FC Barcelona

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,BoixosNois1899

Kakve će rezultate ekipa ostvariti u samoj završnici sezone?

Anketa je završila: 30 apr 2025, 14:51.

Osvajaju tripletu
7
37%
Osvajaju duplu krunu
9
47%
Osvajaju jedan trofej
2
11%
Neće osvojiti ništa
1
5%

Ukupno glasova: 19

Chinaglia
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la Chinaglia » 30 avg 2020, 14:30

Donnie Darko je napisao/la:
30 avg 2020, 14:21
Pa Tebas ce dati da se pun Camp Nou izreda na njemu ako ce to znacit da Messi ostaje u Spaniji. Bas cudo sto su stali na stranu Bartomeua.
pa nije to pickovac, da "stanes na neciju stranu"

to je validan ugovor sa potpisom i pecatom

leorey
Kontakt:

Post Postao/la leorey » 30 avg 2020, 14:32

Chinaglia je napisao/la:
30 avg 2020, 14:30
Donnie Darko je napisao/la:
30 avg 2020, 14:21
Pa Tebas ce dati da se pun Camp Nou izreda na njemu ako ce to znacit da Messi ostaje u Spaniji. Bas cudo sto su stali na stranu Bartomeua.
pa nije to pickovac, da "stanes na neciju stranu"

to je validan ugovor sa potpisom i pecatom
Sto mnogi i dalje, na zalost ne shvataju.

Jer da tako nije- Messi bi jos davno bio na predstavljanju.

Potpisao si, postuj.
27.10.2020

ReX
Kontakt:

Post Postao/la ReX » 30 avg 2020, 14:34

Stvarno svasta covjek procita. Pa naravno da liga zeli Messija da ostane. To je svima jasno. Ali da su toliko tokmaci da izjavljuju ovako nesto bez pravi dokaza bi bilo ludilo nevidjeni mjera. Ovdje pojedinci razmatruje ove odluke kao da se u kafani pisu i razmatraju.. Al hajd sto forumasi, vec kad vidim ovi insajderi na twitteru samo radi klikva i novi followera. It makes me sick. :puke:
@igrajlopte 🐦

leorey
Kontakt:

Post Postao/la leorey » 30 avg 2020, 14:35

ReX je napisao/la:
30 avg 2020, 14:34
Stvarno svasta covjek procita. Pa naravno da liga zeli Messija da ostane. Ali da su toliko tokmaci da izjavljuju ovako nesto bez pravi dokaza bi bilo ludilo nevidjeni mjera. Ovdje pojedinci razmatruje ove odluke kao da se u kafani pisu i razmatraju..
Pusti forumski puč. Ovo su potvrdili najrelevantniji mediji kao ESPN-ov novinar i Guardioanov, Fabrizio Romano.

Kakve klauzulu i pick.e materine. Potpis i pecat je jasan.

Jedini nacin da ode je da neko uplati 700M ili da se dogovore, sto City a i Messi izbjegavaju jer ga ne mogu priustiti, ne isplati im se, a i opasnost je za FFP kod njih. Zbog toga ova trakavica.

Normalno da Barcelona nece pristati ni na 100M i neki tamo Angelino, Zinchenko i takvi polovnjaci. Ne bi pristao ni City da je obratno. Sto nam ne ponude Kevina? Eh sine.
27.10.2020

Zonked
Kontakt:

Post Postao/la Zonked » 30 avg 2020, 14:36

ReX je napisao/la:
30 avg 2020, 14:16
Zonked je napisao/la:
30 avg 2020, 14:13
ReX je napisao/la:
30 avg 2020, 14:11
Eto, i sta sada reci. Znaci yebena liga izadje i kaze Messi imas ugovor. Sta sada mi yebeni smrtnici trebamo da mlatimo vise? Jel vam sad Messiljubcima stvar jasnija?
Pa ista ta liga je govorila da Neymar nikako ne moze otici iz Barce na nacin na koji je otisao
Dude wtf, sta bi to rekao? :urnebes: Jel ti znas na kakav nacin je Ney otisao iz Barce? Tako sto je PSG ISPLATIO klauzulu i kupio igraca. Hahaha. :mrgreen: Necu te zayebavati jer ocito ne navijas za Barcu pa nisi mozda u toku ali brate nemoj..

E pa City na isti nacin moze kupit Messija, to je da plati 700m. Bruh :D
Ja nisam u toku ne nego ti nisi pa koliko znam ovi iz lige su govorili da nema sanse da ce Neymar otici iz Barce i da ko god dođe s 220mil da aktivira klauzulu da ce biti odbijen a znamo sta se na kraju desilo tako da ono sto hocu da kazem je da ovo nije neočekivano saopštenje lige jer se zna sta on znaci za citavu ligu i naravno da je ovaj slucaj s Messijem drugaciji ali uzimati za ozbiljno ovo sto su oni izjavili je smiješno

Ne znam sta vam nije jasno imate video zapis u kojem vam predsjednik kluba govori da Messi moze otici ali vi ocito odbijate istinu
“You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favorite football team.” - Eric Cantona

Mokes
Kontakt:

Post Postao/la Mokes » 30 avg 2020, 14:37

ReX je napisao/la:
Stvarno svasta covjek procita. Pa naravno da liga zeli Messija da ostane. To je svima jasno. Ali da su toliko tokmaci da izjavljuju ovako nesto bez pravi dokaza bi bilo ludilo nevidjeni mjera. Ovdje pojedinci razmatruje ove odluke kao da se u kafani pisu i razmatraju.. Al hajd sto forumasi, vec kad vidim ovi insajderi na twitteru samo radi klikva i novi followera. It makes me sick. :puke:
Naravno da će ovako pričati kad su na putu na izgube i treću superzvijezdu u 3 godine.

Volio bih čuti @leoreyovo stručno mišljenje povodom ove situacije. Ipak je on prvi pravnik foruma.
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★

London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015

ReX
Kontakt:

Post Postao/la ReX » 30 avg 2020, 14:39

Mokes je napisao/la:
30 avg 2020, 14:37
ReX je napisao/la:
Naravno da će ovako pričati kad su na putu na izgube i treću superzvijezdu u 3 godine.

Volio bih čuti @leoreyovo stručno mišljenje povodom ove situacije. Ipak je on prvi pravnik foruma.
Pa nemoze ni on nositi ligu nit Barcu jos 20 godina. Svi znamo da ce kraj biti prije ili ranije. Steta sto je na ovakav nacin. Ali nije ni Messi svetac u svemu ovome.
@igrajlopte 🐦

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 30 avg 2020, 14:39

Zonked je napisao/la:
30 avg 2020, 14:36
ReX je napisao/la:
30 avg 2020, 14:16
Zonked je napisao/la:
30 avg 2020, 14:13

Pa ista ta liga je govorila da Neymar nikako ne moze otici iz Barce na nacin na koji je otisao
Dude wtf, sta bi to rekao? :urnebes: Jel ti znas na kakav nacin je Ney otisao iz Barce? Tako sto je PSG ISPLATIO klauzulu i kupio igraca. Hahaha. :mrgreen: Necu te zayebavati jer ocito ne navijas za Barcu pa nisi mozda u toku ali brate nemoj..

E pa City na isti nacin moze kupit Messija, to je da plati 700m. Bruh :D
Ja nisam u toku ne nego ti nisi pa koliko znam ovi iz lige su govorili da nema sanse da ce Neymar otici iz Barce i da ko god dođe s 220mil da aktivira klauzulu da ce biti odbijen a znamo sta se na kraju desilo tako da ono sto hocu da kazem je da ovo nije neočekivano saopštenje lige jer se zna sta on znaci za citavu ligu i naravno da je ovaj slucaj s Messijem drugaciji ali uzimati za ozbiljno ovo sto su oni izjavili je smiješno

Ne znam sta vam nije jasno imate video zapis u kojem vam predsjednik kluba govori da Messi moze otici ali vi ocito odbijate istinu
Je li moguce da je neko ovoliko nedokazan?

sombrero
Kontakt:

Post Postao/la sombrero » 30 avg 2020, 14:40

ovom izjavom lige stvar je jasna

igrač ne ide džaba, klub nece da prica o odlasku uopšte, znači ostaje

Messi ce izgubiti na kraju, krupne su ovo ribe za njega van terena

leorey
Kontakt:

Post Postao/la leorey » 30 avg 2020, 14:41

Mokes je napisao/la:
30 avg 2020, 14:37
ReX je napisao/la:

Sta reci nego poraz ove uprave, pisao sam o tome jos kad je Neymar otisao.

Ali treba istaci da se zivi u 2021 skoro a ne u 2014. Messi 34 godine skoro, Suarez isto. Pique isto. Mislim, sta ocekujete?

Vi hocete neke promjene a ne bi nikog da se rijesite. Ostavili bi Busquetsa i svih njih.

Kakogod da bude, veci je poraz da napad sljedece sezone u LP opet bude

Messi-Suarez jer onda opet slijedi neminovno trpanje.
27.10.2020

ReX
Kontakt:

Post Postao/la ReX » 30 avg 2020, 14:41

Joj.. :mrgreen: A stvarno sam mislio da sam objasnio na obican nacin.

Imas ugovor, odnosno otkupnu klauzulu. Klub hoce da te uzme, isplati tu klauzulu i kupi.

Ney je imao 222, PSG isplatio. Messi ima 700m, City (ne)moze da isplati.. U tom slucaju klubovi moraju se dogovoriti. So yeah haha :D
Zadnja izmjena: ReX, dana/u 30 avg 2020, 14:42, ukupno mijenjano 1 put.
@igrajlopte 🐦

parangal
Kontakt:

Post Postao/la parangal » 30 avg 2020, 14:41

ReX je napisao/la:
Stvarno svasta covjek procita. Pa naravno da liga zeli Messija da ostane. To je svima jasno. Ali da su toliko tokmaci da izjavljuju ovako nesto bez pravi dokaza bi bilo ludilo nevidjeni mjera. Ovdje pojedinci razmatruje ove odluke kao da se u kafani pisu i razmatraju..
Niko to nije ni rekao....pravno je tu bez sumnje sve valjano i La Liga je "oprala ruke" od celog slučaja.....ali nigde se ne pominje covid-19 i odluka FIFA koja je takodje obavezujuća za sve saveze...

E sad...ja advokat nisam ali Bartomeu nije džabe juče otpustio pravnu agenciju koja radi za Barsu zbog sumnje da je davala pravni savet Messiju mimo kluba kako da obavi sve ovo...Očito je da nešto ima što se ćori nikako ne svidja i da će krajnja instanca ipak biti sud FIFA-e....ali i da će sve to potrajati ;)

sombrero
Kontakt:

Post Postao/la sombrero » 30 avg 2020, 14:43

nego ima li kakvih dolazaka i odlazaka?
ne igra samo Messi u ovom klubu

japa
Kontakt:

Post Postao/la japa » 30 avg 2020, 14:45

hahaha joj uzdaju se u izjave lige sta kazu ne bi oni to bezveze vec su sve pravno sagledali i zakljucili hahaha, pa liga bi da moze poslala mafiju da isprebija i Messija i advokatski tim mu samo da ostane u ligi. Ova izjava nije nikakav sok i ovo se znalo da ce se desiti i Messi i njegov tim je to znao otud i onaj faks, morace ovo sud rijesiti. Sretno Barceloni u bitci u kojoj ej svaki rezultat na kraju poraz, bice zanimljivo ovo gledat sa strane.

leorey
Kontakt:

Post Postao/la leorey » 30 avg 2020, 14:46

sombrero je napisao/la:
30 avg 2020, 14:43
Pa vidis da je covjek paralizirao sve, ne mozes krojit ekipu a da ne znas jel on ostaje ili ide.

Na osnovu toga i planiras pojacanja. I kako mu neces zamjerit?

Bokte vidio, izjasni se javno i reci zelim ici i onda nema sanse da ne pregovaraju. On suti ko mekusac.

A liga za 15 dana. I onda ovdje neki meni popuju sto se tako ponasam.
27.10.2020

parangal
Kontakt:

Post Postao/la parangal » 30 avg 2020, 14:47

sombrero je napisao/la:
30 avg 2020, 14:43
Polako čoveče...čeka se 700 miliona i onda se ide na genijalno rešenje....Bartomeu kupuje Bayern iz MinKena i rešava sve probleme :rol:

ReX
Kontakt:

Post Postao/la ReX » 30 avg 2020, 14:47

Nego da kazem nesto za Suareza. Postovanje sto se pojavio danas na testovima odnosno sto ce sutra biti na treningu. :thumbup:

Neznam jel istina ali negdje sam procitao da zeli i dalje ostati u klubu i da je spreman cak poceti na klupi. Ako je to istina, apsolutno podrzavam to! :thumbup:
Zadnja izmjena: ReX, dana/u 30 avg 2020, 14:48, ukupno mijenjano 1 put.
@igrajlopte 🐦

japa
Kontakt:

Post Postao/la japa » 30 avg 2020, 14:48

ReX je napisao/la:
30 avg 2020, 14:41
Joj.. :mrgreen: A stvarno sam mislio da sam objasnio na obican nacin.

Imas ugovor, odnosno otkupnu klauzulu. Klub hoce da te uzme, isplati tu klauzulu i kupi.

Ney je imao 222, PSG isplatio. Messi ima 700m, City (ne)moze da isplati.. U tom slucaju klubovi moraju se dogovoriti. So yeah haha :D
A moze li ovako, Imas ugovor na 4 godine, imas klauzulu u istom ugovoru po kojoj si poslije 3 godine slobodan igrac, prodju tri godine ti slobodan, odlazis?

leorey
Kontakt:

Post Postao/la leorey » 30 avg 2020, 14:48

Hoce li neko da se kladi da cemo prije mi opet uzet LP nego City s njim? Da odmah zabiljezim.
27.10.2020

DeeWa
Kontakt:

Post Postao/la DeeWa » 30 avg 2020, 14:48

Ako FIFA intervenira i dozvoli messiju besplatan prelazak u city, ja mislim da se la liga moze samo slikati. Zato sto la liga nema ovlast izvan spanije.
Ponosni osvajač kupa virtualne sportsport.ba BHT Premijer lige u prvoj sezoni.

Odgovori

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.