Pa jel sam sebi dao ugovor koji mu pruža opciju da ode između sezona za džaba? Uprava je pristala na to, uprava je njemu dala tu opciju. Jedina stvar koja će ih spasiti i što će dobiti novce ako ode su tehnikalije oko pomjeranja sezone zbog korone.sombrero je napisao/la: ↑30 avg 2020, 11:29zamislite da vlasnicima PSG, City, Chelsea ili Valencije hoće da ode bez odštete, poslali bi ga u gulag/pustinju ili neki koncentracioni logor za prevaspitavanje u Kini
Ja sam za to da ide,ako mu se ide (ako m je dokur..lo ili hoće da proba nešto drugo),ali da ode bez odštete nisam.
Razumijem i njega, nema ekipu ni blizu vrha koji zaslužuje i normalno je da hoće da ide. Ali ne džaba.
Nikakve priče sad ne bi bilo oko Messijevog odlaska bez odštete, da uprava njemu nije dala tu opciju. Odnosno u prijevodu, da nisu toliko bezobrazni i opušteni bili, Messi će ostat zauvijek **** nam se možemo radit šta hoćemo. Aha.
Messi očigledno želi da ode za pare, Bartomeu i ekipa ne žele da pregovaraju. Tako da jedina opcija koja ostane je otići za džaba.