FC Barcelona
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
Sta mu ima popustat uopste, da je rekao prije 6 mjeseci da ide, bilo bi okej. Sad ide u najgorem trenutku po klub i za vrijeme korone. Covjek gleda sebe i klub treba da gleda sebe.
On da je karakter kakav je igrac, dao bi izjavu kao kapiten poslije 8:2. Sto se mene tice, moze na tribine sljedecu sezonu pa dzaba otici, ali ja ga ne bi pustio ovo ljeto iz principa.
On da je karakter kakav je igrac, dao bi izjavu kao kapiten poslije 8:2. Sto se mene tice, moze na tribine sljedecu sezonu pa dzaba otici, ali ja ga ne bi pustio ovo ljeto iz principa.
27.10.2020
Pa bilo je vremena za to. Nije sad da se ne priča o tome zbog Messija. Nerealno je očekivati da će otići deset prvotimaca, pogotovo zbog ove situacije. Messi, Suarez, Rakitić, Vidal i Umtiti je sasvim dovoljno za početak. Prvenstveno treba biti prezadovoljan ako se uspiju riješiti Umtitija i Suareza bez raskidanja ugovora, ali jako teško.
Ovi što su ostali, vjerovatno im je ovo zadnja prilika. Nova uprava će imati i vremena i dosta lakši zadatak da ih se riješi.
Geymar je znao da ništa ne zavisi od Barte.ReX je napisao/la: ↑29 avg 2020, 19:26On ako ne dodje na ove testove i zapocne sezonu, nema sta pregovarati. Ovo ce ici na sud. Ha ya.. Ako hoce da se ispostuju pregovori, mora se pojaviti u klubu. Neymar je imao slicnu situaciju kada je htjeo ici ali je cak i igrao prijateljske utakmice u Barcinom dresu.
Pa jasno, ali ako igrač, pogotovo najbolji igrač svih vremena, želi da ide nakon 15 godina, ne možeš se ponašati prema njemu kao prema robu.
Naravno da neće otići besplatno. Advokati igraju Bartinu igru.leorey je napisao/la: ↑29 avg 2020, 19:31Igraci su sebi pretjerano sve dopustili. Messi sebi spasava guz.icu odlaskom u bolji klub, tj sistem, ali on se vara ako ce otici besplatno a da nista ne donese finansijski.
Zar oni stvarno misle da cemo mi pustit 4-5 igraca i da nista necemo zaradit? Mislim, imamo ludu upravu, ali nije niko toliko nenormalan.
Jednostavno ne postoji drugi način da se ovo riješi. Da dođe na testove pa onda i na treninge, odmah bi bila priča da se predomislio. To naravno ne pogoduje ni Barti, tek onda ga ne bi smio pustiti. Ovako će se dosta raje pomiriti da smo izgubili Messija, a Barto će se dodatno oprati.

Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Messijevo sjedenje na tribini bi bilo.najskuplji neaktivni događaj ikad u historiji univerzuma, sa ovim otkupom i platom to bi izašlo na 150 mil za 50 tekmi. Neće sjediti na tribinama, ili će ostati i igrat, ili ce ići.
leo messi, cigane, odlazi iz svetinje!
Jbte kakvoh razmisljanja. 15 godina lik ti donosi toliko radoati i sad tebi on ko karakter nula. Daj mrs. Yebo te Bartomei vise. Eto on brine za ugled jluba u pichku materinu.
Cim je Messi rekao da zeli otic trebali su sjest i dat izjavu okej dogovoricemo posteno 100+ milijuna i mozes ici. Da su normalni, ali nisu. Kraj price.
Cim je Messi rekao da zeli otic trebali su sjest i dat izjavu okej dogovoricemo posteno 100+ milijuna i mozes ici. Da su normalni, ali nisu. Kraj price.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
vaki su tifu otjerali iz sarajva
Ne zamjeram mu ja nista, samo govorim kako bi najbolje za firmu uradio uvijek. Tako je to. Svako sebe gleda. Da, 15 godina, ali nije igrao dzaba. Ima ugovor. Ima yebenih 100M po sezoni i ne, nece ih nigdje nikada vise dobiti u fudbalu.
27.10.2020
Pa i da je rekao prije šest mjeseci, misliš da bi ga ozbiljno shvatili? Likovi do zadnje sekunde nisu vjerovali da će Neymar otići, iako je priča počela još na Messijevoj svadbi. 

2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
- ElCartel11
- Kontakt:
Ako je oducio otici klepiti lovu za njega i uloziti u Mbapea. Momak jedini koji vrijedi od ovih mladih, ovo ostalo sve bljesne 2-3 utakmice i nema ih vise.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Baš će šeik prodavati Mbappea i to Barceloni.
Ulupaće debili pare na flopa Lautara i onda za godinu dana gledati kako da ga se riješe.
Ulupaće debili pare na flopa Lautara i onda za godinu dana gledati kako da ga se riješe.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Ako Bartomeu na ovaj način planira zadržati Messija a pogotovo ako uspe u tome onda ga treba izabrati za doživotnog predsednika....Ja veću budalaštinu u svom životu nisam čuo...
Iako ja sve uzimam sa rezervom sve tj.svaku vest koja se tiče "afere Messi" ne vidim niti jedan način da ćora "pobedi" i donese bilo šta dobro za klub iz svega ovoga. Ako kojim slučajem dodju na sud Messi svakako odlazi potpuno besplatno...u jednoj varijanti odmah a u slučaju da izgubi sudski spor onda sledećeg leta svakako.
Barsi ako se gleda interes kluba jedino igra "džentlmenski dogovor" i da igrača koji svakako ulazi u poslednju klupsku sezonu i tu svakako nema nikakvog spora pozove i dogovori se da i jedni i drugi izvuku maximum koristi oni idu na teranje inata....nigde logike
Iako ja sve uzimam sa rezervom sve tj.svaku vest koja se tiče "afere Messi" ne vidim niti jedan način da ćora "pobedi" i donese bilo šta dobro za klub iz svega ovoga. Ako kojim slučajem dodju na sud Messi svakako odlazi potpuno besplatno...u jednoj varijanti odmah a u slučaju da izgubi sudski spor onda sledećeg leta svakako.
Barsi ako se gleda interes kluba jedino igra "džentlmenski dogovor" i da igrača koji svakako ulazi u poslednju klupsku sezonu i tu svakako nema nikakvog spora pozove i dogovori se da i jedni i drugi izvuku maximum koristi oni idu na teranje inata....nigde logike

Fakat su velike šanse da ulupaju pare na Lautara. Valjda Inter lupi neku divlju cijenu pa se ovi sjete lekcije "Coutinho i Dembele". 

2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
- ElCartel11
- Kontakt:
Ne bi ni mi Messija prodavali ali vidiš, da želja igraca na kraju presudi.BoixosNois1899 je napisao/la: ↑29 avg 2020, 20:12Baš će šeik prodavati Mbappea i to Barceloni.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
O čemu ti pričaš? Eno ga ide u City da igra za kikiriki...

Ja ne znam da je u istoriji sporta neko nekada uspeo zadržati nezadovoljnog igrača na silu.....a da se to na kraju završilo dobro
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Zašto bi Mbappe nakon finala LP sa Parizom dolazio u ovakvu posrnulu Barcelonu? Uostalom izgledno je da će on nakon Pariza karijeru nastaviti u Realu. Barca nema ni promil šanse da ga dovede.ElCartel11 je napisao/la: ↑29 avg 2020, 20:16Ne bi ni mi Messija prodavali ali vidiš, da želja igraca na kraju presudi.BoixosNois1899 je napisao/la: ↑29 avg 2020, 20:12Baš će šeik prodavati Mbappea i to Barceloni.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Slijedece godine Mbape ulazi u zadnju godinu ugovora. Neymar isto. Oba produziti nece sigurno.ElCartel11 je napisao/la: ↑29 avg 2020, 20:16Ne bi ni mi Messija prodavali ali vidiš, da želja igraca na kraju presudi.BoixosNois1899 je napisao/la: ↑29 avg 2020, 20:12Baš će šeik prodavati Mbappea i to Barceloni.
Sansa za Mbappeom je propustena prije tri godine. Tad su odabrali Dembelea.
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Nije sansa propustena, tada jeste ali kao sto Evander rece, ako nijedan ne potpise novi ugovor, mozes biti u situaciju da biras iduce godine. Ali yebo to sada. U ostalom, misljenja sam ako Mbappe bude isao igdje, to ce biti u Real.
@igrajlopte 🐦
Sprdnji nikad kraja. Ovo je zalosno. Nadam se da je u pitanju jos jedna patka samo click-hungry novinara.Wijnaldum is the OBJECTIVE of Barça. Koeman wants it. Van de Beek will sign for Manchester United.
@igrajlopte 🐦
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.