FK Tuzla City
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: FK Tuzla City
[url [/url]
Zadnja izmjena: tuzlac, dana/u 30 avg 2020, 10:47, ukupno mijenjano 1 put.
U ovo vrijeme korone bez gledalaca mnogi nasi klubovi pokrenuli su akcije kupovine karata. Zeljo, Velez a evo i Mladost DK koji su protiv Olimpika skupili preko 2.000 KM.
Predlazem da i mi 5-6 dana prije Radnika povedemo akciju kupovine karata pa koliko ko moze. Ne zato sto klub nema novca vec jednostavno da se malo probudimo. Volio bih da se i ostali forumasi izjasne po ovom pitanju i damo prijedlog klubu da pokrene tu akciju.
I ovo je prilika da mnofima koji kazu TC ima 10 navijaca pokazemo da nas ima bar hiljada po 5KM pa neka klub iskoristi u sta zeli.
Predlazem da i mi 5-6 dana prije Radnika povedemo akciju kupovine karata pa koliko ko moze. Ne zato sto klub nema novca vec jednostavno da se malo probudimo. Volio bih da se i ostali forumasi izjasne po ovom pitanju i damo prijedlog klubu da pokrene tu akciju.
I ovo je prilika da mnofima koji kazu TC ima 10 navijaca pokazemo da nas ima bar hiljada po 5KM pa neka klub iskoristi u sta zeli.
Zadnja izmjena: tcity055, dana/u 30 avg 2020, 10:56, ukupno mijenjano 1 put.
Treba , ako je to način ispoljavanja ljubavi prema klubu.Također, treba kupovati članske karte koje su već u prometu.tcity055 je napisao/la: ↑30 avg 2020, 10:42U ovo vrijeme korone bez gledalaca mnogi nasi klubovi pokrenuli su akcije kupovine karata. Zeljo, Velez a evo i Mladost DK koji su protiv Olimpika skupili preko 2.000 KM.
U ovom kratkom pregledu utakmice nema prikaza stative nakon udarca Barišića.Zanimljivo da smo opet igrali u bijelim dresovima(izgleda da smo sve plave poderali pa sad idemo na bijele dok i njih ne potrošimo
).Naline kurtoazne švedske izjave su odraz lične kulture,onako malo previše korektne za naše prilike (a i raja se previše loži na izjave iako one ne znače suštinski mnogo).Kod nas su svi navikli na primitivizam i psovke i ponašanje trenera u stilu ovog smrknutog poluproizvoda-polufabrikata-dudeka koji sjedi pored Nalića a za kojeg je elementarna pristojnost misaona imenica.
Što se tiče akcije prodaje karata meni je ok svaka akcija i učestvovaću u svakoj,iako više preferiram pomaganje na način kupovine dresova,majica i ostalih predmeta u fan šopu.
Što se tiče akcije prodaje karata meni je ok svaka akcija i učestvovaću u svakoj,iako više preferiram pomaganje na način kupovine dresova,majica i ostalih predmeta u fan šopu.
Sto kazu neki ovdje, ne treba sad skakat od srece zbog boda, ali da se ne lazemo - da mi je ko ponudio bod prije pocetka - prihvatio bih to bez mnogo dvoumljenja, - vidjeli ste i sami sta sam pisao pred utakmicu.
Mislim da je tesko igrati dole, a ovaj put mozda olaksavajuce okolnosti su bile - odsustvo publike i nocna utakmica.
Po snimcima i izvjestajima djeluje da je Velez bio blize pobjedi, ali ipak - nisu nas toliko izdominirali kao prosle godine.
Prelijep gol Dzafica na asistenciju Nukica.
Moram reci - ni najmanje mi se ne svidja ovo ekstremno skracivanje rostera od strane Nalica.
Mislim da sad imamo najkraci roster u cijeloj ligi, i to sigurno nije pametan potez.
Daj Boze da nas ne kosta, ali kostace nas - u to sam nazalost siguran.
Necu sad plakat zbog Bude, ionako sam ga i previse kritikovao ovdje, mozda nekad i nezasluzeno, ali
jedino opravdanje za slanje i Kulovica na posudbu je ako imaju u planu dovodjenje nekih novih pojacanja...
Mislim da je tesko igrati dole, a ovaj put mozda olaksavajuce okolnosti su bile - odsustvo publike i nocna utakmica.
Po snimcima i izvjestajima djeluje da je Velez bio blize pobjedi, ali ipak - nisu nas toliko izdominirali kao prosle godine.
Moram reci - ni najmanje mi se ne svidja ovo ekstremno skracivanje rostera od strane Nalica.
Mislim da sad imamo najkraci roster u cijeloj ligi, i to sigurno nije pametan potez.
Necu sad plakat zbog Bude, ionako sam ga i previse kritikovao ovdje, mozda nekad i nezasluzeno, ali
jedino opravdanje za slanje i Kulovica na posudbu je ako imaju u planu dovodjenje nekih novih pojacanja...
Apsolutno se slažem da je roster na nekoj donjoj granici. Ali, bolje je igrače na koje se ne računa pustit da igraju. Ja temelj igre ne bih gradio na onim igračima koji su došli na godinu kakav je Rustem npr. Ako bi se doveo još koji igrač onda bi po meni trebao biti zaštićeno godište i za prvi tim jer ove mlade što držimo radi forme nije to to. Mušija onog mladog Mahmića gurnuo na stoperu u prvom timu - kikaso prvu utakmicu a sad pravi iz utakmice u utakmicu. Gledam sinož i Sloboda i Široki imaju po 3-4 mlada igrača u prvom timu.emir012 je napisao/la: ↑30 avg 2020, 11:30Sto kazu neki ovdje, ne treba sad skakat od srece zbog boda, ali da se ne lazemo - da mi je ko ponudio bod prije pocetka - prihvatio bih to bez mnogo dvoumljenja, - vidjeli ste i sami sta sam pisao pred utakmicu.
-
elvirbaljic
- Kontakt:
Budo i Kulovic definitivno nisu u formi. Iskreno ako ce dobijati prilike na par minuta, onda je bolje to iskoristiti za neke mladje igrace koji se moraju forsirati. Sa druge strane, plate koje su solidne preuzima GOSK na sebe, tako da po meni bolje da se igranjem vrate u formu, a malo olaksamo i budzet kluba. Sto se tice kupovanja karti, ili nekog znaka paznje prema klubu ja sam definitivno za to. Pored kupovine clanske i rekvizita , evo ako se uspije sta organizovati ja kupujem 20 karti.
Tuzla City / Sloga Simin Han
Ja neću 20 al ću kupit četiri.elvirbaljic je napisao/la: ↑30 avg 2020, 12:28Budo i Kulovic definitivno nisu u formi. Iskreno ako ce dobijati prilike na par minuta, onda je bolje to iskoristiti za neke mladje igrace koji se moraju forsirati. Sa druge strane, plate koje su solidne preuzima GOSK na sebe, tako da po meni bolje da se igranjem vrate u formu, a malo olaksamo i budzet kluba. Sto se tice kupovanja karti, ili nekog znaka paznje prema klubu ja sam definitivno za to. Pored kupovine clanske i rekvizita , evo ako se uspije sta organizovati ja kupujem 20 karti.
Klub neka na stranici da obavijest i oštampa karte 4-5 dana prije utakmice prodavati gore u shopu a na dan - dva sata prije negdje blizu stadiona.
Ko je od forumaša blizak klubu neka prenese Upravi i malo reklama po tom pitanju ići će to.
- hule_barca
- Kontakt:
Nakon prvih šest kola, može se biti relativno zadovoljan. Moja ocjena bi bila 7/10. Upisane su tri pobjede koje su se trebale upisati, što je u ovoj ligi opet najteže, jer često se kiksa protiv tzv. manjih ekipa. Uzet je bod Veležu u Mostaru, na tradicionalno teškom gostovanju. Malo je falilo da se uzme koji bod iz Širokog ili Sarajeva, ali kad se sve sabere i oduzme, 10 bodova je ipak realno stanje, šta god ko pričao, jer su se bodovi sa gostovanja na Pecari i Koševu vratili protiv Krupe, pa i protiv Veleža.
S obzirom da ekipa nije krenula u stopostotnom ritmu na početku prvenstva, zbog nekih kasnih akvizicija, ovo je opet zadovoljavajući učinak. Ova pauza će dobro doći da se posljednji fizički nedostaci kod nekih igrača otklone te da već od meča s Radnikom svi igrači budu maksimalno spremni za napore koji ih čekaju.
Što se tiče Nalića, na stranu rezultati, ali ja sam zasad zadovoljan njegovom filozofijom. Očekivao sam mnogo defanzivniji pristup, ali me u tom segmentu poprilično iznenadio. Očigledno je da se ne libi igrati napadački, i to protiv bilo koje ekipe i na bilo kojem stadionu. Nema previše taktiziranja, osim u početnoj fazi utakmice kod ispitivanja snaga. Ekipa igra dosta otvoreno i za gol više, što je pohvalno, s obzirom na napadački arsenal koji ova ekipa posjeduje. Jedino što još fali je taj balans između napada i odbrane. Mislim da kombinacija Rustem-Nikolić neće biti najsretnija. Huso je po meni bolja opcija od Rustema, ne zato što je kvalitetniji od Rustema, nego što se bolje nadopunjuje s Nikolićem, jer je defanzivniji od Rustema. Ipak, to će Nalić već svakako razraditi, tako da od nastavka prvenstva očekujem da City uhvati najbolju moguću formu, a za to je potrebno uvezati dva-tri dobra rezultata i ostalo će doći. Tekma protiv Radnika bi nam mogla pokazati koji su kapaciteti ove ekipe.
S obzirom da ekipa nije krenula u stopostotnom ritmu na početku prvenstva, zbog nekih kasnih akvizicija, ovo je opet zadovoljavajući učinak. Ova pauza će dobro doći da se posljednji fizički nedostaci kod nekih igrača otklone te da već od meča s Radnikom svi igrači budu maksimalno spremni za napore koji ih čekaju.
Što se tiče Nalića, na stranu rezultati, ali ja sam zasad zadovoljan njegovom filozofijom. Očekivao sam mnogo defanzivniji pristup, ali me u tom segmentu poprilično iznenadio. Očigledno je da se ne libi igrati napadački, i to protiv bilo koje ekipe i na bilo kojem stadionu. Nema previše taktiziranja, osim u početnoj fazi utakmice kod ispitivanja snaga. Ekipa igra dosta otvoreno i za gol više, što je pohvalno, s obzirom na napadački arsenal koji ova ekipa posjeduje. Jedino što još fali je taj balans između napada i odbrane. Mislim da kombinacija Rustem-Nikolić neće biti najsretnija. Huso je po meni bolja opcija od Rustema, ne zato što je kvalitetniji od Rustema, nego što se bolje nadopunjuje s Nikolićem, jer je defanzivniji od Rustema. Ipak, to će Nalić već svakako razraditi, tako da od nastavka prvenstva očekujem da City uhvati najbolju moguću formu, a za to je potrebno uvezati dva-tri dobra rezultata i ostalo će doći. Tekma protiv Radnika bi nam mogla pokazati koji su kapaciteti ove ekipe.
Mes Que Un Club
-
Pozitivanstav
- Kontakt:
Mozda fali bod iz Sirokog,ostalo ok bar kad je bodvni saldo u pitanju.
Raduje igra protiv Sirokog i Sarajeva.
Radnik neugodan i cini mi se cesto losi rezultati protiv njih se ostvaruju.
Ocekujem 3 boda.
Raduje igra protiv Sirokog i Sarajeva.
Radnik neugodan i cini mi se cesto losi rezultati protiv njih se ostvaruju.
Ocekujem 3 boda.
- hule_barca
- Kontakt:
Da si uzeo bod u Širokom a remizirao protiv Krupe, imao bi dva boda.
Ovako si izgubio u Širokom, dobio si Krupu, imaš 3 boda.
Na Koševu si trebao uzeti bar bod, ali si isti taj bod uzeo u Vrapčićima, tako da nema razlike.
Ovako si izgubio u Širokom, dobio si Krupu, imaš 3 boda.
Na Koševu si trebao uzeti bar bod, ali si isti taj bod uzeo u Vrapčićima, tako da nema razlike.
Mes Que Un Club
Stoji ova analiza. Ja bi Husi dao sansu prije Rustema i iz razloga sto je Rustem na gidinu dosao i cim mu neko ponudi marku vise on ode isto kao Bekici iz Slobode- isti im je menadzer. Mi vec drugu gidinu smo u gornjem dijelu i mislim da bi morali imati bar jednog mladog reprezentativca ali da bi se to desilo mora ih imat u prvom timu. Evo iz Slobode i Maksimovic i Tomasevic a nije ni jedan ponikao vec doveden i umjesto istrosenih ala Nikolic treba trazit mlade za prvi tim. Po meni to je prioritetan zadatak Uprave kluba. Forsira se Nukic i to je dobro al treba nam mladih. Azir nažalost stagnira.hule_barca je napisao/la: ↑31 avg 2020, 08:05Nakon prvih šest kola, može se biti relativno zadovoljan. Moja ocjena bi bila 7/10. Upisane su tri pobjede koje su se trebale upisati, što je u ovoj ligi opet najteže, jer često se kiksa protiv tzv. manjih ekipa. Uzet je bod Veležu u Mostaru, na tradicionalno teškom gostovanju. Malo je falilo da se uzme koji bod iz Širokog ili Sarajeva, ali kad se sve sabere i oduzme, 10 bodova je ipak realno stanje, šta god ko pričao, jer su se bodovi sa gostovanja na Pecari i Koševu vratili protiv Krupe, pa i protiv Veleža.
- U prošloj sezoni smo nakon 6 kola imali 3 pobjede - 2 remija- 1 poraz.(8:5) gol razl.-11 bodova(4 puta smo gostovali kao i sada).Uspješnost 61%.
Naš igrači su prema TM vrijedii 3,3 miliona Evra.
Igrali smo protiv :Zvijezda 09,-Radnik,-Borac(Domaća),-Mladost,-Zrinjski (Domaća),Čelik.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
- Sada smo po TM 4,73 miliona Evra.
Imamo odličnih igrača u ekipi.Bodovi koje smo olako izgubili u Širokom i Sarajevu (minimum 2), dugo će nas "progoniti".
Utakmica kontra Radnika 12. septembra na Tušnju bit će opet utakmica imperativa.Naravno da je svaku utakmicu psihološki lakše igrati ako nije dibidus pod moranje, t.j. ako imamo neku zalihu bodova.Mi nemamo tu "zalihu" koja bi nam bila dodatni vjetar u leđa.
Od mogućih 18 osvojili smo 10 bodova (Uspješnost 55 %).Gotovo pa pola osvojili a pola zijanili.
U narednih 5 kola zatvorit ćemo prvu trećinu prvenstva.Radnik ,Borac (G),Sloboda,Željezničar (G) i Zrinjski su naši preostali protivnici.
NAKON ZRINJSKOM OPET SMO DOMAĆINIU 12 KOLU ,ILI 1. KOLU DRUGOG KRUGA( Široki).
-Utakmica pred nama ima dovoljno da ispravimo loš start i pokažemo prije svega sebi gdje nam je mjesto u Pl.
- Nadat se je da će Arena-Sport u septembarskoj šemi pokazati više interesovanja za naše utakmice kako zbog nas tako i protivnika kojima izlazimo na mejdan.
- Što se igrača tiče, Crnkić kad bude fit za startera puno će ojačati našu igru.Evidentno je da protivnici usamljenog Nukića udvajaju i sa dva igrača jer su sigurni na suprotnoj strani.Sa Crnkićem ćemo biti simetrični i napade ćemo usmjeravati i desnom ilijevom stranom.Uostalom ,to se vidi sa svakim Crkićevim ulaskom u 2.poluvremenu.
- Nikolić je opasan "penga" i pravi fajter.Jest koštao ali akoBogda i napravit će razliku u kvaliteti na sredini.
Karjaša ne treba nagrađivati klupom , bilo bi posve pogrešno.On je mlad igrač i pun želje da igrom pokaže da je zaslužio mjesto u startnoj postavi.
Rustemović ne igra kako je to činio u Sarajevu i Zrinjskom.Zašto'? Ne znam.Karjašević uz Nikolića , dobitna kombinacija.
Dvije zadnje utakmice su pokazale da je Fejzić naš "Šilton" i uvjerljivo prvi golman.
Makso počeo i faulove praviti i kartone dobivati, mašallah.Haman je uklopio.Bio je vrlo tužan što kod Baljića nije ušao ni minute u u one tri utakmice u prvenstvu i jednu u kupu.Kad ga se sjetim u dresu Radnika -Bijeljina, i sada strahujem kad dobije loptu, dok ne uhafizam da je sad naš.
- Trebali bi ljudi iz kluba povest kampanju u ovoj pauzi da se ljudi učlanjuju i posjećuju naš Fan-Shop.
- Start u ovoj sezoni (osim pobjede u Kaknju) za mene je zaista bio smarajući.
Nadat se je da ćemo u nastavku prvenstva zaigrati bolje, puno bolje,tako ćemo privući interesovanje fudbalskih simpatizera.
Nadam se i steći nove navijače.Neće ni ova zabrana posjete utakmicama trajati do vijeka.Sve bude i prođe.
Uskoro ćemo mii na tušanjsku ruinu ali i na gostovanja.Treba se zasladiti fudbalom .Duga je bila pauza zbog politike a za tili čas dolazi opet zimska pauza .Vrijeme leti.
- Samo kad bi Husić bio izabran u IO F/N S BiH.To bi bio značajan uspjeh za naš klub.
Valjda ga barabe iz "korona -koalicije" neće uspjeti spriječiti.
Naš igrači su prema TM vrijedii 3,3 miliona Evra.
Igrali smo protiv :Zvijezda 09,-Radnik,-Borac(Domaća),-Mladost,-Zrinjski (Domaća),Čelik.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
- Sada smo po TM 4,73 miliona Evra.
Imamo odličnih igrača u ekipi.Bodovi koje smo olako izgubili u Širokom i Sarajevu (minimum 2), dugo će nas "progoniti".
Utakmica kontra Radnika 12. septembra na Tušnju bit će opet utakmica imperativa.Naravno da je svaku utakmicu psihološki lakše igrati ako nije dibidus pod moranje, t.j. ako imamo neku zalihu bodova.Mi nemamo tu "zalihu" koja bi nam bila dodatni vjetar u leđa.
Od mogućih 18 osvojili smo 10 bodova (Uspješnost 55 %).Gotovo pa pola osvojili a pola zijanili.
U narednih 5 kola zatvorit ćemo prvu trećinu prvenstva.Radnik ,Borac (G),Sloboda,Željezničar (G) i Zrinjski su naši preostali protivnici.
NAKON ZRINJSKOM OPET SMO DOMAĆINIU 12 KOLU ,ILI 1. KOLU DRUGOG KRUGA( Široki).
-Utakmica pred nama ima dovoljno da ispravimo loš start i pokažemo prije svega sebi gdje nam je mjesto u Pl.
- Nadat se je da će Arena-Sport u septembarskoj šemi pokazati više interesovanja za naše utakmice kako zbog nas tako i protivnika kojima izlazimo na mejdan.
- Što se igrača tiče, Crnkić kad bude fit za startera puno će ojačati našu igru.Evidentno je da protivnici usamljenog Nukića udvajaju i sa dva igrača jer su sigurni na suprotnoj strani.Sa Crnkićem ćemo biti simetrični i napade ćemo usmjeravati i desnom ilijevom stranom.Uostalom ,to se vidi sa svakim Crkićevim ulaskom u 2.poluvremenu.
- Nikolić je opasan "penga" i pravi fajter.Jest koštao ali akoBogda i napravit će razliku u kvaliteti na sredini.
Karjaša ne treba nagrađivati klupom , bilo bi posve pogrešno.On je mlad igrač i pun želje da igrom pokaže da je zaslužio mjesto u startnoj postavi.
Rustemović ne igra kako je to činio u Sarajevu i Zrinjskom.Zašto'? Ne znam.Karjašević uz Nikolića , dobitna kombinacija.
Dvije zadnje utakmice su pokazale da je Fejzić naš "Šilton" i uvjerljivo prvi golman.
Makso počeo i faulove praviti i kartone dobivati, mašallah.Haman je uklopio.Bio je vrlo tužan što kod Baljića nije ušao ni minute u u one tri utakmice u prvenstvu i jednu u kupu.Kad ga se sjetim u dresu Radnika -Bijeljina, i sada strahujem kad dobije loptu, dok ne uhafizam da je sad naš.
- Trebali bi ljudi iz kluba povest kampanju u ovoj pauzi da se ljudi učlanjuju i posjećuju naš Fan-Shop.
- Start u ovoj sezoni (osim pobjede u Kaknju) za mene je zaista bio smarajući.
Nadat se je da ćemo u nastavku prvenstva zaigrati bolje, puno bolje,tako ćemo privući interesovanje fudbalskih simpatizera.
Nadam se i steći nove navijače.Neće ni ova zabrana posjete utakmicama trajati do vijeka.Sve bude i prođe.
Uskoro ćemo mii na tušanjsku ruinu ali i na gostovanja.Treba se zasladiti fudbalom .Duga je bila pauza zbog politike a za tili čas dolazi opet zimska pauza .Vrijeme leti.
- Samo kad bi Husić bio izabran u IO F/N S BiH.To bi bio značajan uspjeh za naš klub.
Valjda ga barabe iz "korona -koalicije" neće uspjeti spriječiti.
Zadnja izmjena: tuzlac, dana/u 02 sep 2020, 15:43, ukupno mijenjano 1 put.
Velika promjena: Utakmice Premijer lige BiH uskoro sa navijačima?
01.09.2020 u 15:42
Utakmice Premijer lige BiH u uskoro, odnosno poslije reprezentativne pauze, mogle bi se igrati uz eksperimentalno prisustvo navijača, saznaje portal Klix.ba.
Prema prvim informacijama, u probnoj fazi bi bilo dozvoljeno 10 posto kapaciteta stadiona, ali ne više od 500 gledatelja po jednoj tribini.
Primjera radi, utakmice FK Sarajevo na Olimpijskom stadionu "Asim Ferhatović Hase", iako stadion Koševo ima kapacitet od 35.000 sjedećih mjeseca, moglo bi pratiti najviše 2.000 navijača, s obzirom na to da po jednoj tribini može biti 500 navijača.
O ovom prijedlogu razgovarale su nadležne zdravstvene službe, nadležna ministarstva i Nogometni savez BiH, a prijedlog je potrebno uskladiti sa nadležnim institucijama u RS-u.
Odluku će na kraju donijeti krizni štabovi u narednim danima, odnosno očekuje se da do petka bude poznato više informacija.
01.09.2020 u 15:42
Utakmice Premijer lige BiH u uskoro, odnosno poslije reprezentativne pauze, mogle bi se igrati uz eksperimentalno prisustvo navijača, saznaje portal Klix.ba.
Prema prvim informacijama, u probnoj fazi bi bilo dozvoljeno 10 posto kapaciteta stadiona, ali ne više od 500 gledatelja po jednoj tribini.
Primjera radi, utakmice FK Sarajevo na Olimpijskom stadionu "Asim Ferhatović Hase", iako stadion Koševo ima kapacitet od 35.000 sjedećih mjeseca, moglo bi pratiti najviše 2.000 navijača, s obzirom na to da po jednoj tribini može biti 500 navijača.
O ovom prijedlogu razgovarale su nadležne zdravstvene službe, nadležna ministarstva i Nogometni savez BiH, a prijedlog je potrebno uskladiti sa nadležnim institucijama u RS-u.
Odluku će na kraju donijeti krizni štabovi u narednim danima, odnosno očekuje se da do petka bude poznato više informacija.

Izvadio sam člansku.(Bez anestezije).
Mirsad Hasanović poslije operacije.
Kapitena Tuzla City povreda nije spriječila da pruža podršku kolegama...

Kapitena Tuzla City povreda nije spriječila da pruža podršku kolegama...

- hule_barca
- Kontakt:
Jest nam lijep travnjak, dobrodošlica za City u Kikačima kad god požele.
Mes Que Un Club
- Nešto gledam ove najave o vraćanju gledalaca na stadione.Govori se o 10% od ukupnog kapaciteta stadiona.Tušanj ima , "zapad" za 3 600 i "sjever " za 3 200 gledalaca. Ukupno 6 800. Ispada da će 680 gledalaca moći ući i sjesti na markirana mjesta.Zasad se ne gostujući navijači ne spominju.
Bit će interesantno u utakmici kontra Slobode.Navijači Tuzle na tribinama a "Fukare" na brdo.
Vidjet ćemo kako će ići ovo učlanjenje za tekuću sezonu.Valjda se poveća interes sad kad je evidentno da će se kapije stadiona konačno otvoriti.
Bit će interesantno u utakmici kontra Slobode.Navijači Tuzle na tribinama a "Fukare" na brdo.
Vidjet ćemo kako će ići ovo učlanjenje za tekuću sezonu.Valjda se poveća interes sad kad je evidentno da će se kapije stadiona konačno otvoriti.
Za gostujuće navijače nema nikako ulaska u ovoj prvoj kako kažu "eksperimentalnoj fazi".Učlanjenje je u prethodnom periodu išlo slabije ali u zadnjih par dana kako se najavljuje povratak gledalaca na tribine navijači se "bude" i učlanjuju.tuzlac je napisao/la: ↑06 sep 2020, 17:11- Nešto gledam ove najave o vraćanju gledalaca na stadione.Govori se o 10% od ukupnog kapaciteta stadiona.Tušanj ima , "zapad" za 3 600 i "sjever " za 3 200 gledalaca. Ukupno 6 800. Ispada da će 680 gledalaca moći ući i sjesti na markirana mjesta.Zasad se ne gostujući navijači ne spominju.
Dobro je da smo "domaćini" u utakmici sa Gorkim i to nam odgovara u ovom trenutku.
Ja mislim da možemo očekivati 600-800 članova.Ako bude više, mašallah.Uvešćemo par-nepar ako broj članova premaši ovih 10% kapaciteta Tušnja.CityCity je napisao/la: ↑06 sep 2020, 17:33Za gostujuće navijače nema nikako ulaska u ovoj prvoj kako kažu "eksperimentalnoj fazi".Učlanjenje je u prethodnom periodu išlo slabije ali u zadnjih par dana kako se najavljuje povratak gledalaca na tribine navijači se "bude" i učlanjuju.tuzlac je napisao/la: ↑06 sep 2020, 17:11- Nešto gledam ove najave o vraćanju gledalaca na stadione.Govori se o 10% od ukupnog kapaciteta stadiona.Tušanj ima , "zapad" za 3 600 i "sjever " za 3 200 gledalaca. Ukupno 6 800. Ispada da će 680 gledalaca moći ući i sjesti na markirana mjesta.Zasad se ne gostujući navijači ne spominju.
Dobro je da smo "domaćini" u utakmici sa Gorkim i to nam odgovara u ovom trenutku.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.