Zaebat igrac
FC Internazionale Milano - Transferi
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: FC Internazionale Milano - Transferi
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Doci ce jos jedan LWB to je sigurno, a Kolarov je došao na mjesto Biraghija, po želji Contea jer je lowcost opcija koja može igrati i stopera i wingbacka, a i 10 puta je korisniji igrač od čobana. Tako da je ta vijest SKY-a 'outdated' i zato kazem da nema ni 1% šanse da se taj vrati nazad.
#Ausilio OUT
Simpatisem Inter najvise u Italiji, ali nisam srecan dolaskom Kolarova. Jedan od mrzih igraca!
Kostić (koji se takodje pominje?) je na poziciji ofanzivnog beka za njega Robert Jarni iz primea..
Kostić (koji se takodje pominje?) je na poziciji ofanzivnog beka za njega Robert Jarni iz primea..
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
Meni se isto Kostic sviđa i bas bi volio kad bi on dosao za tog lwba, i na PESu sam ga doveo u Inter 
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Odustali od Tonalija

Nabijem i Contea i skudeto.
Nabijem i Contea i skudeto.
Ezequiel Lavezzi, here we go !
Allan presao u Everton, 64 puta bolja opcija od Vidala.
Allan presao u Everton, 64 puta bolja opcija od Vidala.
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
- Romagnoli13
- Kontakt:
Onomad sam mislio da je Allegri klasični zatucani Italijan, koji ne popušta kad nešto sebi zacrta. Ali Conte je Italijan na kvadrat. Izgleda da još uvijek nije izašao iz 90ih.. Cilj mu je izgleda napraviti starački dom od Intera, i osloniti se na iskustvo igrača koji imaju max još 2 sezone kvalitetnog fudbala, ako i toliko.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Kad Messi dodje sve će se ovo zaboraviti.
Tonali prevara, odlična vijest (iako nije istinita)
Tonali prevara, odlična vijest (iako nije istinita)
#Ausilio OUT
A otkud da su odustali? Da nije napisao onaj nekakav Siamov@ na Twitteru 
Daj Kantea. Nemoj nikog vise dovodit
Daj Kantea. Nemoj nikog vise dovodit
Ognuno ha la propria storia, noi abbiamo la nostra e ne siamo orgogliosi.
L'arbitro e l'alibi dei perdenti.
Kolarov mi je uvijek bio jedan od najdražih lijevih bekova, godinama sam ga priželjkivao još iz Lazia ali stiže nam barem 3-4 godine prekasno. Obzirom da već imamo jednog (pre)iskusnog na toj poziviji (Younga) ne razumijem ovaj transfer.
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."
Bit ce Danilo na lijevoj strani. Mijenjat ce Bastonia i ponekad tog lijevo ko bude igrao.
- Romagnoli13
- Kontakt:
Bukvalno svi relevantni i manje relevantni mediji o tome pišu. Conte želi Vidala. A nakon prodaje nekih veznih igrača Inter ide po Kantea po Conteovoj želji.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Nije se odustalo od Tonalija nego je na čekanju dok se ne vidi šta će biti s Brozovićem. Ako Brozović ostane onda jednostavno za malca nema mjesta. Cellino i Marotta su u super odnosima tako da 'malo' čekanja ne treba brinuti..Romagnoli13 je napisao/la: ↑29 avg 2020, 21:41Bukvalno svi relevantni i manje relevantni mediji o tome pišu. Conte želi Vidala. A nakon prodaje nekih veznih igrača Inter ide po Kantea po Conteovoj želji.
#Ausilio OUT
Isto je ovako bilo prosle godine s Barellom. Roma ga navodno dovela. Da se razumijemo, moguce je da se i odustalo od Sandra al me buni to sto Milan ne zavrsava transfer? Mislim da igrac i Brescia cekaju Inter iako mi to nije logicno. Momak navija za Milan i sigurno bi imao vazniju ulogu tamo al vidjet cemo.Romagnoli13 je napisao/la: ↑29 avg 2020, 21:41Bukvalno svi relevantni i manje relevantni mediji o tome pišu. Conte želi Vidala. A nakon prodaje nekih veznih igrača Inter ide po Kantea po Conteovoj želji.
Sto se mene tice nek dovedu Kantea, sve ostalo je nebitno...
Koliko je Slovak dobar?
Znm da je solidan, ali kakvu je sezonu odigrao, jel ga vrijedi zamijenit za Ndombelea?
Znm da je solidan, ali kakvu je sezonu odigrao, jel ga vrijedi zamijenit za Ndombelea?
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Prve 2 sezone PREKUCANE dok ove sezone u Contea sa 3 pozadi ispod prosjeka. Ne leži mu ova formacija nikako.
U Mourinha, sa 4 pozadi, će biti najbolji stoper lige
Zadnja izmjena: Jericho, dana/u 29 avg 2020, 21:57, ukupno mijenjano 1 put.
#Ausilio OUT
Mislim da bi u Engleskoj kidao. Do ove sezone je bio zvijer. Ponekad ispadne glup al to je do pozicije koju igra. Generalno jako, jako dobar stoper. A jos uvijek mlad. Kod Contea u odbrani sa 3 se nije snašao ali ni jedan Interista nije za njegovu prodaju. Al bukvalno ni jedan. Ako bi ga uzeo Tottenham mislim da bi napravili top posao.
Mozel Ndombele sta vamo uradit? Ako bi doslo do zamjene.
- Romagnoli13
- Kontakt:
Nisam ja napis'o da će 100% u Milan. Na kraju možda završi u Napoliju. Italijani su to. Ali svi mediji kao što napisah tvrde da je Inter odustao od Tonalija jer žele neke druge igrače. A to ko je čiji navijač to u modernom fudbalu ne igra ulogu. S obzirom da konkurenciju na sredini terena u Milanu i Interu, sasvim je jasno da mu Milan može ponuditi veću minutažu. Ali vidjet ćemo.Mago je napisao/la: ↑29 avg 2020, 21:52Isto je ovako bilo prosle godine s Barellom. Roma ga navodno dovela. Da se razumijemo, moguce je da se i odustalo od Sandra al me buni to sto Milan ne zavrsava transfer? Mislim da igrac i Brescia cekaju Inter iako mi to nije logicno. Momak navija za Milan i sigurno bi imao vazniju ulogu tamo al vidjet cemo.Romagnoli13 je napisao/la: ↑29 avg 2020, 21:41Bukvalno svi relevantni i manje relevantni mediji o tome pišu. Conte želi Vidala. A nakon prodaje nekih veznih igrača Inter ide po Kantea po Conteovoj želji.
Sto se mene tice nek dovedu Kantea, sve ostalo je nebitno...
Ja citam drugacije informacije pa ne znam da se odustalo. Mali bi mogao bit dobar igrac... Nek mu je sa srecom sta god odabrao. Ja sam se nekako navikao da ce u Inter jer su takve informacije bile pa ce mi bit neobicno ako ne dodje 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.