parangal je napisao/la: ↑30 avg 2020, 12:29
Evander je napisao/la: ↑30 avg 2020, 12:15
Messi je najveci igrac kluba ikad i svi mu na tome trebaju biti zahvalni, ali i on treba biti zahvalan klubu. Ovo sto sad radi, susta je suprotnost od zahvalnosti i odanosti, koju kao neko ko je ponikao u klubu i kome je klub sve apsulutno dao, bi trebao da ima.
A čime je to Messi pokazao nezahvalnost i nelojalnost klubu?
Prva dlaka na bradi mu je nikla u Barsi....i prva seda dlaka na istoj bradi mu se pojavila na bradi u istoj toj Barsi. Barsa je od velikog kluba postala GIGANT i rasla kako je i on rastao u njoj. Bio je tu kada su postizani najveći uspesi kluba i dao najveći doprinos tome ALI nikad sebe nije stavljao u prvi plan i UVEK je govorio da je to uspeh tima. Već 3-4 godine iako svestan da Barsa nije konkurentna više najačim ekipama u Evropi ostajao je iako je uvek mogao otići....tako da bih baš voleo znati šta se to zamera Leu? Ne, ne mislim ja ovde samo na tebe, već sve koji tvrde da on nešto "duguje" Barsi...samo recite šta je to konkretno?
Postavio sam ti gore sliku pa je protumaci.
Ne duguje nista, slazem se sve, ali mogao je na bolji nacin da ode, nema tu nikakve dileme, kao sto su mnoge legende uradile prije njega.
Isto tako klub njega moze bojkotovat pa ga posadit na klupu 2 sezone i isplacivat mu pare. Mislim mogao je. Iako se to nikad ne bi dogodilo. Ali navodim primjer.
Ja ne znam da mu ovdje IKO zamjera odlazak BILO GDJE, napisao sam da ode u Rejal ne bi mu zamjerio nakon toliko radosti koje je donio klubu. Samo sto on nema karakter da normalno se razidje, eto to mu se zamjera.
Son Goku ne napusta porodicu bez finog pozdrava, mnogi ce razumijet o cemu se radi. Jer on zaista jeste Son Goku nogometa.
@messilla, jesu aktivirali i neka su, ali na fin nacin a ne bojkotom, nakon 8 komada i odlaska mu pajdasa Suareza.
Njegova odluka je bar 60 % Suarezova, u to sam uvjeren.