Plus mozemo izvuci neke od ovih sto su ispali iz prvog pretkola LP koliko sam skonto

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Mi cemo izvuci Hapoel Beer Shevu, ako prodjemo.braco je napisao/la: ↑30 avg 2020, 13:29Znam da je rano govorit ali ukoliko prodjemo Maccabi, u drugom pretkolu možemo izvući pravo atraktivna imena posto cemo biti nenosioci. Neka od imena su Milan, Tottenham, Wolfsburg, Galatasaray. Od ekipa iz lige petice mozemo jos izvuci Reims i Granadu. Tu su jos ekipe poput Kopenhagena, Basela, Rangersa, Malmea, BATE itd. Iz regiona mozemo izvuci Hajduk i Partizan.
Plus mozemo izvuci neke od ovih sto su ispali iz prvog pretkola LP koliko sam skonto
![]()
Sto onda pratimo tekme ako znamo da cemo ispasti? Nek upisu pobjedu njima, ma nemoj zapravo uopste da igramo fudbal? Sta mislis?
Ne mozemo izvuc nikog ko je ispao iz LP, prvaci do kraja kvalifikacija igraju izmedju sebe, pitari ce igrat sa nekom od tih ekipa u 3. pretkolu, mi mozemo samo sa neprvacimabraco je napisao/la: ↑30 avg 2020, 13:29Znam da je rano govorit ali ukoliko prodjemo Maccabi, u drugom pretkolu možemo izvući pravo atraktivna imena posto cemo biti nenosioci. Neka od imena su Milan, Tottenham, Wolfsburg, Galatasaray. Od ekipa iz lige petice mozemo jos izvuci Reims i Granadu. Tu su jos ekipe poput Kopenhagena, Basela, Rangersa, Malmea, BATE itd. Iz regiona mozemo izvuci Hajduk i Partizan.
![]()
Najbolja opcija za nas je onda Zalgiris iz Litvanije. Za njih igra Tatomirovic, drugi su na tabeli iza Suduve, za koju nastupa Kerla. Tu imamo neke realne sanse. Apollon pre pre tezak, Malme isto tako. Aarhus su bili 3. u Danskoj i jedini razlog sto imaju ovako los koeficijent jeste sto predugo nisu igrali evropske utakmice, ali trenutno imaju dobru ekipu i momentum.balkanika je napisao/la: ↑30 avg 2020, 14:26Ne mozes izvuci nikoga ko je ispao iz LP jer oni imaju svoj zrijeb odnosno Champions path.
Po meni koga bi bilo dobro izvuci je:
Partizan, Motherwell, TNS, Zalgiris, Shkendija, Slovan, Hajduk, Kolos, Jablonec, Hartberg
Ukoliko budemo domacini mogu i:
Aberdeen, Malmö, Aarhus, MOL, Kairat, Apollon, BATE, Willem
Smatram da ima i ovih “imena” s kojima se moze igrati na Grbavici i uz nas dobar dan mozda i proci ali ne bi bas toliko da nas dizem. Kako god, prvo **** pa onda sve ostalo.

UEFA je zabranila publiku u kompletnim kvalifikacijama za EL i LP.lijevapolutka je napisao/la: ↑30 avg 2020, 15:46Ja bi volio totenham al pod uslovom da puste raju na stadion
Znam. Maštam. Nemoj mi i to pravo oduzetibraco je napisao/la: ↑30 avg 2020, 15:48UEFA je zabranila publiku u kompletnim kvalifikacijama za EL i LP.lijevapolutka je napisao/la: ↑30 avg 2020, 15:46Ja bi volio totenham al pod uslovom da puste raju na stadion
Trenutno korisnika/ca: b00t, CentarsutNaClanak921, MoSaZeLjo1921, MrkiMedo, Napapijri, Redfire16, ristagrad, seha77, Toxin, Vanja8, voltron30, Yanichar, ZeljeznicarUberAlles i 98 gostiju.