cm, igrao u mdk?
FK Sloboda Tuzla
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
-
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
ljudi moji treba da slavimo pobjedu protiv Širokog i to 3-0 lagano bez mrlje.. Mi se ovdje raspravljamo o nekoj losoj igri a kad smo bili u borbi za titulu taj Široki dodje i uzme nas hladno 0-3 na Tusnju. 4 godine nismo slavili protiv ŠB i neko dodje i pametuje nije ovo nije ono dobro opustite se jos smo u borbi za Evropu ako nam se neki rezultati poklope mogla bi se titula napasti makar u ovih prvih 10-ak kola.
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
Bravo momci za dobar rezultat i prelijepe golove.Niko niko samo Sloboda samo Sloboda.
-
- Kontakt:
Al previše se vjeruje Ješićusamirr je napisao/la: ↑29 avg 2020, 23:36ljudi moji treba da slavimo pobjedu protiv Širokog i to 3-0 lagano bez mrlje.. Mi se ovdje raspravljamo o nekoj losoj igri a kad smo bili u borbi za titulu taj Široki dodje i uzme nas hladno 0-3 na Tusnju. 4 godine nismo slavili protiv ŠB i neko dodje i pametuje nije ovo nije ono dobro opustite se jos smo u borbi za Evropu ako nam se neki rezultati poklope mogla bi se titula napasti makar u ovih prvih 10-ak kola.

Premalo se vjeruje Crnogorcu !Bosnausrcu9 je napisao/la: ↑29 avg 2020, 23:41Al previše se vjeruje Ješićusamirr je napisao/la: ↑29 avg 2020, 23:36ljudi moji treba da slavimo pobjedu protiv Širokog i to 3-0 lagano bez mrlje.. Mi se ovdje raspravljamo o nekoj losoj igri a kad smo bili u borbi za titulu taj Široki dodje i uzme nas hladno 0-3 na Tusnju. 4 godine nismo slavili protiv ŠB i neko dodje i pametuje nije ovo nije ono dobro opustite se jos smo u borbi za Evropu ako nam se neki rezultati poklope mogla bi se titula napasti makar u ovih prvih 10-ak kola.![]()
Dobra stara vremena 0 3 na Koševu
![]()

Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
-
- Kontakt:

DŽENIS DŽENIS DŽENIS DŽI DŽENIS DŽENIS BEGANOVIĆ

Proigrao u pravim bojama

-
- Kontakt:
smršo je danas jedno 3 kile za vrijeme utakmice!samirr je napisao/la: ↑29 avg 2020, 23:42Premalo se vjeruje Crnogorcu !Bosnausrcu9 je napisao/la: ↑29 avg 2020, 23:41Al previše se vjeruje Ješićusamirr je napisao/la: ↑29 avg 2020, 23:36ljudi moji treba da slavimo pobjedu protiv Širokog i to 3-0 lagano bez mrlje.. Mi se ovdje raspravljamo o nekoj losoj igri a kad smo bili u borbi za titulu taj Široki dodje i uzme nas hladno 0-3 na Tusnju. 4 godine nismo slavili protiv ŠB i neko dodje i pametuje nije ovo nije ono dobro opustite se jos smo u borbi za Evropu ako nam se neki rezultati poklope mogla bi se titula napasti makar u ovih prvih 10-ak kola.![]()
Dobra stara vremena 0 3 na Koševu
![]()
![]()
Ne valja ka'e Dženis, 'ta će nam on. 

When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
-
- Kontakt:
Ne mozemo reci ni da valja na osnovu jedne utakmice.Ovo sto je veceras odigrao je top

Valjda nastavi ovako
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Cestitke momcima na pobjedi,crveni za Siroki nas je spasio,bili su nas stisli da valjaa..
Dzenis odigro dobar mec,mogao bi biti pojacanje,drago mi ke najvise zbog Tomasevica,vidi se da ima potencijala u njemu,za Saida ne treba trosit rijeci
Dzenis odigro dobar mec,mogao bi biti pojacanje,drago mi ke najvise zbog Tomasevica,vidi se da ima potencijala u njemu,za Saida ne treba trosit rijeci

PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
-
- Kontakt:
široki zadnju utakmicu izgubio 07.12.2019. godine! i to od ssh na Tušnju... i to nešto govori...
-
- Kontakt:
A od 31.08.2019. do naše utakmice danas, 29.08. 2020. imaju samo 4 poraza 

-
- Kontakt:
Mi od 10.08.2019. do danas imali samo 4 pobjede (uključujući mdk) 

Sad je idealna prilika da se sa pobjedom protiv Krupe popnemo prema vrhu.Valjda ove sezone ne budemo strepili za ostanak
I aBd sljedece sezone da budemo bez dugova,i probamo napasti Evropu

I aBd sljedece sezone da budemo bez dugova,i probamo napasti Evropu
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
- Kontakt:
Jel ovo na stadionu repriza utakmice pa jos reflektor upaljen 

ili mozda gosti traze bodEve 

1919 FK Sloboda
1899 AC Milan
WINNERS NEVER GIVE UP!! Remember that you fools!!
1899 AC Milan
WINNERS NEVER GIVE UP!! Remember that you fools!!

G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
- Kontakt:
Nadam se da ce se ova pauza sada iskoristiti kako treba. Mozda uprava konacno i dogovori ta 2-3 igraca i da idemo dalje. Moze ova ekipa kad ima borbe i zelje.
Kad se pobijedi 3 0 moze se i vratit tekma.upratih ovu azmirovu firmu na led reklamama
Niko, niko, samo Sloboda