NK Zvijezda Gradačac

Orhan
Kontakt:

Re: NK Zvijezda Gradačac

Post Postao/la Orhan » 28 avg 2020, 14:58

combe je napisao/la:
28 avg 2020, 13:39
Koji crni plan? Oprali parking i skupljas vitre po carsiji.
Gdje su ti toliki privrednici sto si rekao da ce te podrzat? Ne opstaje klub prodajom karata na carsiji.
Combe neslano ti je to sto pises gluposti takve...
Ljudi su lijepu cifru skupili od prodaje ulaznica i svi pomazu, ljudi u najmanju ruku koji su mahom prosli kroz nas grad i nas klub uzimaju ulaznice a ti sprdas se sa tim.
LJUDI SE BORE ZA KLUB a ne kao ova predhodna uprava samo nase pare trosili...
Sve ukazuje na to da tebi smeta i da neko marku uplati Zvijezdi odmah te fićur hvata.
Husein-kapetan Gradaščević

Ivan Mijačević

Stjepan Šiber

crvenobijeli
Kontakt:

Post Postao/la crvenobijeli » 28 avg 2020, 15:08

Puna podrska novoj upravi.makar su oprali parking ako nista drugo.a domaci kadar uz culuma antica mazica ce bit siguran za opstanak..ja bi i brckalica vratio.momak.gine na terenu. Malog terzica gurnut u vatru odmah. Nek se kali..anisa iz jed.vratit i mujcica eto ti 3 stopera i 4 culum.brckalic i antic mogu na beka.djeka lijevi.golman azur, mali music arapovic faca u vezi,hasanbasa i isan u napadu..fina ekipa se moze napravit za male pare...
ZVIJEZDA SIJA VJECNO !!!!

HPCompaq
Kontakt:

Post Postao/la HPCompaq » 28 avg 2020, 15:37

Podrska Piski i ekipi mladih Gradacacana koji rade prave i istinske stvari kako bi Zvijezda ozdravila.Pozdrav iz Tuzle.
Forza Freedom
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.

SMR187
Kontakt:

Post Postao/la SMR187 » 28 avg 2020, 17:13

Combe je najrahatniji bio kad su se prodavale tekme, kad se krao novac i pravio minus, a ekipa bila u top 5.
Ako je to definicija kluba kojeg ces ti pratit i podrzavat, onda svaka cast.
Ne postoji osoba koja ce od kluba, od kojeg se ocekuje da milion maraka baci u vjetar (vrati dug), napravit instant uspjeh. Tako da je samo vracanje domacih trenera, pa cak i skupljanje sadake po carsiji, te pranje stadiona jako pozitivna stvar i stvarno ne vidim razlog da to ismijavas. Pogotovo ako vec toliko ljudi to podrzava.

Ako ti ocekujes da neko moze vratiti milion maraka duga i odmah sljedece sezone izborit premijer ligu, zavrsit stadion itd, ja stvarno ne znam u kakvom ti svijetu zivis. Takvih je samo par u ovoj drzavi.
SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC

combe80
Kontakt:

Post Postao/la combe80 » 28 avg 2020, 17:47

Ogroman napredak u roku par dana...pustite jaru Combeta njemu daje premijer ligu al od toga nema nista. Extra je vidit nase domace trenere na stadionu kako zajedno rade za bolje sutra svih nas.
Ostavljen je teski javasluk dole i ovim ljudima svaka cast sto su se ufatili posla. Nek im je bog na pomoci...

Ako uspiju za par godina bi mogli bit extra klub sa domacim igracima i finom perspektivom pravljenja igraca. Jedino tu vidim dugorocan spas naseg kluba... u jakom omladinskom pogonu...

Kratkorocno se treba kutarisat skupih igraca ili im ponudit manju platu. Napravit reprogram za vracanje duga i plan i program kako kratkorocan tako i dugorocan.

Privrednici ce sami doci kad vide da je sve transparentno i posteno.

Dotad posteno sve u bocu treba bit... plate se moraju placati, ako nemozes platit rijesavat se igraca.
U javnost treba izaci i reci kako je da ce mo se borit za goli opstanak, da znaju ljudi da nepljuju cim prvi tim koju utakmicu izgubi vec da svako na svoj nacin pomogne...

Progres
Kontakt:

Post Postao/la Progres » 28 avg 2020, 20:46

Najlakse je sjediti pored tastature , kritikovati pa i vrijedjati ljude. Valjda je posteno bar dati vremena i vidjeti hoce li biti nekih rezultata. Ja predlazem da se Combe prijavi u upravu kluba i pomogne svojom pamecu i idejama. Siguran sam da nece biti odbijen jer svaka pomoc je dobrodosla

Orhan
Kontakt:

Post Postao/la Orhan » 28 avg 2020, 21:08

Sa ovakvim postenim radom uprave vjerujem da ce bit dobar odaziv i privrednika...

Ivan Mijačević

Stjepan Šiber

spiska
Kontakt:

Post Postao/la spiska » 28 avg 2020, 22:08

Nisi upućen combe, sadaka nije zarađivati novac klubu a ako tr zanima bujrum u klub da vidiš koliko sam dao u dvije sedmice svojih para ne pozajmio nego donirao (halalio). Cilj je vratiti stadion na upravljanje zvijezde srediti poslovne izdavati, igrači jeli na podu u klubu sada jedu po restoranima, imaju zajedničke ručkove podjeljenje premije nakon 5 godina, plaćeni doprinosi na Plate igrača, i plus pošteno pobjedili i sudiju i supke a privrednici su uz nas čekamo da formiramo udruženje za spas Zvijezde da bi mogli praviti ugovore a uostalom sta ti se imam pravdat zacepit ću ti usta radom!!! Velike stvari su na pomolu sto i jači nisu smjeli započeti mi ćemo! Čekaju se idejna rješenja....

combe
Kontakt:

Post Postao/la combe » 28 avg 2020, 22:43

Nekad moj Piska nije dovoljna samo volja. A prazna ne puca. Ja i ne sumnjam da si ti Zvijezdi dao/halalio odreden iznos i da si to dao iz ljubavi prema klubu i to vjerujem.
Al i to je jedan oblik vitri. Klub na taj nacin ne moze opstajat.
To je samo prezivljavanje.

spiska
Kontakt:

Post Postao/la spiska » 29 avg 2020, 06:40

Imaš varijantu B prijatelju idi prati sefikovu Zvijezdu u 2. Županijskoj ligi, a nas pusti da radimo da si imalo upućen znao bi koliko su ti s parama zla nanijeli od fiktivnih ugovora o stanovanju do uvecanih iznosa prema stanodavcima Itd... ne želim ulaziti u neku raspravu ali 5000-10.000 kad neko da u klub to nije malo na godišnjem nivou... al kažem ti ti si uvjek nezadovoljan ja razumijem da ti mene ne voliš ali imat ćeš pravo nakon par mjeseci da nešto kazes... ljudi su ostali duzni gdje god su stigli dobili su novac tipa za spavanje a nisu platili u Bihaću ma mogo bi do sutra o tim kriminalcima...

Tkanton
Kontakt:

Post Postao/la Tkanton » 29 avg 2020, 13:38

Daje bilo ove ljude u upravi prije 5 - 10 godina, Sefika i kompaniju uopste netreba komentarisat niti postavljat za mjerilo vec pocistit g.... koja su ostavili cim prije...

Prodaja ulaznica i skupljanje vitri kako combe rece za pocetak uopste nije lose, siri se lijepa prica i nesto se radi, kad neko sa strane vidi i cuje na takve stvari ce uvijek neko dati jos novca i tako se pravi piramida al za dugorocno to nije rjesenje al je ozbiljna stavka u budzetu kluba....

Imam jedno pitanje za upravu, moli bi odgovor, nemora bit detaljno.... Cesto spominjete domaci kadar, razvoj mladih igraca, mene zanima kako ste planirali zadrzat djecake od 16 godina u Gradaccu a samim tim i u Zvijezdi.

U ovom svemu me je najvise strah opstine, bojim se da ovo nisu politicke igre pred izbore.

Moja puna podrska za Novu Upravu!!!

Orhan
Kontakt:

Post Postao/la Orhan » 29 avg 2020, 18:40

Idemo privest to kraju...

Ivan Mijačević

Stjepan Šiber

Orhan
Kontakt:

Post Postao/la Orhan » 29 avg 2020, 18:59

Pobijedaaaa idemo dalje... Dusmani pucate po savovima aaaaaa... Usput da pozdravim Sefika i ekipu... 😜

Ivan Mijačević

Stjepan Šiber

zomir
Kontakt:

Post Postao/la zomir » 29 avg 2020, 19:30

Tkanton je napisao/la:
29 avg 2020, 13:38
Daje bilo ove ljude u upravi prije 5 - 10 godina, Sefika i kompaniju uopste netreba komentarisat niti postavljat za mjerilo vec pocistit g.... koja su ostavili cim prije...

Prodaja ulaznica i skupljanje vitri kako combe rece za pocetak uopste nije lose, siri se lijepa prica i nesto se radi, kad neko sa strane vidi i cuje na takve stvari ce uvijek neko dati jos novca i tako se pravi piramida al za dugorocno to nije rjesenje al je ozbiljna stavka u budzetu kluba....

Imam jedno pitanje za upravu, moli bi odgovor, nemora bit detaljno.... Cesto spominjete domaci kadar, razvoj mladih igraca, mene zanima kako ste planirali zadrzat djecake od 16 godina u Gradaccu a samim tim i u Zvijezdi.

U ovom svemu me je najvise strah opstine, bojim se da ovo nisu politicke igre pred izbore.

Moja puna podrska za Novu Upravu!!!
Ova uprva je najsvjetlija tacka u zadnjih 10 godina u Zvijezdi! Al nazalost i ja sam cuo da su predizborna i da ce ih rijesit poslje izbora ako ostanu isti. Po nekoj logici i jest, jer da nije ne bi Zvijezda 2 bila ni oformirana, pred nama je

combe80
Kontakt:

Post Postao/la combe80 » 29 avg 2020, 20:00

Ma kakva politika kakvi bakraci Zvijeda je klub svih nacija svih stranki i svakog nas pojedinacno....

Tooooooooo idemmmmoooooooooo :opaopa: :opaopa: :opaopa:

Piski i limaru kapa do poda :tokralju: :tokralju:

Svaka cast preporodila se ekipa... Cestitke trenerima i igracima... :bih:

Caleeeeeeee :kralj: :tokralju: :ljepota:

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 29 avg 2020, 20:05

Ljudi moji da znate sta su sve ljudi u zadnjih 5 godina radili zvijezdi digli bi se svi i podržali novu upravu i vratili zvijezdi stari sjaj. Pa ljudi bolan za 5 ili vise godina u stadion svlačionice tribine ogradu nije ulozena ni marka. Uslovi za skolu fudbala sramotni. Zaduzili su klub da se za deset godina ne moze vratiti. Nikad nikom nije dan staza uplacen sve na ruke i na crno. Muljano je sa stanarinama. Neka je svima na cast. Ostalo se duzno na sto strana. Sramotaaaa velika.
Akobogda nadam se uskoro za par dana bi trebali imati dugoročni plan za spas kluba i za napredak.

Nakon ove dvije pobjede moramo tosk docekati sa puno vise prodanih karti i te pare usmjeriti u dugove koje smo polako krenuli vraćat.

Zvijezda nas treba i moramo se odazvat
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

Tesanj1975
Kontakt:

Post Postao/la Tesanj1975 » 29 avg 2020, 20:20

Cestitke

combe80
Kontakt:

Post Postao/la combe80 » 29 avg 2020, 20:23

Tesanj1975 je napisao/la:
29 avg 2020, 20:20
Cestitke
Hvala kralju... dobro dosli za cetrnest dana u grotlo stadiona Banja Ilidza.... :opaopa: nek bolji pobjedi....

atomcici
Kontakt:

Post Postao/la atomcici » 29 avg 2020, 21:35

combe80 je napisao/la:
29 avg 2020, 20:23
Tesanj1975 je napisao/la:
29 avg 2020, 20:20
Cestitke
Hvala kralju... dobro dosli za cetrnest dana u grotlo stadiona Banja Ilidza.... :opaopa: nek bolji pobjedi....
Bod bi bio idealan, kako nam ne lezite vrhh. Samo neka bude posteno pa kako god. Dosta vise utakmica kao danasnje s Orasjem uvijek neke kradje ko god igra snjima. Sretno dizete se lagano.

combe
Kontakt:

Post Postao/la combe » 29 avg 2020, 21:54

Blago nama ako dugove planiramo vracat od prodatih karti.
Plan vam je NATO.
A i kosenje one trave napreduje. Naostrili se prva 2-3 dana i onda rinaka. Pokosili citavih 8 metara.

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.