Tebi samo gusle dat', Filip Visnjic za sirotinju.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
hahahhahahahhahahaha alpa je doktor
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
- MocMahale444
Kad god napise strofu nama se u klubu nesto sjebe.
To sam upratio.
To sam upratio.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
ahaMocMahale444 je napisao/la: ↑29 avg 2020, 22:47Kad god napise strofu nama se u klubu nesto sjebe.
To sam upratio.
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Nek se ne syebava vise nista 
Ide ponedjeljak i testiranje ne treba sudbinu izazivati.
Ide ponedjeljak i testiranje ne treba sudbinu izazivati.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Sta kazes na fantazi,Cvijanovic zabio,Said zabio....gdje mi je kraj ?
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Ja samo znam ko je prvi za sad, provjeri sve lige
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
- MocMahale444
Ma hajde uvijek remza ovo remza ono a Željo fasuje.delinjo je napisao/la: ↑29 avg 2020, 22:51ahaMocMahale444 je napisao/la: ↑29 avg 2020, 22:47Kad god napise strofu nama se u klubu nesto sjebe.
To sam upratio.![]()
![]()
![]()
![]()
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
jer alpa ne smije rec remzi da fasuje pa karma klub spucaMocMahale444 je napisao/la: ↑29 avg 2020, 23:02Ma hajde uvijek remza ovo remza ono a Željo fasuje.delinjo je napisao/la: ↑29 avg 2020, 22:51ahaMocMahale444 je napisao/la: ↑29 avg 2020, 22:47Kad god napise strofu nama se u klubu nesto sjebe.
To sam upratio.![]()
![]()
![]()
![]()
Remza se pita jbg
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
- kontrasviju
- Kontakt:
Ako se ne varam, Maccabi svakako nema dovoljan koeficijent da bude nosioc u drugom pretkolu tako da realno nije ni bitno, svakako ćemo biti nenosioci kad prođemoavalPacidoroP je napisao/la: ↑29 avg 2020, 20:02Eh sad mene interesuje kako oni kontaju naš par izvlačiti?
Jel' makabi nosioc ako nas prođe?
Mi smo nenosioci ako prođemo, jer ste pisali da nema preuzimanja koeficijenta do trećeg pretkola.
Gdje bi mi sad trebali upasti? U nosioce ili nenosioce?
Ali da imaju dovoljno visok koeficijent, vjerovatno bi naš par gledali kao par "nosioca" jer se utakmica nije odigrala prije žrijeba, pa bi mi preuzeli taj koeficijent.
1921
Kako nema preuzimanja?kontrasviju je napisao/la: ↑29 avg 2020, 23:18Ako se ne varam, Maccabi svakako nema dovoljan koeficijent da bude nosioc u drugom pretkolu tako da realno nije ni bitno, svakako ćemo biti nenosioci kad prođemoavalPacidoroP je napisao/la: ↑29 avg 2020, 20:02Eh sad mene interesuje kako oni kontaju naš par izvlačiti?
Mi smo nenosioci ako prođemo, jer ste pisali da nema preuzimanja koeficijenta do trećeg pretkola.
Ali da imaju dovoljno visok koeficijent, vjerovatno bi naš par gledali kao par "nosioca" jer se utakmica nije odigrala prije žrijeba, pa bi mi preuzeli taj koeficijent.
“If any club from the first qualifying round has an individual coefficient that entitles it to be seeded in the second qualifying round, the winner of the first qualifying round match involving that club is automatically seeded for the
second qualifying round draw.”
Ima li tog Vrhovca??
"Ali, kad dođeš u Zenicu, ne da ti se ne igra, više ti se ni ne živi" : ivica osim za jutarnje novine
- dubioza144
- Kontakt:
Ako je potpisao sutra ce ga predstavit
Ali duboko u srcu, u središtu naše Grbavice osim ratnog plamena, tinjala je jedna iskra, iskra koja je tiho šaputala pjesmu ljubavi i znala da će doći neko drugo vrijeme!
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
Jest, al valjda samo ako je maccabi nositelj u drugom, samonu tom slucaju preuzimas.balkanika je napisao/la: ↑30 avg 2020, 11:42Kako nema preuzimanja?kontrasviju je napisao/la: ↑29 avg 2020, 23:18Ako se ne varam, Maccabi svakako nema dovoljan koeficijent da bude nosioc u drugom pretkolu tako da realno nije ni bitno, svakako ćemo biti nenosioci kad prođemoavalPacidoroP je napisao/la: ↑29 avg 2020, 20:02Eh sad mene interesuje kako oni kontaju naš par izvlačiti?
“If any club from the first qualifying round has an individual coefficient that entitles it to be seeded in the second qualifying round, the winner of the first qualifying round match involving that club is automatically seeded for the
second qualifying round draw.”
-
BeHighirly
- Kontakt:
“Ultra culture is a way of life, a subculture, that goes far beyond the match day.
Punks were punk, and ultras are ultra.“
NEW PRIMITIVES ALL OVER BAŠČARŠIJA
NO NZS. NO CPS.
Punks were punk, and ultras are ultra.“
NEW PRIMITIVES ALL OVER BAŠČARŠIJA
NO NZS. NO CPS.
postoje li ikakve sanse da se igra na neutralnom terenu?