FK Tuzla City
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: FK Tuzla City
Trener se nije izjasnio o utakmici.Azmir Husić dugo se nije oglasio u medijima ?
Današnja uakmica će odrediti naš dalji put kroz ovo prvenstvo.
Porazom od Veleža Nalić neće ostati na klupi Tuzle.
Remijem ili pobjedom hoće.
Husić mu je doveo sve što je tražio.
Nema više opravdanja.
Osim , ako smo zadovoljni ovom dosadašnjom (ne)igrom i 7. mjestom na tabeli.
Trenutno smo uslovno 4. u stvari 5 .jer Sarajevo ima upisane bodove protiv Olimpika.
Drago mi je da brani Fejzić.
Igračima neka je Bog na pomoći sa ovakvim trenerom.
Današnja uakmica će odrediti naš dalji put kroz ovo prvenstvo.
Porazom od Veleža Nalić neće ostati na klupi Tuzle.
Remijem ili pobjedom hoće.
Husić mu je doveo sve što je tražio.
Nema više opravdanja.
Osim , ako smo zadovoljni ovom dosadašnjom (ne)igrom i 7. mjestom na tabeli.
Trenutno smo uslovno 4. u stvari 5 .jer Sarajevo ima upisane bodove protiv Olimpika.
Drago mi je da brani Fejzić.
Igračima neka je Bog na pomoći sa ovakvim trenerom.
-
elvirbaljic
- Kontakt:
Zelje moje pusti snovi
Nalic uziva potpuno podrsku glavnog, tako da ako bogda u evropu sa Nalicem. Nadamo se danas bodovima, dobroj igri, u fudbalu je sve moguce, nece letjeti glave i sa porazom .
Tuzla City / Sloga Simin Han
-
Pozitivanstav
- Kontakt:
elvirbaljic je napisao/la: ↑29 avg 2020, 12:43Zelje moje pusti snovi![]()
Nalic uziva potpuno podrsku glavnog, tako da ako bogda u evropu sa Nalicem. Nadamo se danas bodovima, dobroj igri, u fudbalu je sve moguce, nece letjeti glave i sa porazom .
Drug,neke ljude ne treba komentarisat..
Ignorisanje je najjace oruzje
Mozda se vec danas vrati dobra igra protiv Sarajeva.
-
elvirbaljic
- Kontakt:
Iritira me kad neko namece nesto "svoje" i milsli da je samo on u pravu, a svi ostali budale. Ovo je forum svih navijaca i simpatizera Tuzla City, a ne jednog covjeka. Medzutim postaje jasno da on nema veze sa nama, da nemisli dobro ovom klubu , ti je samo da unosi nervozu , negativan stav, lazno optuzuje odredje sportske radnike.Pozitivanstav je napisao/la: ↑29 avg 2020, 13:15elvirbaljic je napisao/la: ↑29 avg 2020, 12:43Zelje moje pusti snovi![]()
Budo i Kulovic na posudbi u GOSK-u. Nije lose rasteretit ekipu a njima pruzit priliku da igraju. Gabeljani imaju planove povratka u PL.
-
Pozitivanstav
- Kontakt:
Ja nisam neki vatreni navijac ,ali cijenim ulaganja i cestitost ovog covjeka.elvirbaljic je napisao/la: ↑29 avg 2020, 16:42Iritira me kad neko namece nesto "svoje" i milsli da je samo on u pravu, a svi ostali budale. Ovo je forum svih navijaca i simpatizera Tuzla City, a ne jednog covjeka. Medzutim postaje jasno da on nema veze sa nama, da nemisli dobro ovom klubu , ti je samo da unosi nervozu , negativan stav, lazno optuzuje odredje sportske radnike.Pozitivanstav je napisao/la: ↑29 avg 2020, 13:15elvirbaljic je napisao/la: ↑29 avg 2020, 12:43Zelje moje pusti snovi![]()
Prije navijam za obliznje mi klubove s TK nego neke dalje.
U svakom slucaju moja podrska i nadam se evropi.
Podrska i Slobodi .
Ocekujem veceras dobru igru protiv Veleza i nadam se bar bodu.
Ipak Azir na golu. Nikolić umjesto Huse i Džafić u prvoj postavi. Nema Ramića ostalo isto kao protiv Olimpika.
https://dm-fudbal.com/uzivo-video-direk ... bDfZi8w3ug
Evo neki stream nađoh na stranici Veleža. Valjda bude.
Evo neki stream nađoh na stranici Veleža. Valjda bude.
FK Velež: Bobić, Radović, Zeljković, Ćosić, Cvijanović, Brandao, Osmić, Vehabović, Chesmedjiev, Radovac, Mulić.
Tuzla City: Muminović,- Đerić, Barišić, Kojić, Rugašević,- Rustemović, Nikolić - Nukić,Džafić, Maksimović ,- Ubiparip .4-5-1
Rezerve:Nevres Fejzić, Kobi Morris,Elvir Durakovic,Huso Karjašević,Haris Dzaferovic,Nermin Crnkić,Belmin Mesinovic,Mirsad Ramić.
NAGRADA ZA HUSU KARJAŠEVIĆA,KLUPA ZA REZERVNE IGRAČE.
DEBELII I JOŠ UVIJEK NESPREMNI RUSTEMOVIĆ OSTAO U EKIPI.
DŽAFIĆ,MUMINOVIĆ....????
Tuzla City: Muminović,- Đerić, Barišić, Kojić, Rugašević,- Rustemović, Nikolić - Nukić,Džafić, Maksimović ,- Ubiparip .4-5-1
Rezerve:Nevres Fejzić, Kobi Morris,Elvir Durakovic,Huso Karjašević,Haris Dzaferovic,Nermin Crnkić,Belmin Mesinovic,Mirsad Ramić.
NAGRADA ZA HUSU KARJAŠEVIĆA,KLUPA ZA REZERVNE IGRAČE.
DEBELII I JOŠ UVIJEK NESPREMNI RUSTEMOVIĆ OSTAO U EKIPI.
DŽAFIĆ,MUMINOVIĆ....????
1 - 0 Obren Cvijanovic 8'
Kraj prvog dijela.
Đerić je izašao, dok je u igru ušao Crnkić, a Nalić je uveo i Karjaševića umjesto Nikolića.
1- 1 Džafić 56'
Džafiću je za gol asistirao Nukić.
78' Izmjena kod gostiju: Morris ulazi umjesto Rustemovića.
82' Ramić ulazi umjesto Maksimovića.
Kraj meča u Mostaru.
Dobro je , bodu iz Mostara se u zube ne gleda.
Kraj prvog dijela.
Đerić je izašao, dok je u igru ušao Crnkić, a Nalić je uveo i Karjaševića umjesto Nikolića.
1- 1 Džafić 56'
Džafiću je za gol asistirao Nukić.
78' Izmjena kod gostiju: Morris ulazi umjesto Rustemovića.
82' Ramić ulazi umjesto Maksimovića.
Kraj meča u Mostaru.
Dobro je , bodu iz Mostara se u zube ne gleda.
Zadnja izmjena: tuzlac, dana/u 29 avg 2020, 20:54, ukupno mijenjano 6 puta.
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
Tanko, labavo
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
-
elvirbaljic
- Kontakt:
Na zalost nekih koji prizeljkuju poraze , smjene trenera, morace jos da cekaju. Bod u Mostaru nije los. Ja licno zadovoljan.
Bod iz Mostara jako vrijedan. Cestitke igracima i strucnom stabu.
Čestitke svima na pozitivnom rezultatu.Odlično da je gol dao Džafić na asistenciju Nukića i na taj način "probio led".Po svemu sudeći proigrali smo nakon izmjena u drugom poluvremenu.
Čestitam momcima na osvojenom bodu na vrućem terenu u Vrapčićima.
Nalić je za sada sačuvao radno mjesto.
Utakmicu nisam mogao gledati pa nemam materijala za komentarisanje.
Rano primljen gol .
Žao mi je što je Karjašević ostavljen na klupi a prednost data Rustemoviću.
Također, čudi me, da se na golu nije pojavio Fejzić.
Po svoj prilici nama ne odgovara što slijedi pauza zbog reprezentativnih obaveza.
Nalić je za sada sačuvao radno mjesto.
Utakmicu nisam mogao gledati pa nemam materijala za komentarisanje.
Rano primljen gol .
Žao mi je što je Karjašević ostavljen na klupi a prednost data Rustemoviću.
Također, čudi me, da se na golu nije pojavio Fejzić.
Po svoj prilici nama ne odgovara što slijedi pauza zbog reprezentativnih obaveza.
I meni je drago sto se Dzafic upisao u strijelce, pogadao je stative i neka ga je krenulo. Iako se ne tice nas drago mi je sto je i Dzenis dao za Slobodu i jako dobro odigrao. Nismo se okanili dok momka nismo otjerali. Isto se odnosi i na Huseinivica.
Upravo tako.Evo sad pogledah gol Džafića.Majstorski volej i golčina.Dženis je trenutno najbolji igrač Slobode.Fizički najspremniji u ekipi Gorkog i konačno igra svoju pravu poziciju dok je kod nas stalno guran u sredinu a više mu odgovara napad.
Gol Veleža u 8 minutu danas ide na konto Rugaševića.Amaterska reakcija i veliki kiks.Nikolić još nije spreman a ni Đerić ne briljira.Nukić ponovo asistirao.
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
Neloš bod kako je krenulo....čestitke svima....slabo će ko bodove iz vrapčića donijeti....a ti dragi Nala pošteni nas šuplje i demagogije,sviju ti....s e r e.š na lopatu jarane
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
-
Pozitivanstav
- Kontakt:
Dobar bod,igra ocito nesto losija ali i Velez se izgleda pitao,pa tako ...
Kog primljenog gola morao je bolje Rugasevic,ovakve reakcije ce ga preselit na klupu.
Kog primljenog gola morao je bolje Rugasevic,ovakve reakcije ce ga preselit na klupu.
Nala je poznat po retorici i to je tako. Previše nahvali Velez kao da je utakmica bila prije 30-40 godina. Bod dobar ali ne da sad padamo u trans. Po TM nasa ekipa jaca za oko milion KM bez navijaca. Tako da bod i jeste i nije dobar ali ne svakako za velicanje. Ostaje zal za pitare i siroki jer smo ih nadigrali.staragarda je napisao/la: ↑29 avg 2020, 23:18Neloš bod kako je krenulo....čestitke svima....slabo će ko bodove iz vrapčića donijeti....a ti dragi Nala pošteni nas šuplje i demagogije,sviju ti....s e r e.š na lopatu jarane
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.