lako.
#samoRudar #zauvijek
Opet sam misljenja da je bolje za taj novac da je pojacao igracki kadar. Ima igraca bez kluba koji bi vam valjali,septembar je skoro... moze se naci sada igraca bez kluba koji ce povuci do opstanka a za manje para nego sto bi trazili u julu...FKMLADOSTDK je napisao/la: ↑24 avg 2020, 17:49Beganović je tu, dio je Mladosti i svakako ostaje u klubu kao pomoćni trener, a za ovog novog, vidjet ćemo kako će se pokazati.
Sretno u svakom slucaju
- FKMLADOSTDK
- Kontakt:
Sve je to tako kako kažeš, ali kada ti treba bukvalno sve (trener, igrači, infrastruktura, marketing, sponzori i donatori...), a da se ne bi ponašali kao magarac između dva plasta sijena, moramo se odlučiti za prioritete. Neko mora posložiti ekipu da odigra makar dvije-tri utakmice u kontinuitetu, a ne da se gube na terenu kao što smo bili do sada. Mislim da je ipak ovo pametan potez uprave, da angažuje trenera (valjda je iole kvalitetan), da spasi od ove djece što se spasiti može, da ih postavi i posloži i da napokon proigraju, jer vidi se da kvalitet postoji. Neprihvatljivo je da se dešava da ekipa u jednoj odigra sa Sarajevom bare-bare, a u drugoj od TC primi 5 komada i sl. To je neuigranost, neposloženost, neiskustvo, jednostavno izgube se i griješe gore nego juniori. Još uvijek ima vremena za određena pojačanja, a kako sam ćuo, prije dan-dva je došao neki opet mlađi igrač na poziciju beka (ime, kvalitet i da li će zaigrati ne znam). Beganović je tu da sa svojim ogromnim iskustvom i savjetima pomogne novom treneru, a od ovog novog trenera očekujem da unese smirenost, opasnost, da znaju šta hoće i kako realizovati to na terenu i da unese svojim iskustvom nešto novo u igri tima. Možda previše očekujem, ali ako ne zna popraviti i ustabiliti igru, onda i nije trener za ove lige.vlakanje je napisao/la: ↑24 avg 2020, 22:45Opet sam misljenja da je bolje za taj novac da je pojacao igracki kadar. Ima igraca bez kluba koji bi vam valjali,septembar je skoro... moze se naci sada igraca bez kluba koji ce povuci do opstanka a za manje para nego sto bi trazili u julu...FKMLADOSTDK je napisao/la: ↑24 avg 2020, 17:49Beganović je tu, dio je Mladosti i svakako ostaje u klubu kao pomoćni trener, a za ovog novog, vidjet ćemo kako će se pokazati.
Sretno u svakom slucaju
Hajmo-Hajde-Svi-u-Napad.
Hajmo-Hajde-Svi-u-Napad.
- FKMLADOSTDK
- Kontakt:
Pobjeda zlata vrijedna. Sad mirno na pauzu, odmoriti se, uigrati još kvalitetnije i nakon pauze nastaviti niz. Iz utakmice u utakmicu smo sve bolji i bolji.
Hajmo-Hajde-Svi-u-Napad.
Hajmo-Hajde-Svi-u-Napad.
- L' Imperator
- Kontakt:
Čestitke! Vrlo važna pobjeda koju, iskreno, nisam očekivao. Mislio sam da će biti remi bez golova.
Dovesti još dvojicu iskusnijih što je spominjao Mušija (nadam se da je Pezer jedan od njih) pa se na pauzi još bolje upoznati, spremiti i uigrati.
Dovesti još dvojicu iskusnijih što je spominjao Mušija (nadam se da je Pezer jedan od njih) pa se na pauzi još bolje upoznati, spremiti i uigrati.
#samoRudar #zauvijek
- ASD
- Kontakt:
Startnih 11 se može sastaviti i bez pojačanja, ali šta ako se povrijede recimo Nikolić ili Bukvić? Alternativa njima nema.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.