Pa ništa, samo kažem tj. konstatujem

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,BoixosNois1899
Da.
I opet ce utakmica Real-Barcelona biti najgledanija na svijetu. Ti prvi indirektno govoris da su Messi i Ronaldo veci od Reala i Barcelone, jesu ali malo sutra. U ligi su igrali Romario, Rivaldo, Bekam, Ronaldo, Zidan, Ronaldinjo...
E jedino bi razumio taj razlog, zasto bojkotuje. Ako je otjeran da bi se sanirali dugovi, sto odgovara realno upravi jer ce ici brzo.JoeBleck je napisao/la: ↑30 avg 2020, 15:10Messi ako kosta klub 100 miliona godisnje , donese klubu 150.Matematika.Ne moze njegova plata biti problem .Dozivio sam pretprosle godine utakmicu protv Intera na Camp Nou u grupnoj fazi LP , par dana nakon toga i El Classico na Cam Nou.Bio sam na obe utakmice , a kada se javilo da Messi nece igrati u Classicu , karte su se prodavala bukvalno posto poto.Inace su rasprodane bile u roku od 12 sati , mogao si ispred stadiona prije utakmice kupiti za 40E kartu.
Messi je najvrijednije blago Barcelone.I dalje nejasno sve , siguran sam da se njemu ne ide jer nema logike , pogotovo ne u Englesku u neko selo Manchester.
Tjeranje iz kluba i nista vise.
Nemojh se u nameri da mi oponiraš pošto poto prosipati bez potrebe a znam da znaš da sam, u pravu...Barsa vs Real je planetarni derbi kao što svaka liga ima po jedan ili nekoliko i naravno da će to uvek biti gledano a i plaćeno....ALI zašto bi kupovao ceo "paket" zbog toga i tih derbija koje imaš od Južne Amerike do Evrope?Evander je napisao/la: ↑30 avg 2020, 15:09I opet ce utakmica Real-Barcelona biti najgledanija na svijetu. Ti prvi indirektno govoris da su Messi i Ronaldo veci od Reala i Barcelone, jesu ali malo sutra. U ligi su igrali Romario, Rivaldo, Bekam, Ronaldo, Zidan, Ronaldinjo...
Opet ce u La Ligi igrati najbolji igraci svijeta. Narednih deset godina, zlatna lopta ce bar 6 puta doci u La Ligu, slobodno zapisi to. Nadam se da cemo svi ovdje prisutni, biti zivi da se u to uvjerimo.
Real i Barcelona su puno veci brendovi, nego je to jedan igrac.
Ne mogu da vjerujem koliko likovi odbijaju cinjenice i koliko se vjeruje u ovom slucaju rukovodstvu LaLige iste te likove koje godinama optužuju za milion nekih neregularnosti ali sad su kao u pravu cisto jer im odgovara i jer im daje nadu da bi mogao ostati
Da, samo sto ta 2 kluba imaju najveci fan base na svijetu uz United. Tako da, ne brini se ti za gledanje. To vjerovatno ovdje nekolicina nece pratit klub kad ode i Messi.parangal je napisao/la: ↑30 avg 2020, 15:19Nemojh se u nameri da mi oponiraš pošto poto prosipati bez potrebe a znam da znaš da sam, u pravu...Barsa vs Real je planetarni derbi kao što svaka liga ima po jedan ili nekoliko i naravno da će to uvek biti gledano a i plaćeno....ALI zašto bi kupovao ceo "paket" zbog toga i tih derbija koje imaš od Južne Amerike do Evrope?Evander je napisao/la: ↑30 avg 2020, 15:09I opet ce utakmica Real-Barcelona biti najgledanija na svijetu. Ti prvi indirektno govoris da su Messi i Ronaldo veci od Reala i Barcelone, jesu ali malo sutra. U ligi su igrali Romario, Rivaldo, Bekam, Ronaldo, Zidan, Ronaldinjo...
Opet ce u La Ligi igrati najbolji igraci svijeta. Narednih deset godina, zlatna lopta ce bar 6 puta doci u La Ligu, slobodno zapisi to. Nadam se da cemo svi ovdje prisutni, biti zivi da se u to uvjerimo.
Real i Barcelona su puno veci brendovi, nego je to jedan igrac.
Jednostavno danas je lova sve a pogotovo od vremena tih sjajnih igrača koje si pobrojao...Osasuna vs Barsa ili Osasuna vs Real jesu interesantni kada igraju Ronaldo i Messi....bez njih to zanima samo navijače tih klubova![]()
Potpuno si u pravu....ali ipak mora najpre da se pojave ako se slažeš? Trenutno stvari ne idu na ruku Primeri i to je fakat...Evander je napisao/la: ↑30 avg 2020, 15:23Previse ti znacaja dajes igracima, koji su potrosna roba generalno. Sutra ce se pojaviti neko novi, ko ce odvuci paznju sa oronulih i istrosenih Messia i Ronalda.
Mislilo se da je Beham vrh marketinskih aktivmosti, pojavi se onda Ronaldinjo i tako sve redom...
A utakmica Real-Barcelona i dalje ce biti najvece nesto sto se nudi u fudbalu.
Svakako. Pogotovo ako drzi do rijeci da je spreman i uci sa klupe (ako ne igra dobro naravno).
Pojavit ce se. Vec slijedece godine u Primeri ocekujem Mbapea, pa mozda cak i Neymara. A bit ce i novih velikih igraca, u to ne sumnjaj. Real i Barcelona ce i dalje ostati vrh za sve igrace na svijetu.parangal je napisao/la: ↑30 avg 2020, 15:26Potpuno si u pravu....ali ipak mora najpre da se pojave ako se slažeš? Trenutno stvari ne idu na ruku Primeri i to je fakat...Evander je napisao/la: ↑30 avg 2020, 15:23Previse ti znacaja dajes igracima, koji su potrosna roba generalno. Sutra ce se pojaviti neko novi, ko ce odvuci paznju sa oronulih i istrosenih Messia i Ronalda.
Mislilo se da je Beham vrh marketinskih aktivmosti, pojavi se onda Ronaldinjo i tako sve redom...
A utakmica Real-Barcelona i dalje ce biti najvece nesto sto se nudi u fudbalu.
Što se tiče Real-Barcelona tu nema sporova...
Pa naravno da dajem...pa svaki klinac tako pa i ja zavoleo sam Barsu pre svega zbog Maradone kao i Argentinu. Ja sam verovatno bio jedan od max 10 Yugoslovena koji je 90-e navijao za Argentinu protiv Yuge i radovao se ishodu penala....ej bre Maradona
LaLiga se stavila na stranu Barce i potvrdila kako je ugovor važeći još godinu dana.Upravo je došla službena informacija LaLige da ugovor Lionela Messija s Barcelonom vrijedi do 2021. godine i da klauzula o njegovom napuštanju kluba besplatno tijekom ovog ljeta nije važeća. To znači da igrač ne može pregovarati o transferu niti s jednim klubom dok se ne dogovori njegova cijena ili dok se ne aktivira otkupna klauzula, koja u Messijevom slučaju iznosi 700 milijuna eura.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.